Keresés

Részletes keresés

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.25 0 0 793
Mi volt az? Csak ne azt kérdezd, hogy Mylene Farmer milyen színű bugyit hord! ;-)
Előzmény: MetaZoid (792)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.25 0 0 792
De te még a múltkori e-mail-emre sem válaszoltál!
Előzmény: Giorgio Volli (791)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.25 0 0 791
Az a baj, hogy a Metro-Nóm-os Fórum nem tünteti fel a hozzászólók E-mail címét, így nem tudtam nekik privátban üzenni, de emlékeim szerint, megadtam az E-mail címemet, ahol meg tudnak keresni. Ma írt is egy srác, hogy segítsek neki Mylene Farmer-ügyben, nem tudom, hogy ő vajon ott talált-e rám?
Előzmény: Synthfan (790)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 790
Giorgio, nem válaszoltál arra, hogy szerinted itt van-e mindenki a Metro-nóm fórumról, meg hogy tudnak-e arról, mi készülődik. Ma hajnalban is megjelent ott egy új arc, nem lenne egyszerűbb egy ottani hozzászólással ide irányítani mindenkit? Vagy Te egyesével külön informálod őket?
Előzmény: Giorgio Volli (789)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.25 0 0 789
De bizony! Sőt! Látni fogod még a "Populaire", és a "... Mon Ange" klipjét is! Bebeee! :-) Sőt, akár meg is hallgathatjuk a "Hasta Siempre" maxiját. A többi még beszerzés alatt áll.
Előzmény: Synthfan (787)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 788
Giorgino-t azt zúzzuk szerintem, utána pedig lehetne francia borpárlat-bemutató és kóstoló, ha jól sejtem, ezután a film után mindenkire ráfér majd egy kis hangulatkatalizátor...
Előzmény: Giorgio Volli (783)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 787
Ne is beszélgessünk, csak nézzünk meg mindent! Nathalie Cardone klip? Azt ne mondd, hogy látni fogom a "Hasta Siempre"-t? Azért az odavágna...
Synthfan Creative Commons License 2003.09.25 0 0 786
Meglehetősen hosszú ideig bárki írogathatott oda, bármilyen felhasználónéven. És voltak, vannak ott vicces gyerekek, akik ezzel vissza is éltek... Röviden ennyi.
Előzmény: MetaZoid (781)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 785
Kb. 90 perces anyag, mely a klipeket teljes terjedelmükben tartalmazza.
Előzmény: MetaZoid (784)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.24 0 0 784
A válogatás kazin milyen klipek vannak? Részletek, vagy teljes klipek?
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 783
Naszóval, én ezt találtam ki a topic-találkozó - lehetséges - programjaként:
- videoklip-válogatás Laurent Boutonnat remekműveiből (Mylene Farmer / Nathalie Cardone / Alizee)*
- a 'Giorgino' c. film v. egyéb videoanyag megtekintése
- zenehallgatással egybekötött beszélgetés.
Nos, mit szóltok hozzá? Többet egy napba - főleg, hogy nem teljes - nem nagyon lehet belezsúfolni.
*: Ezt egy Németországban megrendezett francia filmhétre állította össze L.B., és én megkaptam a master-szalagról a másolatot. Engem is meghívtak a szóban forgó fesztiválra, de - főleg anyagi okokból - sajnos nem tudtam kiutazni.

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 782
Éppen csak átlapoztam, de van benne egy rakat ezeddig még nem publikált kép, a borítón látható stílusban. Egy szóval tudnám jellemezni: igényes.
Előzmény: MetaZoid (781)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.24 0 0 781
"mert oda soha többé nem publikálok" Szabad tudni miért? Csakmert nekem is volt egy kis gondom velük. Lehet, hogy az ok azonos?

Giorgio! Milyen az újság? Mi van benne? Mesélj!!

Előzmény: Synthfan (778)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 780
* OFF! *
Na, akkor majd Fad Gadget-ről is beszélgetünk egyszer. Tőle is van egy rakat anyagom ugyanis.
* ON! *
Te mit lépsz erre a százhalombattai író-olvasó találkozóra? ;-)
Hamarosan bepötyögöm az én műsorterv-javaslatomat, aztán majd meglátjuk, hogy mit lép rá a nagyérdemű.
Most jut eszembe, tegnap ezt hozta a posta. :-)

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 779
* OFF! *
Na, akkor majd Fad Gadget-ről is beszélgetünk egyszer. Tőle is van egy rakat anyagom ugyanis.
* ON! *
Te mit lépsz erre a százhalombattai író-olvasó találkozóra? ;-)
Hamarosan bepötyögöm az én műsorterv-javaslatomat, aztán majd meglátjuk, hogy mit lép rá a nagyérdemű.
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 778
Aha. Egyébként nekem sem volt közömbös a Fad Gadget. Én arra lennék inkább kiváncsi, hogy azok, akik a Metro-nóm fórumra írogatnak, mint Myléne-rajongók, mind itt vannak, csak más nicknéven?! Mert ha nem, érdemes lenne felhívni figyelmüket e topic-ra, illetve a talira... Ezt én azért nem vállalom, mert oda soha többé nem publikálok.
Előzmény: Giorgio Volli (774)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.24 0 0 777
:) Nem tüntem el. Hiányoztam? Legalább, ha itthagyom a földi létem, nem tünök el nyomtalanul.
Figyelem, hogy alakula a tali sorsa. Nekem mindig jó, kivéve a keddi napokat. A hely is lehet bármi. Csak legyen meg a hely, és időpont.

