Nincs valakinek egy jól árasított jobb hátso lámpája(2006-os régebbi fajta).Az enyémnek megtörtem a füstszinűburáját és menne vizsgára a következő hónappan.Az a röhely,hogy ha lenne kapható külön füstszinűbura az is eléglenne,de nem gyártanak külön vagy csak nem találtam.Nagy engedménnyel tudnék venni ujat,de félek,hogy nagyon elfog térni szinben.
Traficomba 1.9dci hibajel műszerfalon pár km után a STOP a fék az abs és a szerviz(ha jól mondom kicsi autó kulccsal) hiba kiolvasáskor viszont izzitó előmelegítés és légtömeg mérő hiba jön .Fékkel kapcs semmi viszont ha jól teszteltem a hiba lámpánál nem működik az abs. Azóta van mióta szakszerűen javították az utat (bitumen és kavicsot szórtak rá)piszkosul verte az alját a kavics.Újra inditásnál nincs hibajel van abs(sőt nekem gyanusan hamar dolgozik száraz úton nem nagy sebességnél az abs)A légtömeg mérővel kapcs ,azt halottam ha szarakodik vagy rossz elgyengül az autó.Ez nem ,talán hullámzik egy kicsit folyamatos gáznál.Május óta van nálam az autó. Ötlet?
Hát az egr szelep cserével nem oldódott meg a problémám.
Az izzitas jel ha kedve szottyan világít de legalább most nem párosul hozzá teljesítmény csökkenés kivéve ha erős elmélkedő van mert akkor lebutitja a motort. Ilyenkor leállít majd újra indít és megint ok minden.
De úgy egyébként sincs ereje teljében az autó, nem úgy gyorsul ahogy azt szerintem kéne. A turbó fütyülős azzal talán nincs gond.
Ja, és a legjobb az egészben hogy elvittem kiolvastatni a hibakod tárolót de üres volt!
Valakinek ilyen volt már?
Egy 2001-es Vivaro 1.9dti-on kell motor és váltó olajat cserélnem, milyen crovát vegyek a leeresztő csavarokhoz? A motor és a váltó leeresztőcsavarjaihoz ugyanaz a szerszám jó?
Ja, és kb. milyen átmérőjű cső fér be a váltó oldalán lévő betöltő nyílásán?
2006 1.9dci traficba szerelnék be tempomatot. Kinek milyen verzió vált be. Azt tudom az újabbakon (nem tudom ez már az e), mint a lagunánál már volt tempomatos verzió (4 ágú kormányról vezérelhető). Valaki tud erről valami infót adni?
Újsütetű Master tulaj lettem,épp csak a verda 25 éves...1989-es 2445ccm 48000km...Van pár dolog amit kezelni kell rajta-ehhez kellene a segítségetek egy letölthető(v egyéb) javítási kézikönyv személyében! előre is köszi!
Van egy dobozos Nissan Primastar-om. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek nagyjából mennyiért lehetne most eladni? 2005 szeptemberében vettem szalonból. Nissan Balogh Kft. Miskolc. 1,9-es motor, a szokásos felszereléssel. ABS, klíma. Most 178 000 km van az autóban, terhelve nem nagyon volt, mert a vásárlás után a vállalkozásom megszűnt, és ez maradt a "családi" autó.
Rendszeresen szervizelt, olajcsere, szűrők minden 10 000 km után. Eddig cserélve: Két befecskendező, generátor, négy féktárcsa, kinyomó csapágy, talpasok, vezérműszíj. A következő vezérműszíj csere most lesz esedékes. Az auró törésmentes, hibátlan. Klíma kompresszor csere lenne még a tavasszal. Műszaki jövő szeptemberben esedékes. Csak úgy sacc / kb. mennyi lehet ez a szekér?