Na itt egy kép Pete mesterről,ha már MANO emlegette a képeit.A kép alapján simán beférne Pete a Baltimore Ravens amerikai foci csapatba,sőt bérelt helye lenne a quarterback posztján!
http://samprasresume.tripod.com/football.jpg>
Egyszer lépek le a szokásos időpont előtt,és máris egy új vendég gyarapítja kedvenc topicom látogatóinak táborát.Szia így utólag is kedves MANO!
Ne aggódj az icq sokszor nem működik,így továbbra is itt fogjuk megbeszélni publikus,illetve kevésbé publikus dolgainkat.
Erre mit mondjak??? Idézzem a kedvenc mondásomat? Ááá, szerintem nem kell, tudod Te azt. :-))))) Amint láthattad, annak tudatában sem fogtam magam vissza igazán, hogy tudtam, el fogod olvasni... :-) Azér ne szomorkodj, majd én mesélek, jó?
Na igen a kívancsiság vonzott ide:-)De most már teljesen le vagyok leplezve:-)Most már úgy is csak olyanokat fogtok megbeszélni itt ami publikus:-(Kár hogy Elcondornak is van már icq-ja!
Hát ha Te mondod, akkor készséggel elhiszem. Csak az a hozzászólás eléggé úgy nézett ki, de hát ezek szerint tévedtem. Nem baj, nem először és nem is utoljára fordult elő. :-)))))
Ilyen szíves invitálásoknak nem bírtál ellenállni, mi? :-)