USA kivitelű hosszú 108, 450-es motorral. Elöl külön ülések, központi zár, Becker Grand Prix rádió (ez is USA kivitel, a középhullámon 10Khz-enként léptet, nem 9), konzervált fényezés, Thermoking klíma négy elektromos ablakkal, színezett hővédő oldalüvegek és hátsó üveg, fehér oldalfalú gumiabroncsok, gyári csomagolás: VEIII (tengerentúli szállítás) Remélem megfelel :-)
Nekem is 3.0-ám van és átalakították gyorsizzításúra (már így vettem). Nem volt vele ilyen probléma amit írsz. Lehet, hogy ez a megoldás. Azt én sem tudom milyen a hurkos gyertya, ebben a w123-asé van.
Régen írtam már ide, mert időközben külhoni lettem. Diesel szakértőt keresek, mer nem értem miért hiccen el állandóan az 5. henger izzítógyertyája.
Egyébként a vas hba nélkül kihozott Edinburgh-ba, csak itt harmadnap azt mondta, hogy nem izzít tovább...
pár hónapja is ezt csinálta, akkor cserés volt a 4.-5. gyertya, persze használt beru- ra
lehet, ha új gyertyákat tetetek bele, akkor nincs ez a probléma, vagy valamiért eszi a gyertyát?
Itt skóciában úgy sasolják a gépet mint valami nem is e világi cuccot, a kis autósboltban nem is ismerték a tipust, hurkos gyertyáról pedig életükben nem is hallottak.
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy célszerszámokat honnan lehet beszerezni? Pl. kormánymű szereléséhez szükséges 111 589 08 33 00 számú "Vorrichtung zum Abdrücken des Lenksotckhebels" és hasonlók.
Ha jól látom, az egész belső át lett kárpitozva. Műszerfal, kardánbox, ülések, ajtók, kormány, szőnyegezés... Sztem szörnyű :) Azért az is elgondolkodtató, hogy "teljesen felújítva és restaurálva". 1,5-ért sztem ne várjatok csodát...
Egy ismerősömet érdekelné, de hezitál, hogy mennyire OT-képes a jelenlegi állapotában...
Az alábbiakat láttam rajta elsőre blikkre ami megütötte a szemem: -nem tudom, volt-e gyárilag kétszínü fényezés a C107-n, SZVSZ sajna nem... akkor pedig a tetőt színre kellene fújni. -Ami biztos, fehér dísztárcsa kék festéshez biztos nem volt, ahogy szerintem a 75-ben fehér peremes gumik sem. A gumi túl peresnek tünik, csak a gyári mérettel megy át az OT-n... -ajtókárpit nem túl szép, de ha CSAK ez a hiba akkor még átmegy -jól látom, hogy az ülések újra lettek kárpitozva? Valahogy nem tünik eredetinek, kiszakadt/kirepedt bőrt már láttam Merciben, de ilyen lógosat nem...
Gyülekező:8.30 tól az M3 kivezetőjénél lévő Jász-Plasztik/volt Tóth Autó/Szalonnál. Indulás 9.30.
A helyszín:Kakucsring,az M5 inárcsi lehajtójánál.
Figyelem! Az autópálya matricáról ne feledkezzetek meg!
Egész napos programok,autószépségverseny,bográcsozás,ügyességi és elméleti vetélkedők,lepényevés,zsákbanfutás,zizi,bambi,körhinta,tibicsoki,nyelesfésű,villanygitár,szotyi,mogyi,jóhangulat!
Ma voltam egy kis bontótúrán, szereztem olyan hidat, amilyet kerestem pár hozzászólással lejjebb. 40 éves autók és azt hittem betojunk, mire kivágtuk belőle.
Viszont érdemes volt kicsit körbenézni, mert ezeket szereztem:
Áháá! Pedig hányszor kerestem a választ! Köszi. Vágom az autó felépítését, csak így könnyebb volt fogalmazni. Nameg az elektromos ablakemelő is más. Egyébként Debrecenben vagyok és még legalább fél év mire vihetem, csak jó előre kell gondolkozni. Kösz mégegyszer!