Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Sziasztok! Janimanohoz egy kezdő.Sikerült fölraknom Szlovéniát C520-ra,ammit kellett átirtam,mégsem működik.Ugyanakkor Magyarországgal sikerrel jártam. Az országok listájában írja szlovéniát,de van előtte egy kis szürke ikon.
Az nem a törés miatt van, hanem az új térkép miatt. Erre sokan panaszkodnak, állítólag, ha a hivatalos térkép verzió is kijön, akkor jó lesz. Most csak az alapoktól (50, 90, 110, 130 km) eltérőknél mutatja nekem a sebességhatárt. Sajnos a Riks féle skinnél ezeket se mutatja, ha jön egy speedcam. :-(((
Én most ott tartok, hogy nem mutat sebességhatárt... Újkorában (4 napja) még mutatta, de amióta elküldted a "törést" és felraktam a legfrissebb Mo térképet, azóta nincs "jelzőtábla", de még nem is figyelmeztet, hogy gyorsan megyek :) Most (fél órája) töltöttem bele a full kamera, vasútátjáró adatbázist, még nem próbáltam, hogy ezzel mit művel.
jaja :) Már ott tartok, hogy szereztem hozzá 18 dll-t, de még nem tudom, hogy ezek közül melyik nyitja Pandora-szelencéjét :)))) (hogy utána jó legyen a készülék papírnehezéknek...)
Nekem is jobban tetszik a Riks féle skin, csak mint régebben megírtam, nekem az a bajom vele, hogyha a készülék éppen mutatja, az aktuális sebesség határt és jön egy speedcam jelzés, akkor a sebességhatár eltűnik és nem is jön vissza, sőt a következőt sem mutatja, csak ha kilépek a MioMapból és vissza. Neked nem csinálja ezt? Ha ez nem lenne, akkor én is a Riks félét használnám, mert nagyon jó!
Most, hogy belinkelted a Phi38 skin-t, kíváncsiságból megnéztem :-) Hááát, nekem a Riks-féle jobban bejön. Sokkal több funkció ki van hozva egy nyomógombra, nem kell a menükbe kóvályogni.
Tudom, ízlések és pofonok... :-)
MioMap fagyást, lassulást eddig nem tapasztaltam, de a készüléket már többször is sikerült lefagyasztani :-)
Nem tudom, én nem variáltam vele annyit. Nekem a Stopword féle dolog van rajta és semmi más különlegesség. Ez a hack már régóta rajta van. A Phi38 -as skin 2.4-es verzióját használom. Phi38_2.4EN Más még nem panaszkodott lefagyásra, remélem nem is fog. Nekem van fent legrégebb óta itt a csapatból probléma mentesen.
A műveleteket elvégeztem. Minden OK. Remélem az előbbi hsz. nem általános jelenség! (lefagyás gyakoribbá válik). Nagyon köszönöm a segítséget JANIMANO alias Professzor.
Én nem tapasztaltam ilyet, pedig már régóta használom így a készüléket napi szinten. Volt egy idő, mikor nekem is fagyogatott, de azt egy másik skin okozta. Mióta visszatértem a Phi38-as skinhez, azóta nem fordult elő ilyesmi. Nálad nem lehetett ez az oka? Természetesen ezek után én is kíváncsi vagyok, hogy másnál is előfordul-e, az ami nálad.
Töltsd le a 1268-as hsz.-ben lévő fájlt. A mellékelt állományt csomagold ki, majd írd vele felül a MioMap könyvtárban lévő ugyanezeket a fájlokat. Előtte nem árt csinálni az eredetiről egy mentést. Ha felülírtad, akkor csinálj egy újraindítást, és onnantól már használhatod az új térképeket. A térképeket másold be a Maps könyvtárba. Nekem nagyon szépen működik a dolog. Ez a feloldás csak 3.3-as MioMaphoz van! Sok sikert neked is!
Segítség! c520-as térképfrissítéséhez kérek tanácsot. Letöltöttem a Hungary.fbl 20070815 fájlt, de az újraindításkor zárolt térképként kezeli. Így jártam a Bulgriával és Szlovákiával is. Hol hibázom, mi a teendő?
Felraktam a c520-ra az STdict szótárprogit, de sajnos nem támogatja ezt a felbontást, így a szótárat se tudtam kiválasztani, mert az "ok" gomb nem látszódott.
Erről jutott eszembe, hogy lehet a képernyőt "fordítani", hogy álló legyen? Egyáltalán lehet?
Valaki próbált már egyéb programokat felrakni a c520-ra? Eddig a szótár és az OziCE-n kívül semmi nem megy rá... (Szinte nincs semmi program, ami a WinCE-t támogatná.) Egyszer meg a .NET Compact Framework-kel sikerült lefagyasztanom. Ez a progi egyáltalán mire való???
Lehet, hogy csak késik, de azért elküldtem mégegyszer. Ha ez sem érkezik meg egy pár órán belül, akkor felrakom valahova. Az ingyenes levelezők nem a gyorsaságukról híresek. Amúgy a levél sem érkezett meg, vagy a levél megjött, csak nem volt csatolt fájl?