Keresés

Részletes keresés

pozsoka Creative Commons License 2011.01.04 0 0 2183
Előzmény: Audur (2181)
pozsoka Creative Commons License 2011.01.04 0 0 2182
Előzmény: eroberter (2180)
Audur Creative Commons License 2011.01.04 0 0 2181

Üdv.

Keresem a Dead Again (Meghalsz újra) c. filmet (Kenneth Branagh, Emma Thompson) valamilyen letölthető formátumban jó minőséggel (a neten fellelhető tvrip nem jó).

Szinkronosan, feliratosan, mindegy.

DVD-n nem lehet kapni (lejárt a jog).

Ha valakinek megvan, és csomagoltan feltenné valami megosztóra, hálás lennék.

eroberter Creative Commons License 2011.01.04 0 0 2180

Te is megtaláltad ezt a változatot? :)))

Igen, ez a feliratos.

De azért KÖSZI szépen!

Előzmény: pozsoka (2178)
eroberter Creative Commons License 2011.01.04 0 0 2179

Főleg a stáb érdekelne!

Előzmény: pobeda (2176)
pozsoka Creative Commons License 2011.01.04 0 0 2178
Előzmény: eroberter (2175)
Antheus Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2177

Sziasztok!Egy újabb filmet keresnék, a története az, hogy egy szigeten reked pár ember, miközben valami világháborús japán kincset keresnek. Megtalálják egy japán pilóta csontvázát, az egyik csaj elolvassa a naplóját, megtanul vívni a kardjávalA kincskeresők vezetője asszem dolph lundgren, de az ő filmjei közt nem találtam meg.Közben a rosszfiúk is megérkeznek, elkezdik üldözni a szigten rekedteket, a kardos csajszi egy párat lehentel közülük, az egyik rosszfiú pedig úgy hal meg, hogy beleesik egy verembe, amikor az aranyért nyúl.tudom, hogy nem sok, de hátha beugrik valakinek.

A másik, amit keresnék, a titanic régebbi kiadása (nem a cameron féle)

pobeda Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2176

Szinronnal rosszabb,én a feliratosat szeretem.Nem éri meg vesződni vele.

Előzmény: eroberter (2175)
eroberter Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2175

A Hurrá nyaralunk! megvan valakinek magyar szinkronnal? A TV2 adta még 1997-ben. Én meg csak felirattal találom. Nem mintha olyan rossz lenne, de a szinkron is érdekelne (magyar hangoks, stáb, szinkron hol, mikor, miért készült)

bégabica Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2174

Köszönöm a tippet!

Előzmény: pozsoka (2173)
pozsoka Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2173

Íme:

http://fileserve.com/file/3zfaerS

a délelőtti órákban gyorsan letöltődik.

Előzmény: bégabica (2172)
bégabica Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2172

Keresem a Felmondtam, jöjjön vissza című filmet magyar szinkronnal. Tudom, hogy most ment jan. 1-én a Filmmúzeumon de lemaradtam róla, illetve nem tudtam megkérni senkit hogy vegye fel, mert nekem egyáltalán nincs ilyen csatornám. Tudna valaki segíteni?

eroberter Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2171

Ez a sztori annyira, de annyira nagyon hajaz a Nem lehetsz mindig győztes (You can't win 'em all) című filmre. Csak abban nem G Peck, hanem C Bronson és T Curtis szerepeltek.

Előzmény: Corgon (2167)
Kipper Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2170

Ha az időutazós néni esetleg Kathleen Turner, akkor ez a Peggy Sue Got Married. Az elbaltázott, végül meg nem változtatott házasság stimmel, a férj Nicolas Cage. Sütire nem emékszem, de vagy 20 éve láttam.

Előzmény: Törölt nick (2145)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2169

Lehet, hogy tévedek, mert nem vicces filmek, de a Navarone ágyúiban Gregory Peck játszotta Malloryt, a második részben (Navarone ágyúi - Az új különítmény) meg Robert Shaw. De mintha ebben a 2. részben lett volna ilyesmi, igaz, itt csak blöfföltek az arannyal. Azért mondták ezt az ellenséges parancsnoknak, hogy elengedje őket a nem is létező aranyért cserébe. De tényleg "csak mintha" ebben lett volna...

Előzmény: Corgon (2167)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2168

Köszönöm szépen.

Előzmény: Törölt nick (2165)
Corgon Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2167

Ha már Gregory Peck!

Mindíg is úgy emlékeztem, hogy ő játszik egy filmben amit régóta keresek de nem találok. Sajnos ahogy átnéztem a munkásságát rá kellett, hogy jöjjek, hogy valószínűleg tévedek.

