Csak az újjak miatt:
Kérdést intéztem az Intercomhoz és ezt a választ kaptam:
"Magyarországon az X-AKTÁK 1 - 9 szériája DVD formátumban a közeljövőben nem várható. Az oka sajnos egyszerű: a Fox nem tervezi ezen a piacon kiadni a lemezeket."
Véleményem a Fox elmehet a büdös francba.
Kiszámoltam az amazon.com-on a 9 széria: 731 dollár azaz durván 148eFt lenne.
Biz isten megvenném az összes szériát 16-18eFt egy széria.
Persze ez amazonos átváltott ár.
ez van sajna :-(
Ezt a mai parazita-kukacos részt sosem szerettem ! Nem tudom miért, de mindig is utáltam. De azért hűséges x-akták fanhoz híven megnéztem. Sőt megnéze a holnapo Hétfő című részt is ami szintúgy egy szar... De utána jön az egyik nagy kedvencem az Árkádia !
Úgy emléxem, hogy a szindikátus összes tagjának egy gyermekét vitték el az ufók. Mulder apuci megkérdezte Mulder anyucit, hogy melyik gyermek legyen akt elvisznek, anyuci nem tudott választani. Eredetileg úgy volt, hogy Muldert viszik el... De aztán Samantha lett belőle !
Nekem is dereng valami ilyesmi. Valamelyik részben utalás volt arra, hogy Mulder anyuci jóban volt Bagos apucival. Anno mindenkinek fel kellett áldozni valakit a családból a kísérlet kedvéért. Ezért vitték el Samanthát és és Fox-ot.
Aztán lehet, hogy nagyon zagyválom a részeket. Nekem is vannak hiányosságaim. Pl a múlkor vetített meteorológus, aki viharokban éli ki az érzelmeit teljes újdonság volt.
real name: tobacco spender?:) amugy telleg ö a szpenderpapa, szeirntem a muldöréis.:) de pár sör után én már kombinálok, ugyhogy ne higgyetek nekem. alig várom hogy végelegyen a szigetnek, elsö naptol fogva alkoholizalok. szörnyü:P
Már lelökték a lépcsőröl, lelőtték 1123-szor... örökélete van a bagósnak. Egyébként ő végülis a Spender apuci ? Mert az nem fog kiderülni, hogy Fox bácsinak ki az apja !