Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7746
Hallett meg most is jatszik a Main Touron, 91. a ranglistan. A selejtezokon el szokott verezni (kulonben nem tudna kommentalni a TV-ben :). Regebben eleg komoly eredmenyei voltak, nyert ranking versenyt (1989 Hong Kong Open), hatodik is volt a vilagranglistan a 89-90es szezonban, es ketszer volt Masters-dontos.
Előzmény: Gracioso (7745)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7745
Hoppá. Nem tudtam, hogy ő profi snookeres volt. Mondjuk amennyire ért hozzá, utólag, nem csodálom. Látszik, hogy lát az asztalon, tudja mi, mikor áll jól, jó szögben...
Előzmény: Zombie (7743)
Walmer Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7744
Stevensnek nagyon megy ezen a vb-n. Nem lenne ellenemre egyébként az, ha megismétlődne az Irish fináléja, természetesen ugyanazzal a végeredménnyel:))
Előzmény: Gracioso (7742)
Zombie Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7743
Attol fugg, melyik verzio, mert a 2003, 2004-ben Taylor es Virgo voltak a hangok, a 2005-osben mar Davis is van.

Ok altalaban a BBC kommentatorai, a Eurosportos Mike fiuk nincsenek benne ebben a buliban.

Mike Hallettrol par felvetel:

Előzmény: Gracioso (7741)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7742
Hoppá! Közben Murphy 3-1-re megy Davis ellen, Stevens meg 4-1-re Hendry ellen....
Gracioso Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7741
OFF Gratula! Nekem 134 vagy 135 sikerült egyszer, igaz akkor egyik lökésnél 2 piros ment el.
Egyébként nem inkább Dennis Taylor lenne a hang? Vagy akkor csavartak egyet a dolgon, mert a játékban Dennisnek szólitja az egyik kommentátor a másikat.
ON
Előzmény: Treyez (7740)
Treyez Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7740
OFF S azt nem tudjátok, hogy a hírös PC játékhoz, a Snooker WChampionship-hez vajon ők kölcsönözték-e a kommentátori hangot? Csak azért, mert jellegzetes retorikai fordulataikat és (elvétve) poénjaikat ott is bevetik állandóan (amúgy még szerencs, hogy a kick-et nem szimulálja a progi, pár hete - igaz: célzókával - megszereztem a 147-es trophyt) <;-)) ON
Előzmény: Gracioso (7738)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7739
touching, of course :)
Előzmény: Gracioso (7738)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7738
Majdnem, mert az nem volt toching ball. De igen, hibázott, mondták is Mike-ék, hogy okos lövés volt Murphytől és nehéz lesz úgy lőni, hogy ne legyen hibás.

Apropó! Nincs valakinek képe a két Mike-ról (euro kommentátorok)? Borzasztóan tetszik a stíulusuk, sokat szoktam röhögni nekik, érdekelne, hogy milyen arcokat képzeljek a hangok mögé..
Előzmény: Frizuravarjú (7737)
Frizuravarjú Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7737
Akkor ezt követte el Higgins is a pirossal, igaz?
Előzmény: Zombie (7736)
Zombie Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7736
Pontosabban, a sarga megmozditasa ebben az esetben (touching ball) pushnak szamitana, ami hiba (Section 3, 8b a szabalyokban).
Előzmény: Zombie (7735)
Zombie Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7735
Kick: amikor a feher vagy a celgolyo, vagy mindketto az utkozes utan kicsit megugrik. Ilyenkor a feher lendulete megtorik, a celgolyo leterhet a szant palyarol. Oka: kosz, kreta, vagy valami egeszen mas. Azert is takarittatjak a feher golyot allandoan, hogy ne legyen kick (neha ez sem er semmit).
A massive kick a kick massziv valfaja :)

Ha a sarga kovetkezik, es a feher erintkezik a sargaval, akkor feheret barhova elgurithatod, mert az erintkezes mar koccolasnak szamit (touching ball). Persze push-t nem csinalhatsz.
Előzmény: OZ Juice (7734)
OZ Juice Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7734
Pontosan mit takar a kick kifejezés? A kommentátorok is sűrűn használják, hogy "massive kick"... Ez mit jelent?