Sokra nem emlékszem, csak halványan annyira, hogy világháborús film (1, vagy második :) ) két vagány fazon vezetésével egy kb húsz fős társaságot végigüldöznek európán keresztül akik valahogy mindenáron szeretnének megmenekülni és ha jól emlékszem aranyat is loptak. Van valami vonatos üldözés is benne. Az egyetlen biztos emlékem az az, hogy a végén ha minden igaz törökországban elkapják az egész bandát és a két főszereplő kivételével mindenkit falhoz állítanak és kivégeznek amit ők egy ablakból végig is néznek. Ők valamilyen alku folyamán kegyelmet kapnak és az utolsó jelenetben egy hajón ülnek és valami zöldséget pucolnak. Ja és alapvetően vicces film volt.

Valaki? :)

X polgártárs Creative Commons License 2011.01.03 0 0 2166

a sörügynök segítségének margójára:

van egy másik verzió is: a Gregory Peck-es film, stimmel a sztori és ebben biztos szerepel a Vatikán határán (fehér vonal mögött) sétáló pap.

http://www.port.hu/bibor_es_fekete_the_scarlet_and_the_black/pls/fi/films.film_page?i_film_id=7103&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=1&i_topic_id=1

Előzmény: Törölt nick (2163)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2165
Előzmény: Törölt nick (2163)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2164

Én úgy tudom, Walken (aki az AGYHALÁL egyik főszereplője), Natalie és a színésznő férje, Robert Wagner együtt iszogattak Wagner jachtján. A hangulat nem volt felhőtlen, mert a féltékeny Wagner azt feltételezte, hogy Nathalie-nak viszonya van Walkennel. Egyébként is nehezen emésztette meg, hogy a felesége sikeresebb nála, és emiatt korábban egyszer már elváltak, majd újra összeházasodtak. Mindhárman rengeteget ittak. (Amerikai filmekben is folyton azt látjuk, hogy a gazdagok állandóan isznak.) Többféle magyarázat született arra, miként került Nathalie a tengerbe. A leggyakoribb verzió szerint a vita miatt távozni akart a jachtról, de részegsége miatt a vízbe esett. Más teória szerint Wagner lökte bele, vagy legalábbis nem törte össze magát, hogy kimentse. Más magyarázat szerint a színésznő nem tudott aludni, mert a hullámok állandóan a jacht oldalának lökték az ominózus gumicsónakot, és ezt a problémát akarta megoldani. Én ezt hiszem el a legkevésbé, mert egy átmulatott éjszaka után, igen erős alkoholos befolyásoltság alatt (Nathalie állítólag egymaga nyolc üveg bort ivott meg) szerintem az ember úgy el tud aludni, mint akit agyonvertek.

Előzmény: pozsoka (2161)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2163

Sziasztok.

3 filmet keresnék, mindhármat még a 80-as években láttam a tévében.

1. A háború alatt játszódik Rómában. Partizánok felrobbantanak egy német századot, a nácik megtorlásul olaszokat végeznek ki. Az ezzel megbízott tiszt először halálraítélteket, bűnözőket szed össze, de nincsenek elegen, ezért a lakosságból is elkezd embereket kivégeztetni. Van a filmben egy pap, aki menti az embereket.

Olyan jelenet is van benne, hogy pont Vatikán határán sétál és a németek emiatt nem nem lőhetik le. A film végén jönnek az amerikaiak, a német tiszt pont a papot bízza meg, hogy a családját jutassa ki Svájcba. A pap a tisztet jól lehordja, hogy mit képzel, de a családja egyszer csak tényleg eltűnik, valóban Svájcba mentek.

2. Egy szobrászt súlyos baleset ér, csoda, hogy túléli, viszont lebénul. A kórházból nem akarják hazaengedni, mert rendszeres kezelésre is szorul. Ekkor pert indít a kórház ellen. A tárgyalás a kórteremben volt, az ítélet meg az volt, hogy akarata ellenére nem kezelhetik.

3. Szintén bíróság. A főszereplő itt a bíró, aki talán egy gyilkossági ügyet tárgyal. A bizonyítékok alapján biztos benne, hogy a vádlott a bűnös, de rájött, amire a védő valamiért nem: a bizonyítékokat törvénytelen módszerekkel szedték össze, így a gyilkost fel kell mentenie. Találgatja mit tegyen, el is ítélhetné, ha már az ügyvédnek nem tűnt fel, vagy szólhatna is neki, így átpasszolva a felelősséget..a vége az, hogy kihirdeti a felmentő ítéletet, erre kitör a botrány, lövöldözés a tárgyalóteremben, a gyilkos és az őt lelövő tanú (?) is meghal.

