A te problémád a következő!Minden ajtózárban van 1 db mikrókapcsoló,ami azt érzékeli hogy nyitva vagy zárva van az ajtód!Erre van rákötve a belső,az ajtóban lévő,és a műszerfalon lévő lámpa!Javítani nagyon bonyolúlt,de érdemes mert a komplett zár,utángyártottan is 10 ezer felett van!Ha érdekel és te magad meg akarod csinálni,akkor szivesen leírom a javítás sorrendjét!
Volt már valaki, aki szerelt, vagy hallott utólagosan, központi zárral endelkező autóban lévő távirányítós megoldásról? Láttam ilyen kütyüt, nem tűnik bonyolultnak egy egyszerű fekete dobozka beszerelése az első ajtóba. Jó lenne gombbal nyitni nem a kulcsot dugdosni a fagyos ajtózárba reggelente.
Más: a hátsó ajtókban minden típusnál benne vannak a hangszóró burkolatok? Nekem van, de nem szól hátul semmi, sajnos. Kellene rakni oda is, csak félek nem lesz csatlakozó, meg vezeték előkészítve.
Bocs ha félre érthetőn írtam le meg próbálom még egyszer. Tehát ha kinyitom az anyós ajtót akkor nem világít az ajtóban lévő, a műszerfal közepén az ajtó nyitva és a tetőkárpitban lévő lámpa se.
Nem az anyós ajtaja és a vezető oldal hátsó ajtónál azt nem tudom ha a csomagtartót kinyitom akkor az utas térbe kell e világítani vagy a csomagtérbe mert ha jól emlékszem akkor sem világít sehol.
2 hete vettem egy használt /2001-es 1.6-os/ Bora-t. A problémám az ha kinyitom az egyik ajtót akkor nem világít a belső világítás! Kapcsolót nem találok. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm.
Nekem meg ilyen csatlakozás kell,mert van gyári cd lejátszóm és ez a kütyü is pont oda csatlakozik azzal a kék iso csatival,ennek meg van 1 plusz csat lehetősége,amibe bedugható a cd,így a verda hifi 6 az 1-ben lesz!