Ja, ja. Elhozod Mr.Iffyt is. Ö majd issza a tejet, mi meg jól berúgunk :o)))))
Na jó, félre a tréfával, tudom, hogy csak attól féltek, hogy meglátjátok a rókáimat :o) Megnyugtatok mindenkit, hogy a rókáim szabin vannak és ilyenkor nem szeretem őket zavarni! Azt mondtam nekik, pihenjék ki magukat hétvégére mert meg lesznek kergetve :o)
Volt egy garden party pénteken a főnökömnél és ott is helytálltam, sok részeg emberen csak nevettem és jól éreztem így magam :o) Szóval? Nyema alkohol
Beeee - bibibi. ja nem, az a múúúú. :o)
de attól függetlenül hogy ma elmentek beinni egyet mint az atom, és holnap mindenki másnapos lesz énrajtamon kivül egy weekend meet?
Megjöttem:-))))
Husi olyan elegáns volt, mint én szoktam:-))) No nem most, bőrszerkóban:-)))
(Cikázok, előzök, randalírozok, mögém két motoros rendőr, leelőznek, aztán ők is ugyanígy, már hármasban:-))))
Most elmegyek ügyet intézni. Ha ma már nem lesz több hozzászólásom, akkor vissza se jöttem.
Ez esetben jó szórakozást este, mivel az addig bekövetkező időpont és helyszín változásokat nem bírom követni. (otthon nincs netem)
A Lőrinc centert meg nem is tudom, hol van. Halvány emlékképeim vannak egy haverom beszámolójából, aki valamilyen remizt emlegetett.
Earw:
Előre is köszi. Jövő kedden is tart még a tanfolyam, de előtte vagy utána megbeszélhetünk egy időpontot. Előtte: 16:15-17:00
Utána: 19:30-
Előnyben részesített környék: Horváth Mihály tér-Blaha Lujza tér-Keleti pu. által bezárt háromszög. Lehet máshol is, de csak este, mert munka után/tanfolyam előtt nincs sok idő messzire utazgatnom.
Pfú, beülhetek a leendő DodgePaintCode-os trabiba? Ez nagyon király lenne :o)))
Na akkor fiúk-lányos, ne szabotáljátok a bulit!!!!!!!!
Lécci, lécci, lécci, jöjjön mindenki és akkor én lenni nagyon happy :o)
Shcnitt, Akkor meghozom neked jövő keddre. Ezek autós tesztlapok, de csak kb. 10 kérdés lesz motoros, egyébkéntis szinte majdnem minden ugyanaz. Megpróbálom elkérni haveromtól a tesztkönyvet is, abba vannak külön megjelölve motoros kérdések, ha még azokat átnézed hozzá tuti nyerő vagy!!! :o)
Egyébként amit mondtak, hogy 2 hónap múlva kerülsz sorra: - Na nekem is ezt mondták, meg a munkatársamnak is oszt mindkettőnknek egy hét múlva jött a levél, hogy mehetünk :o(((
Dübi, Hol van az a biliárd terem amit írtál, mert én is ráérnék csak az a baj, hogy Pestet absz nem ismerem :o( Csak azt tudom, hogy hogy találok az M3-astól a Munkahelyemre. Mondjuk kocsival vagy motorral odatalálnák de sajnos az egyik kolégám hozott fel, az ilyen villamostól meg busztól mindig megijedek, hogy most melyikkel meg merre :o( Help valahogy, aztán nekem is jó :o)
Earw:
Ha van "A korl." kategóriára vonatkozó tesztapod, nagyon szívesen venném, ha kölcsönadnád. (nemtom, hogy a tesztlap kategoriázva van, vagy csak A)
Úgy döntöttem, először csak max 34 lóból álló ménest ülök meg, aztán ha kevés lesz, megyek PÁV-olni. Bár a Pannoniám csak 20 lóerős motorfékpadon mérve, és még az is darabokban van, de mire kész lesz, meglesz a jogsi.
Holnap kezdem a tanfolyamot, jővő csütörtökig tart, utána kreszvizsga. A keddi tesztlapozás tökéletes bemelegítés a vizsgára.:-)))
Remélem, nem hoznak olyan helyzetbe, hogy gyalogosnak elsőbbség, meg ilyenek :-))
Ma este még ráérek, holnaptól a fent vázolt okokból nem, vagy csak 20:00 után. A találkozó meg a biliárd jöhet, a motorozás nem annyira, ugyanis minden kétkerekű anyáméknál van vidéken.
Esetleg ha valaki visz egy kört:-)) De ahhoz kell ám lóerő, mert ha boxolnék, nem KOKO súlycsopotrjában lennék :-))
Jadebukómsincsitt :-(((((((((((
motorozás részemről lefujva.
Éééénnnn??? hgoy gondolhatsz ilyet???? :O))
én csak azt akarom hogy mutassa meg hogy kell csiszi-miszi, mert ő már úgyis tudja. mondjuk megmutathatja a kocsi bal oldalán. megpróbálom ellesni, de lehet hogy ehez kell egy kis idő. nem baj, addig mutogathatja a jobb oldalon.:O)))
na akkó jó. csak megvárunk te nagyonjófej.:O)))
szóval csiszi-miszi, aztán ha kész a verda úgyis belejöttél a dologba jöhetsz az enyémet is rendbetenni.:O))
Na végre hogy előkerültetek :o))
Hát ez a hétvége nekem tuti nem jó mert csütörtök este megyek haza, felcuccolok oszt még éjszaka megyek Sirokra :o((( De gondolom ha nektek jól sikerül a buli akkor nem ez lesz az utolsó osztan a következőre akármi lesz mindenképpen megyek!!! :)