Akkor ugyan az legyen a mappa neve mint amit kér az activity. Sajna ezekkel a flirtekkel csak a baj van mert majdnem mindenkinek más és más a mappa neve mint már tapasztaltam actok terén. Letötlöttem 2 flirt-es acot és egyet az egyik oldalról egy másikat egy másik oldalról. Hát igen mindegyik flirt más helyre mutatott. Főt a fejem úgyhogy csináltam olyan mappát amit a hiba üzi kért. több flirtem volt ami fölöslegesen foglalta a helyet. Nos kitöröltem az actot vagy ha nem töröltem akkor kicseréltem a ConBuilder segítségével.
Próbáld meg akkor beletenni a Flirt csatláshoz. Aztán majd írsz hogy jó e avagy sem. :)
Már vagy két éve megvettem a játékot, de nem tudok belerakni magyar pályákat és vonatokat. Valakivel privátba felvehetném a kapcsolatot akitől kaphatok egy kis segítséget? (Mail: 198asviszonylat@gmail.com)
H-Start_5341-Flirt mappát kereste, de a mappánál volt még írva hogy zaza.Azt kitörőltem.A 034 wag-t a H-Start_5341-Flirt mappába keresi,beletegyem a mappába ahol a csatlas fájl van?Köszönöm a segítséged!
Hello!!!Annyi problémám lenne,hogy a H-MAVTR 480 001-1 Kandó Kálmán mozdonyát letöltöttem,de nem indítja arra hivatkozva,hogy nincs meg a H-MAVTR_480.eng fájl,pedig minden a helyén van.....mit lehet tenni?????köszi a segítséget!!!:)
Nézd meg hogy melyik mappába van a te flirt-jeid és nézd meg a hibaüzit hogy ott melyik mappába keresi azokat. Egy kis példa rá.
V43 1111-es mozdonyom van és ebben a mappába van nekem: MAV_V43 VMW, de nem találja meg és ez a hiba üzi: A Databasse olvasása sikertelen. A MAV_V43_VMWV43-1111.eng fájlt nem találom. Na most a két mappa nem ugyan az ha közelebbről megnézzük. Mappa nevekre oda kell figyelni a hiba üzibe. A másik megoldás hogy nincsen bent az adott con fájl.
Nkeem egy olyan problémám lenne hogy szedtem le protraines feladatokat amit az mst-be kell betenni,na én normálisan fel is telepítettem,de mikor játszani szeretnék vele,
akkor azt írja ki hogy load error vagy valami hasonlo.
Valaki legyen olyan szives és adjon egy müködő linket az utastájékaztató hangokhoz, mert az első ilyen actyvitiben (2055.személy) nem jó helyre mutat a megadott link!!! :-(((((( Vagy ha meg valakinek szivesen venném ha elküldené a megadott E-Mail címemre: szelezoli01982@citromail.hu Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!!!!
sziasztok!!!!Valaki nem tudja honnan lehet leszedni a SBB CFF FFS EC Pack csomagot nagyon nagy szükségem lenne rá a válaszokat előre is köszönöm vagy ha valakinek megvan küldje már el nekem a kolyok8607@gmail.com címre:):)
Az miért van, ha F9-nél le szeretném akasztani a mozdony utáni első kocsit és mikor elindulok akkor újra összeakad? Ezáltal nem elvégezhetőek a küldetések. Mit kell tennem, hogy ne történjen ez?
Az majd a készítőtől múlik és a jelzőző embertől. De higgyéték el érdemes lesz kivárni és türelmesnek lenni mert fantasztikus pálya lesz belőle az egyszer biztos. Türelem 1-es vonalt terem. :) Nem tudom mikor fog kijönni, de biztos hogy szólni fogok róla hogy ha kijött és hogy honnan lehet majd leszedni!
Elképzelhető, hogy valamikor meglesz a Halászbástya-Liszt Ferenc (korábbi nevén Halászbástya-Lővér) IC vonala? :-) Évente többször is Utazom azon a vonalon (az egyik unokatesóm körmendi), és ha meglenne TS alá, biztos, hogy rengetegszer megtenném az utat oda-vissza. :-)
Feltettem a Magyarország pályát, ott van kisvas pálya. Letöltöttem az Mk45-öt, és az úttörővasút kocsikat.
A Conbuilder már panaszkodott is, hogy a kapcsolójuk nem egyezik.
Ennek ellenére a con elkészül, a vonat látható, vezethető, csak.....
Ha egyszer szét kapcsolod, utána már csak egy újabb act indítással lesznek összekapcsolva.
ha megnézed a külső nézeten, látható, hogy a mozdony, és a kocsi, viszonylag távol van egymáshoz.
Sajnos, hogy ezek a kapcsolók így is működjenek együtt, ezen most nem tudok segíteni. Utána kell olvassak, hogyan kell a kapcsolót átalakítani. Régebben meg tudtam csinálni, de most hiába próbáltam, nem jött össze.
Viszont jó ihletet adtál, hogy a leírásunkat bővítsük ezzel a problémával. Úgy is találtam mostanában ilyen problémát más vonatban is. Pl M63, vagy az ÖBB Hercules.
Ha addig valaki más nem tud segíteni, ha megoldom, jelentkezem.