Hát egyelőre mélyen elmarad az elvárástól ez a döntő, Ronnie nagyon sok lehetőséget nem használ ki, sokat ront, nem bünteti Fan hibáit s a kínai 2-1-re vezet!
Ha minden így marad, ahogy kb. tegnap volt, a tegnapi formájuk lesz mára átmentve, akkor első szakasz után Ronnie-nak 5-3, aztán 9-5-re nyer.
De benne van, hogy 6-2 elsőnek, 9-3 a végén.
Benne van, hogy Ronnie magas koncentrációja nem lesz az igazi, ezért lehet szorosabb siker (9-7), vagy Fan meglepetést okoz, mint a Welsh Openen Jordan Brown.
Ronnie-nak jó előjel, hogy nem 6 bukott döntővel ér ide.
Tippelek olyasmit, hogy első felvonás 4-4, aztán 9-5 vagy 9-6 Ronnie.
A vége nem volt az igazi, de így is sima lett. Holnap szserintem simán behúzza, eléggé egyben van most a játéka, 10-5-öt tippelek.
Liang balettmozdulata amúgy nem volt szabálytalan? A lökés pillanatában nem volt már lent a lába a földön, vagy még pont leért? Meg kéne majd nézni ismétlésben.
Kíváncsi vagyok, a heti nagy küzdő (első két meccsét 0-3-ról fordította, s nyert 5-4-re, s tegnap is volt egy 5-4 Day ellen), meg tudja-e 1-3-ról ezt a meccset fordítani.
Nekem tetszik Dott játéka, csak összességében az utóbbi években valahogy 30-49 között szinte mindig elakad, rossz terelés, golyókihagyás miatt.