beez: siman elfertek a hq-n, nem azzal van a baj. illetve semmivel nincs baj, bar a ritka frissitesek es az esetleges aloldal-hegyek, amit vic is emlitett, lehet, hogy kulon site utan kialtananak.
a cél az irodalom, különösen a sci-fi na és még különösebben Stephen King életműve szerintem ebben az esetben king a cel. mas dolog, hogy itt is, meg akar eloben masrol (scifi, etc.) is lehet dumalni...
mas: ugye a tarsasag nem szivesen valtana forumot? ha erdekel valakit, mire gondoltam: www.lemon64.com/forum, esetleg www.the-underdogs.org/forum
Kinek van valami ötlete, hova menjünk? Szerintem sem kell két találkozó. Ez egyébként is csupán arra les jó, hogy megismerjük egymást és leszögezzük, egyáltalán mik az elképzeléseink, meg ilyesmi. Szóval nem kell rinyálni. A nappal meg azért jó, hogy a vidékiek is eljöhessenek. Az SKHQ jó lesz, ha bele tudsz minket csömöszölni valahova. Annál is inkább, mert még nem is létezünk. Kérek további ötleteket. Tőlem akár Gunslinger's Club, vagy Harcosok Klubja is lehetünk, az mindegy. a cél az irodalom, különösen a sci-fi na és még különösebben Stephen King életműve. Akár levelet is írhatunk öreg barátunknak. De ehhez előbb formálisan is meg kell alakulnunk. :))
Vic: Ha nem, nem. Én is érzem, hogy ez nem túl szerencsés. Ez volt a második név, ami eszembe jutott (az SKHQ 1.), úgyhogy gondolkozni fogok jobb néven. Először a KKK azért ugrott be, mert King * Klub, és ebből egy harmadik k-val alliteráció lenne, de ezt a rövidítést már felhasználták.
Sziasztok!
Az új novellagyűjtemény kinek hogy tetszik?(Csontkollekció)
Van egy-két nagyon érdekes témájú ami nem tipikus SK.
Nálam a kedvenc a "Hasznos Holmik" a "Az" és a "Tortúra".
"A borzalmak városa" leszorul a dobogóról mert még Stepehen King-hez viszonyítva is nagyon lassan bontakozik ki a történet.
vic: mint irtam, legyen, ahogy akarjatok. ha aszongyatok, legyen a hq-n, ott lesz, ha nem, akkor nem. banner, link, hirekben/fooldalon ajanlgatas termeszetes :)
Ja, és október 6-án -- hosszú idő után -- ismét vetíti az HBO a Christine-t. Szóval, tévé bekapcs. További Kinges tv-infó: http://groups.msn.com/StephenKingMile
dohi: a túlterhelést arra értettem, hogy ha nem csak linkként szerepelünk, akkor neked kell minden cuccot majdan felpakolnod az oldalra, mert te vagy a hozzáértő és a jogtulajdonos :))))) Szóval, ha mondjuk aloldalként szerepelne a klub (vagy akaármi is lesz), akkor azon belül megint rengeteg aloldal lenne idővel, nem de?! És az meg már elég labirintus jelleget öltene szerintem, bár nem vagyok annyira jártas a komputertudományban a saját oldalam ellenére sem :))))
De ha esetleg rossz néven vennéd, hogy nem csatlakozunk az egyetlen jó magyar nyelvű King-oldalhoz, akkor irj nyugodtan, mert rugalmas emberek vagyunk szerintem mindannyian :))))))
Szóval, nekem egyenlőre jó az október, a délután is, de az 5-ét még nem tudom, de lehet. És akkor most egy vagy két találkozó lesz? Egy előkészítő szerintem felesleges: csapjunk a lovak közé!!! :)))))
A név: szerintem meg kicsit degradáló lenne a KKK, mert igaz, hogy néhányatoknak lehet, hogy jópofa, de egyrészt ilyennel azért mégsem viccelődnék, másrészt meg aki amúgy is lenézi Kinget (tehet egy szivességet), az ezután mégjobban fikázna. Igaz, nem nekik készül a klub (vagy mi), de azért nem kellene felkorbácsolni az indulatokat. Bocsi, én így gondolom, de a többség dönt. Szerintem valami olyasmi kéne ugyan, mint ez a hárombetűs megoldás, tehát jól lehessen rövidíteni (akár az SKHQ-t), de még nem jutott eszembe semmi. Majd gondolkozom :)))))
Hát nekem annyira nem jött be. Valahogy nem King-es. Ami inkább bejött, az a Hasznos holmik, az agyonkombinált szerveszkedésselm meg a brutális késes jelenetekkel. Ami majdnem egy kisvárosi háborúhoz vezetett.
threep: a kimozdulas nem kedvelese nalam is bejatszik, es nem csak lustasagbol.
