Keresés

Részletes keresés

xhris Creative Commons License 2002.09.28 0 0 2409
Lehet, ennyire nem vágom fejből Kinget. Legyen a név Atlantisz gyermekei? :)
Előzmény: Vic King (2398)
Dohi Creative Commons License 2002.09.27 0 0 2408
vegulis irt par lovecraft ihlette dolgot, meg egy sherlock holmes-tortenetet is... :)
Előzmény: goldnigga (2405)
xhris Creative Commons License 2002.09.27 0 0 2407
Már majdnem elolvastam a SKEM-et,és a következő dolgokat tapasztaltam:
1. Ez a 380. oldal körül lehetett, mégpedig hogy a könyv belső gerince világoskeék színű. Ezt nem igazán akartam tudni, dehát ez van. Éljenek e keménykötésű könyvek!
2.A csontkollekció(Bag Of Bones), és a csontkollekció(Skeleton Crew) össze vissza van keverve.
3.Ez egy kérdés lesz.
A könyv elején vannak King fiatalkori írásai, amik között vannak olyanok, amiből csak egy gépelt példány van, és ez úgy szerepel, mint kiadott írás. Például a 2. fejezetben is egy ilyen van, majd a végén oda van írva, hogy első kiadás 1960, második 1963. Ez azt jelenti, hogy magának kiadta poénból, vagy mit?
Sti_ Creative Commons License 2002.09.27 0 0 2406
Köszi, Dohi!
goldnigga Creative Commons License 2002.09.27 0 0 2405
" ha tetszett a jaunt, olvasd el alfred bestertol a tigris! tigris!-t. abban is jauntolnak ezerrel :)"-EZEK SZERINT SK IS PLAGIZÁL???O):)

Előzmény: Dohi (2404)
Dohi Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2404
vic: nem leszek ott, igy kozom sincs hozza, de szerintem egy talit tarthatnatok, a nev meg majd eldol. eloszor legyen valami, amit lehet nevezgetni :)

sti: nem kell mentegetozni, vagy ilyesmi :) frissites egy ideig biztos nem lesz (azert iden csak kene meg egy), szoval nagyon raer. ja, es drukkolok :)

goldnigga: ha tetszett a jaunt, olvasd el alfred bestertol a tigris! tigris!-t. abban is jauntolnak ezerrel :)

beezer Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2403
Aye Sir.Olvasni FaB8. jó könyv de nem annyira, mint a legjobbak. olyan Tom Gordon szintű.
Előzmény: Vic King (2398)
Sti_ Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2402
A Jaunt nekem is tetszett, de a legjobbnak a Tutajt tartom! Igaz, hogy kicsit brutális, de eszméletlen a hangulata!

Aztán a Mrs. Todd rövid útjai se rossz, meg az Istenek szövegszerkesztője se... Majd ha lesz gépem, írok a HQ-ra ismertetőt róla.

Sti_ Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2401
Ja, és Susan Delgadónak üzenem, hogy nem kaptam meg az e-mailjét:-(
goldnigga Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2400
Szia,

Én is egy hete olvastam a Csonkollekciót.
A kedvenceim a Jaunt c. novella (nagyon érdekes)és a "Visszapattanó golyó"-s novella.

Üdv:

Gnigga

Előzmény: Sti_ (2399)
Sti_ Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2399
Megérkeztem ismét!

A legnagyobb eredményem azóta, mióta nem írtam a topicba, az, hogy megszereztem a Csontkollekciót!!! Szerintem nagyon jó!!! Aki még gondolkodik, hogy megvegye-e, annak azt tanácsolom, hogy vegye meg!!!
Más:
Dohi: a gépem még mindig gyengélkedik, folyamatvban van egy új gép megszerzése, addig még mindig nem tudom elküldeni a NSzÁ ismertetőt sem, és nem tudok új ismertetőket írni sem. Ez van, 2 hét múlva talán rendeződik a helyzet.

Szóval 2 hét múlva valószínűleg lesz gépem is, sőt, lehet, hogy lesz otthon netem is, de ez még nem hivatalos információ. Úgyhogy megkérek szépen mindenkit, hogy DRUKKOLJATOK!!!!!!!!!!!!!

Most is éppen egy netkávézóból nyomulok, úgyhogy nagyon szeretném, ha sikerülne!!!

Vic King Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2398
xhris: a Loser's Club is műböl volt, sőt, a Dark Tower is mű, nem? Ja, meg a ka-tet is műből van --szóval, elég egyértelmű, hogy abban gondolkodunk.

A Loser's Club (It, aki nem tudná...) valóban kicsit meredek, de hat jobb nem jutott eszembe, csak az association nevű fellengzős dolog.
Ha nincs jobb, marad a The Gunslingers... jobb, mint a semmi. De én akkor is kitartanék egy alcím mellett, ami pontosítja a dolgokat. Amugy meg ezt is lehet végtére rövidíteni TG-ként... bár nem Tom Gordon.

Olvasta már valaki itt nagyon véletlenül a FaB8-et? Kiváncsi lennék, milyen...

Amúgy meg talán még kellene egy kicsit várni a találkozóval szerintem, mert amíg a név sem eldöntött kérdés, addig csak szerencsétlenkedés lenne a vége. De azért okt. végénél tényleg ne halogassuk tovább a talit.