+1: A kockázat ára (Le prix du danger) című 1983-as francia filmhez lehet valahol magyar (esetleg angol vagy német) feliratot találni?

lejszlovitez Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2162

Nahát köszi szépen! Eddig ezekkel az emlélekekkel is csak kinevettek, hogy ilyen filmek sose voltak... :) Köszönöm még egyszer!

Már csak a középkoros időben visszautazós autós filmre várok egy megfejtést, hátha valakinek beugrik.... :)

Laca

pozsoka Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2161

Úgy tudom, hogy Walkent vádolták a haláláért.

Előzmény: Törölt nick (2160)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2160

Szerintem a második film címe – ki hinné? – AGYHALÁL (Brainstorm, 1983).

Ez volt Nathalie Wood utolsó filmje, a forgatás vége felé fulladt bele a tengerbe még 1981-ben. A produkciót leállították, majd két év múlva apróbb trükkök segítségével (korábbi jelenetek felhasználása más kamerállásból stb.) mégis befejezték.

http://www.port.hu/agyhalal_brainstorm/pls/fi/films.film_page?i_film_id=25501&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

Előzmény: Törölt nick (2145)
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2159

Francia sorozat, emlékszem is rá, és már a fúrumon is volt, A messziről jött ember:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9002173&go=16721816

Esetleg lapozz vissza, rémlik, hogy mintha valaki még IMDB linket is posztolt volna, de most nem találom.

a 2-ben említettfilm is ismerős, rémlik a jelenet, amikor bemennek a stúdióba, a technikus mondja ,hogy a holnapi meccset csinálja, és dohog, mert a kollegája túl sok lest rakott bele.

És fogalmam sincs, mi az a film.

Előzmény: lejszlovitez (2158)
lejszlovitez Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2158

Húúú és az miben volt, hogy talán egy Andre nevű szellemnet emlegettek benne, aki mindíg csörgetett valami láncot? :)

lejszlovitez Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2157

Sziasztok

Két filmet keresek:

1: Arra emlékszem, hogy talán pár fiatal egy kocsival egy barlangba beesik, aminek a másik végén kijőve a középkorban találják magukat, és az a kép van még meg, hogy talán csatát is vívnak, amiben a kocsival is részt vesznek...

2: A másik versenyzőmből csak annyi van meg, hogy egy család egyik tagja talán eltűnik, a következő emlékem, hogy a megmaradt családtagok nézik a TV-t, amiben van valami, ami miatt elmennek az adást sugárzó stúdióhoz, bemennek, és akkor jönnek rá, hogy minden csak virtuális, mert a TV-ben látott meccset is csak számítógépeken rakják össze... amire emlékszem, hogy a meccsen talán elvétnek egy passzt vagy gólt, ekkor megállítják a meccset, az egyik játékost arréb rakják, újra elindítják, és akkor már gólt tud rugni... vagy valami ilyesmi :)

Köszi

Laca

gojkomitich Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2156

Azért jobban átgondolva nem 100%-os a tipp, mert már hét éve láttam. (De esetleg kihagyni is kár.)

Én viszont igazi klasszikus olasz vígjátékokat keresek. többnyire az nagy öregekkel. A. Sordi, V. Gassman (pl. a nő illata - 1974!!!) N.Manfredi, U.Tognazzi. Ezeket sajnos dvd-n nem adták ki soha, (VHS?) viszont a M.Televízió rajtuk ül - vagy már esetleg valakik hazahordta - mert én is ott láttam ezeket. Valaki tud valami lelőhelyet?

Előzmény: gojkomitich (2155)
gojkomitich Creative Commons License 2011.01.02 0 0 2155

azonosság (Identity)

Előzmény: N dre (2142)
gojkomitich Creative Commons License 2011.01.01 0 0 2154

Üdv.

A hullám (die Welle) tanulságos.

Éretlenek (?:)

Mi a hézag tanár úr? G. Depardieu (Le plus beau métier du monde)

Ezt a filmet én is keresem. Az mtv leadta néhány éve.

Nemrég adták le újra a Kóristákat Gerard Jugnot (Les choristes) ez viszont a háború előtti-alatti Francia elemi iskolában játszódik.

Innen mégtöbbet lehet túrni.

http://b-oldal.blog.hu/2010/03/05/15_tanaros_film_klise

Sajnos az időutazós tortasűtős filmben nem tudok segíteni, de a leírt modanivaló alapján beugrott hogy én is láttam régebben. Ez persze nulla segítség, de érdekes hogy milyen semmiségek alapján lehet azonosítani egy filmet.

Előzmény: Törölt nick (2146)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!