Szegénykék. Ennyit dolgoztok? Én viszont egész nap a neten lógók, és azon kívül max unatkozom. Esetleg Mylene, vagy az Evanescence bömböl a fülembe. Most éppen az utóbbi. (Húú! Hogy mit kapok ezért Giorgiotól... Kyrie eleison! :D)

Előzmény: sziszke. (776)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 776
Én totál OFF-on vagyok. Ennyit dolgozni mint ma, már nem is emberi. Már ott tartok, hogy reggel 7-től este 6-ig.:(
MetaZoid hova tűntél? Nagyon hallgatag vagy.
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 775
Én még ma megfontolom a dolgokat, de most értem haza, és egy kicsit "off"-on vagyok agyilag.
Előzmény: SZGeri (773)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 774
A Civilian fedőnevet - Frank Tovey emlékének adózva - én használom a Metro-Nóm fórumán. Rám gondoltál?
Előzmény: Synthfan (766)
SZGeri Creative Commons License 2003.09.24 0 0 773
Sajnos ugy tunik, hogy olyan idopont nem lesz, ami mindenkinek jo. A 18-19 hetvegevel az a gondom, hogy ejszakas leszek, 11 ora elott biztos nem terek magamhoz. Kicsit kóma leszek, de azt mar megszoktam. Ennyi az en bajom.
Lassan el kellene donteni, mert le kell fixalnom a dolgot a zenei konyvtarossal (magat zene tarosnak hivja).
Tulajdonkeppen ez a 18-19-edikei hetvege nekem jobb mint a kovetkezo. A labda nalatok van!
sziszke. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 772
Szegény Giorgio! Együttérzek veled, nekem is rengeteg munkám van, sőt még annál is több, és egyedül vagyok. Brr... :))
Előzmény: Giorgio Volli (771)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.24 0 0 771
Ha hazaértem - négy óra után - majd bekapcsolódom a dolgokba, de ma zsinórban vannak óráim, és ráadásul még értekezletem is lesz! Brrr...
cliftony77 Creative Commons License 2003.09.24 0 0 770
Sajna 19. se jó. :-(

Valamikor október végén lesz szabad hétvégém...

Előzmény: Synthfan (766)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 769
Ez a piramis a Dobó körúttal szemben van, az Alföld áruházmögött kicsivel. Nagyon fini hambijuk van, és ez nem bódé. Be is lehet ülni, meg ki is. Csak azért ajánlom, mert én már ettem ott, csak akkora adag, hogy nekem sok is. Majd a pontos címét és nevét is megnézem neked. Aztán ha ízlik, a fele országod az enyém:))) -ezt csak azért, mert tudom hogy nem szereted:-)
Előzmény: Synthfan (768)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 768
Bizony jó kis bolt az a 100 %, gyűjteményem 1-2 ritka darabját nekik köszönhetem, hál' Istennek nem csak a kommersz zenékkel foglalkoznak, még ausztrál gyártmányú csemegét is vásároltam náluk. Ezt a Piramis üzletsort nem ismerem, legalább is névről biztos nem, merre van? És be is lehet ülni a hambizdába? A másikkal az volt a bajom, hogy padok vannak csak kirakva a bódé elé, felettük valami napernyőféleség... Azért ennyire nem vagyok utcánevő típus. Bár országomat egy jó hamburgerért... :)
Előzmény: sziszke. (767)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 767
Hát tényleg elég rossz idő van errefele.
Van itt nemmessze, a Piramis üzletsoron egy jó kis hamburgeres. Hatalmas egy hamburger, nem is drága és mindenféle jót lehet bele kérni. Mellette pedig egy gyrosos, ott szintén van hambi.
A 100% music is jó hely, sok réginek számító dolgot lehet náluk kapni.
Előzmény: Synthfan (763)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 766
19. délelőtti kezdéssel, mit szóltok hozzá? Civilian, MetaZoid, where are You?
Előzmény: cliftony77 (764)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 765
Ebéd az Európa-házban? ;) Vagy hozatunk valamit a Ravenna-ból? Este Kaktusz?
Előzmény: SZGeri (760)
cliftony77 Creative Commons License 2003.09.24 0 0 764
Nekem 18 nem jó. :-(
Előzmény: SZGeri (760)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!