Banyek, megeszi reggelire a Krazokat is, pedig a hülye orosz azt hitte nincs is annál nagyobb. :)) Hogy a tökbe találtál rá, körülnéztél mi van 5.2 felett a piacon? :)
Pici integrált áramkör, az a pici fekete lapka ami a rádió belsejébe van. Ebbe az analóg digitális átalakító halálozott el. Van egy csomo cég MO-n akiknek küldtem, de ezt a fajtát senki nem tart (és mivel gondolom amerikai és semmi másba nincs ilyen) nem is hozzák be. :S
Aha, értem köszi! Az a baj hogy egy 100Ft- s IC ment ki benne, csak Magyarországon nem leget kapni egyet meg senki nem rendel be. Bontott rádiókat is néztem de nem nagyon van (cd-s konkrétan nincs).
Sajnos az összes gyári Ford-rádió egy rakás szar. (akinek még működik, örüljön neki) A komolyabb gyártók márkaboltjában (Pioneer, Sony, Kenwood) tudnak neked adni kimondottan típushoz való átalakítót, semmit nem kell forrasztgatni, átalakítani, csak összedugod a meglévő csatlakozókat, és működik minden. Nem volt occsó, 2éve kb. 20.000.- volt egy ilyen csomag. Üdv!
Még mindig rádió gondban vagyunk.. Ùgy néz ki hogy itthon javíthatatlan a sajátja. Szerintetek ha rakunk bele egy másikat ( clarion , pioneer) ami kormányról vezérelhető, fognak működni az eredeti kormánygombok, meg a hátsó sor gombjai és jack dugói?
Sziasztok! Az enyémre is ráférne egy alvázvédelem. Én 650-ért vettem. Szerintem meg kell mondani a rászánt összeget, meg hogy vársz egy hetet. Tudja hogy úgysem adja el árában. Ezekért nem állnak sorba, csak mi épeszűek vesszük!
Nincs szükség a rozsda eltávolítására. A Fertan porrá alakítja és leválasztja a felületről Fertan-nal a rozsda átalakul egy ideális festés alappá A Fertan szükségtelenné teszi a csiszolást, mély drótkefézést és homokfúvást Ami biztos: a Fertan egy pótolhatatlan korrózió védelmi rendszerEz gáz....Nehogy eltüntesd ezzel a fossal az autód :)
Ha megengeditek akkor belinkelnék néhány szerintem szóba jöhető eladó Explorert. Nem néztem azokat ahova nem volt odaírva a km. Nem is értem, hogy miért nem írják oda amikor szerintem nagyon hasznos és nem elhanyagolandó infó.
Kereskedőkkel óvatosnak kell lenni, de ez talán érdekes lehet: http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_automata_bioetanol-4054215
Ez ígéretesebbnek nézne ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_automata-3939881
Erről beszéltem korábban, hogy talán a 3 millió kicsit sok lenne érte: http://hasznaltterepjaro.hu/elado/hasznalt/ford-explorer-116.html
És még ez: http://hasznaltterepjaro.hu/elado/hasznalt/ford-explorer-65.html
Tudom, hogy képek alapján nehéz sokat mondani, de érdekelne a véleményetek, hogy ti mondanátok e valamelyikre, hogy képek alapján sem jó már illetve gyanús vagy jó.
Nekem a konyoklo alatt van doboz, de ez minden expiben van, csak a sportban asszem a doboz magasabb, hosszu expiben meg a konyoklo es a doboz teteje kozott van hely. A doboz utan nekem nincsen semmi (Lada kontextusban kardanbox), szal asszony bokan tud rugni siman. Nincsen labtamasz, terdtamasz, ilyesmi. De nem is kell...
Húú, mire begépeltem meló közben amit akartam már egy csomó hozzászólás lett :P
Egy kérdés akik V6-os Expit hajtanak, murkelében ültem, de az nem mérvadó mert az V8-as és abban van középen a konzol és a könyöklő között még plusz tároló rekesz. Szóval a V6-osokban ugye nincs ez, vezetés közben a térdet/lábat neki tudjátok valaminek támasztani? Vagy folyamatosan tartani kell? Lehet, hogy hülye kérdés. Akkor bocsi.
Nem okoskodni akarok, és ki lehet majd javítani, mert vannak itt nálam sokkal hozzáértőbb szakik, de nem azt írta itt valaki korábban, hogy az Expi váltója 200-250 ezer körül megadja magát? Vagy annyi km-nél ez normális?
A dízeltől én is tartok, de ezt már írtam korábban. Egyet is értek azzal amit itt a dízelről mondtok. Vezettem is pár dízelt, ültem is több típusban, de nekem nem jön be az, hogy alul semmi erő majd hirtelen megjön, de aztán el is tűnik viszonylag hamar. Benzinesnél meg tudja az ember, hogy ha pörgeti a motort akkor magas fordulaton is számíthat még tartalékra.