Még egy érdekes dolog vetdött fel múltkor, amikor játszottunk (bár lehet, hogy csak nekem érdekes). Már csak szinesek voltak az asztalon, a kollega lökött a sárgára, ami nem ment el, viszon úgy álltak meg a golyók, hogy a fehér érintette a sárgát. Ilyenkor a következő lökésnél én a sárgát direktben nem lökhetem, csak falról?
Előzmény: fighting (7733)
fighting Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7733
Nagyjából egyetértünk, bár az elején Marknak is volt két nagyon jó hossú pirosa, és az egyik után volt reális sansza a barnára, csak ugye jött egy kick.
A másiknál meg talán centik hiányoztak a rendes pozicióhoz, de utána már bátortalan volt, meg igazából nem is volt szerintem rendes megindulási lehetősége, és azért pl. amikor Ian elrontotta a rózsaszint, arra kiváncsi lettem volna, hogy ha nem rontja el hogyan folytatja, mert ott sem hagyott rendes poziciót pirosra.

De szerintem igazából ott ment el, amikor talán 11-10-nél, de lehet, hogy csak 11-9 volt, igazából mindegy is mikor vezetett Mark 38-0 és a fekete után bontotta a pirosokat és a lyukból kiugrott a fekete, és ott maradt a tuti állás Iannak.
Na én már akkor éreztem, hogy itt ma nem nyerhet Mark.

Gratula mindkét játékosnak, mert nagyon jó meccset játszottak.
És innen egy kicsit hajrá Ian, bár McManus ellen nagyon nehéz lesz!
S ma Hendry-Stevens, remélem elfogynak a Welshmannek!:))))
Előzmény: sukka (7717)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7732
Egyebkent most latom, hogy az a szornyu Hamilton van a 16. helyen! Hat Ian-nak tenyleg nyernie kene McManus ellen:)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7731
Higgins - Murphy, 20. frame, volt egy erdekes helyzet: az egyik piros megallt a lyuk elott, a feheret pedig John betolta a masik ele, hogy ne lehessen eltenni. Akkor ott tologattak egy idejig a feheret, majd gondolom mar kozel jart a helyzet ahhoz, hogy ujrakezdjek a frame-et, ekkor Murphy egy eleg suta mozdulattal ratolta a feheret a pirosra. Higgins pedig picit megpockolte oldalra, de a biro ekkor 4 pontot adott Murphy-nek. Ez miert volt? Nem szabad esetleg a feherrel megtolni a pirosat, ha erintkeznek? Viszont akkor John miert csinalta? Gondolom nem felejtette el a szabalyokat...
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7730

De azert az latszott a donto frame-ben, hogy Ian jobban birja a feszkot:) Ket ilyen meccsen tuljutni... hat le a kalappal! Remelem McManussal is hasonloan jo meccset jatszik majd!:)

Egyebkent mit kell tudni McCullogh-rol? Ha jol ertettem meg soha nem volt Top16-os. Pedig mar nem nez ki olyan fiatalnak. Nyert mar valamit?

Előzmény: sukka (7704)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7729

En nagyon birom Lee-t, ahogy vagja a pofakat, meg ahogy gondolkozik, meg eleg ranezni, es lathato, hogyha szoros az allas:))) Nekem szimpi, akarmit is mondtok!:)

Ebdont meg epp azert birom, mert olyan jo lassan jatszik, van ido jol megnezni az allast, atgondolni minden lehetoseget:) Amikor Ronnie belelendul meg meg se tudom nezni az asztalt, mar loki a kovetkezo golyot, hat jo ez nekunk?:)
Egyebkent McCullogh a donto frame-ben meg Ebdont is felulmulta lassusagban, megis milyen izgalmas volt:) Orulok neki hogy nyert, nekem is egyre szimpibb! Csak szegeny Higginst sajnalom... En ma tulvagyok egy sikeres vizsgan is, ezert ot csak most fogom megnezni, kivancsi vagyok mit muvelt...:(