OFF
befejeztem a tigris! tigris!-t. hat, nem az igazi... vagy csak az en nem fogtam fel, de a vege eleg zavaros szamomra :(
most a menekules jon koontz-tol. ahogy latom, valamivel kisebb betuvel nyomtak, mint a korabbiakat (pl. a vegiteletet, ami szinten 700 oldalas). elleszek vele egy ideig...
ON
Részemről is megfelel a nappal. Éjszaka aludni szoktam. akkor ez rendben. Jelentkezzen be aki jön és mondjatok egy konkrét időpontot. első megfelelő időpont okt. 5 szombat, Aurél napja. Lássuk csak, kinek jó!
OFF
megjelent a hyperion bukasa 1.!!!!!!!!!! (ja, most nezem, night is beirta, mindegy :)) alig tobb, mint egy evet kestek a sracok. johetne a masodik kotet, es akkor irany a konyvesbolt!
daoldin: a 40. oldal korul jarok, igy nem igazan alakult ki velemenyem rola. suli utan sajna egesz delutan/este alszom, mert kiesik a konyv a kezembol.
bone: az erettsegi nem nagy kaland, meglesz siman! :)
ON
tamas: de, igenis lusta vagyok. a leglustabb leny. skhq-t se frissitek hetente, ahogy szeretnem (mondjuk ez nem csak a lustasagon mulik).
vic+beez: terhelni a hq-t? magyarazzatok meg, legyetek szivesek! :) nekem ok a kulon oldal, csak kerdem, mi ez a tulterheles?
es mi lenne, ha nem ejszakai buli lenne, hanem delelott/delutan? akkor egy keso esti vonattal haza lehet menni, nincs szallas problema. videkrol meg 10 korulre kenyelmesen fel lehet erni.
threep: en a 'fun' klub kifejezest igyekszem kerulni, mert attol merges leszek, de nagyon :)
Fanszőr. Amikor először olvastam a fan clubot az Interneten, akkor nekem rögtön ez ugrott be. Minél előbb, annál jobb. Októberi szombat.. majd csak lesz egy szabad szombatom..
KKK. Ez remek. A Fan klubról a fanszőr jut az eszembe. végtére is magyarok vagyunk vagy mi. aki tud egy olcsó kocsmát az jelezze. lefoglalunk egy asztalt mondjuk húsz? tizenöt? főre, oszt mehet a tárgyalás. Találkozó mondjuk 18 óra tájt, éjfélre megalakul a klub. Na mit szóltok? nem a pián van a hangsúly, én például csak vizet iszom, kell a tiszta fej a fordításhoz. Szóval aki benne van jelezze. Kijön két rugóból. akinek ennyi sincs, majd meghitelezzük, nem gond. ha nagyban megyünk tán még árengedményt is adnak. Ne értsetek félre, nem erőltetem, de ha csináljuk, akkor hamarvást, ha meg nem, akkor haggyjuk a fenébe. Végtére is sok más összejövetel és klub is van a világon. csak gondoltam érdekes lenne megismerni olyan csajokat és hapsikat akiket ebben a fura világban még érdekel az irodalom. Csá. Beezer
Na jó, komolyra fordítva a szót: Sztem az ne legyen, hogy ** Fan Klub. Lehet, hogy én vagyok a hülye, (sőt fölöttéb valószínű), de ha azt mondják, hogy Fan Klub, akkor nagyon ideges leszek. KKK: King Kedvelők Klubja. Ez milyen? Csak nehogy félreértsék a rövidítést. A fehér csuklya meg semmiképp ne legyen kötelező viselet.