Kritikának nem nagyon nevezném, de végülis teljesen méltó a heavymetal.hu-hoz. Mit tudhatunk meg ebből az írásból? Hogy az album középszar. És miért? És hogy született a lemez? És kik játszanak rajta? Milyen zenei megoldások (vagy azok hiánya) miatt lett gyenge a lemez? Egy írásnak válaszolnia kell, ugye, a 4W-re (who?, when?, what?, why?), mostanában sajnos kevés kritikáról mondható el, hogy akár csak a felére igaz lenne ez. Felőlem lehetne rossz véleménye egy írásban bárkinek a Megadethről, csak támassza alá. Ugyanúgy azt is, ha jó.
akkor szólok is! kell! nyugodtan hozzáírhatod a rendelési listádhoz. előre is köszi.
a black swan-t nem csak a tout le monde-al, de más UA-s dallal is még simán el tudnám cserélni én is, sztem is egy nagyon jó tétel. teljesen nem értem miért maradt le! persze, tuti majd egy századik greatest hits lemezt ezzel fog csábítóvá tenni majd mustaine. :D
en sem lattam feltunni sehol a black swan-t pedig jo dal; sajnalom, hogy lemaradt a lemezrol szivesen elcserelnem a tout le monde-al :o)
epp most rendelek lemezeket ha kell hozza tudom adni a rendelesemhez ez termeszetesen a remaster lesz, amin mustaine enekel kb 10 nap mulva jon meg ha kell, szolj
tényleg így volt! de az a vicc, h az a szám még azóta sem jelent meg hivatalosan sehol, ha jól tudom. vagy tévedek? nem tudom mire, meg hova tartogatja az öreg.
én is megrendeltem már az új lemezt, csak én kétlem, h a megjelenés napjára megérkezik. addig én is megpróbálom magam távol tartani ilyen-olyan minőségű, hosszúságú előzetesektől.
egy kérdés: az MD 45-öt lehet itthon még valahol kapni cd-n? kurvára nincs meg nekem!
hát ez sovány. megpróbálom megállni és nem töltöm le amíg a kezemben nem lesz a cd. hjaj. ügyes vagyok, erős vagyok, egy jellem vagyok, ügyes vagyok, erős va...
az elozo fanklubos kiadas is atbaszas volt elkuldtek brutal postakoltseggel szegeny 4umos kispajtasunknak a normal kiadast, es kapott egy linket, amin letolthette 192-ben a black swan-t
a japcsi bonuszos: washington is next (live) plusz matrica is lesz az elso sorozathoz az europai kiadas ugy tunik simpla lesz; legalabbis a warner eddig nem ajanlott ki mast amerikaban is ugy tunik, elsore csak egy fele kiadasban jon ki
Az a bajom a dobbal, hogy a pergőnek túl zsíros felharmonikusai vannak, hasonlóan a lábdobhoz, olyan tocsogós, és ezt nem lehet a 96 kbps-es mintavételre fogni. Tudom, ez egyéni ízlés kérdése, de én nagyon háklis vagyok a dobra. De azért túlteszem magam rajta valahogy, ha jó lesz a lemez (és az lesz).
Mustaine már csak ilyen nehéz természet. De King se az a lelkizős, megbocsátok típus. El tudnék képzelni egy olyan jelenetet, ahol King a kigyúrt, tetovált karjaival Mustaine nyakát szorongatja, hogy "Megadod a kellő tiszteletet te kis pöcs?", mire Mustapapa a vörös parókája alól, kék-lila fejjel, gúnyosan köpködi a "Dögölj meg!" kezdetű tisztelgő himnuszt szótagonként.
egyik nem rég megjelent interjúban (kint van a honlapon is) olvasom, h még csak nem is beszélt mustaine kerry king-el az eddigi "közös" turné során... azért ez is elég vicces. jön itt mustaine a kibékültünk, húj de jó minden, közös turné, gyertek, vegyétek a jegyeket, közben k.u.r.v.á.r.a nem őszinte az egész, azaz nem szívből jön, hanem ahogy egyszer már korábban is éreztem, egy szimpla marketing fogás, ami jól jön mind a két zenekarnak.