Holnapra meg hajra Steve es Stephen!:)

Előzmény: sukka (7696)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.26 0 0 7728
Ahhh, koszi:))) Nem tudtam, hogy a hosszabbito a rest:) Azt hittem valami olyasmi lehet, hogy a maradek golyobol mennyit tud eltenni (ha nem ove az elso break)... de ezek szerint nem:)
Előzmény: Zombie (7671)
Zombie Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7727
Treyez, ha siman ide kattintasz, megtalalod az osszes videot, ami fent van. :)
Előzmény: Treyez (7726)
Treyez Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7726
Köszi Zombie, + szuperek a snooker-videóid! Magam is letöltöttem az összeset, amit a #4277-4278; #4927 alatt elértem. Kérdés: mintha futólag láttam volna frissebb linkeket is az utóbbi pár hónapban, de sehogy sem találom ezeket (csupán a szemem káprázott?). Kaphatok némi segítséget ezügyben, vagyis ha léteznek új videók, kb. hanyadik bejegyzés alatt találhatóak...? (Esetleg egyéb, külföldi archívumok?) Előre is köszönöm! Tré
Előzmény: Zombie (7722)
sukka Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7725
kész! Ebdon a 8 között.
Stephen Lee 9-13 Peter Ebdon
Zombie Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7724
Stephen Lee vs Peter Ebdon 9-13

Parositas tehat:

Ronnie O'Sullivan vs Peter Ebdon
Shaun Murphy vs Steve Davis
Stephen Hendry vs Matthew Stevens
Alan McManus vs Ian McCulloch
sukka Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7723
Ronnie magasan esélysebb Peter ellen. Viszont idegörlő lassúságával és jó safetykkel felidegelheti Ronniet és akkor bármi lehet. :)
Előzmény: Zombie (7722)
Zombie Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7722
Hendry-Stevens delelott es este.
O'Sullivan-Ebdon? delutan.

Tovabbi musor.
Előzmény: Treyez (7719)
sukka Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7721
és mellesleg szépen potyognak a világbajnokok. Délután Higgins, most Williams, korábban Doherty és még Ebdon is kieshet (nem valószínű). reggel még úgy nézett ki, h a legjobb nyolcban a volt VB győztesek közül Doherty és Ebdon fog hiányozni. Nagyot fordult a világ.
Előzmény: Törölt nick (7718)
Zombie Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7720
Kicsit pontositva Mike megjegyzeset, Ian most 18. elozetesen a ranglistan, es Alan McManus legyozesevel tudna a 16. helyre elorelepni, Steve Davis moge.

Shaun pontszamat kicsit elszamoltam, az igaz, hogy 32. lenne Steve legyozesevel, de a Top 16-ba mar nem erhet fel, szoval, Steve helyezese mar biztos. Sorry :)

Azert a so:rt allom, ha odaig jutnak :)
Treyez Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7719

...Idegörlő egy csata volt. Hiába lökte Williams nemrég élete első tour-maximumát, egy stabil és egyenletes McCulloch felőrölte ezúttal... szép meccs volt (OFF : plusz érdekesség, ha mond valakinek valamit: az Eurosport lekonferálás utáni rövid klipben - amit a jelenlegi meccsből vágtak össze - a legendás Dream Theater nevű együttes riffjei szóltak az Awake c. albumról...!! :-) ON

Holnaptól már negyeddöntők?

Ha jól hallottam holnap 11-től jön a Hendry meccs...

Sullivan csak a délutáni ill. esti session során?

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7718
megérdemelte Ian, tényleg nagyon passziv volt ellenfele, szép volt
Előzmény: sukka (7717)
sukka Creative Commons License 2005.04.25 0 0 7717
Grat Ian!
Mark beszari volt az uccsó frameben, Ian viszont végig támadt, néha talán túlontúl is sokat kockáztatott és majdnem ráfizetett, igaz nem a nehéz helyzeteket rontotta el hanem a könnyűeket. De mint az eredményből is látható bátraké a szerencse és a győzelem. Grat Ian, grat Mark!

Ian McCulloch 13-12 Mark J Williams

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!