Szóval, mivel nem veszi senki kézbe az ügyet... nem akarok itt diktátoroskodni, de jelenleg nincs jobb módszer :))))
Jövő hét hétfőn vagy kedden eredményt hirdetünk a névválasztásban. Jelenleg a THE GUNSLINGERS a favorit. Akinek ellenvetése vagy javaslata van, hétfőig megírhatja. Ha nem, nem. Akkor marad ez ;))

Dohi Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2397
night: ja, kepzelem :)

OFF /menekules (koontz) spoiler!/
vegre sikerult befejeznem! roviden: unalmas. nem igazan van cselekmeny. pl. a konyvben leirt "leilani lelep, micky utana" a 450. oldal korul tortenik meg, addig tukeppen semmi nem tortenik. aztan meg vagy 150 oldal, amig talalkoznak a szalak, majd egy semmilyen befejezes (raadasul szerintem rohejes ez a "mindenkinek egy kutyat" dolog). mar csak az kellett volna, hogy lani keze meggyogyuljon (a szeme sarkabol utan nem lepodtem volna meg), akkor aztan egyenesen lesujto lenne a velemenyem.

most par hetig nem fogok olvasni (hacsak nem egy kolcsibe kapott vonnegutot) egyeb elfoglaltsagok miatt. pedig most vegre eljutottam oda, hogy csak king van, amit olvashatok! sebaj, mire ujra konyv kerul a kezembe, az megint nem king lesz (hyperion bukasa, dick novellaskotet, stb.)
ON

Előzmény: nightwish (2393)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2396
A Loser's Club talán nem kéne.......egyáltalán mikor jött elő ez az ötlet?

+ szerintem egy ileyn The Hungarian Stephen King Association túl meredek.......(nem nekem, csak úgy általában, ha esetleg hirdetésre kerül a sor, vagy ilyesmi, nemtom érthető-e mire gondolok)

Előzmény: Vic King (2389)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2395
Ma se ment el, legalábbis megint visszakaptam a mailt....
Előzmény: Threepwood (2387)
beezer Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2394
A ka-tet nekem is tetszik, de mért ne lehetnénk Gunslingers? végtére is, aki olvasott Kinget, az tudja, mi fán terem, aki meg nem, az úgyse csatlakozik. Mostantól átengedem nektek a szervezkedést, úgyis én vagyok itt a legöregebb. De azért továbbra is támogatom a dolgot. akármit döntötök, helyeslem. Ha nem akartok klubot, akkor nem lesz. Ezt nem lehet kikényszeríteni. Ha viszont élőben is látni akarjátok egymást, akkor itt az alkalom. Ilyenkor félre kell tenni minden otthon maradhatnékot. Én is így teszek. Mindent bele gunslingers!
nightwish Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2393
És mennyire csalódott! :). :(
Előzmény: Dohi (2388)
Daoldin Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2392
lehetne Stephen King Ka-tet
xhris Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2391
Viszont fogalmazni tudok:)
Előzmény: xhris (2390)
xhris Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2390
Nem lehetne valamelyik King-műből kilopni egy nevet? Biztos találtok valami jót, ha megerőltetjük az agyunkat.
Vic King Creative Commons License 2002.09.25 0 0 2389
Név: a Loser's Club ugye ránk nézve lenne kicsit degradáló???
A Gunslinger nem rossz ötlet, de akkor alcímmel is kellene operálni, hogy mi a csuda is ez, nem de?!
Lehetne The Hungarian Dark Tower (Club/Association) :)))), de az is nagyon erre a műre van kihegyezve. Viszont jól lehetne rövidíteni (HDTC/HDTA).
Vagy csupán The Hungarian Stephen King Association, amit ugyancsak jól lehet rövidíteni (HSKA), nem kötődik egy műhöz, nem Fan Club, igaz, kicsit "fellengzős". De legalább pártatlan. Mit gondoltok? Nekem tetszik ;)))
Még töröm a fejem... elég kemény.
Dohi Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2388
tamas: ja, ilyesmi. csak a forum jelleget akartam bemutatni (meg persze a site is klassz :))

nightwish: figyelmetlen vagy ;)

bone: en irtam, hogy karacsony a dreamcatcher. illetve europaek, en csak lenyultam a forumukrol :)

Előzmény: -Tamas- (2382)
Threepwood Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2387
Még nem kaptam semmit. Úgy tűnik, a freemail a hibás.
Előzmény: -boneheaD- (2386)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2386
még vmi:

OFF
threep válaszoltam mailedre, de visszaküldi a freemail, szóval nemtom mi van...
később megpróbáljam vagy csak ez hülyült meg és tényleg megkaptad? :]]
ON

-boneheaD- Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2385
Ezt már régebben is beírtad ide, nem? (már hogy nem okt-ban jön a dreamcatcher)
Olyan deja vum van :]]

Jah, kiolvastam a 2. ST-t is, nagyon jó!
Már a 3ba is belekezdtem, váó.....:]

Előzmény: nightwish (2384)
nightwish Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2384
Csak ma tudtam meg, hogy az Álomcsapda nem októberben jön, mint ígérték, hanem a karácsonyi könyvvásárra :(((
goldnigga Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2383
Nem jártam eddig,mivel elkerülte a figyelmem a topik de kösz az üdvöt!:)))
Előzmény: Dohi (2379)
-Tamas- Creative Commons License 2002.09.24 0 0 2382
Dohi: underdog, mint elnyomott? :-)
(ez a cime egy agatha christie novellanak is)
Dohi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 2381
milyen kulon topicot?
Előzmény: Threepwood (2380)
Threepwood Creative Commons License 2002.09.23 0 0 2380
Fórumot nem is, de külön topikot lehetne nyitni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!