B+! Már annyira a szívemen viselem a sorsodat, h többségében megnézem a videóidat. Erre a YouTube megajánl még több libás videót... Le fogok szokni rólad! :)
Ahogy hullanak szegénykék lefelé a levegőből, az olyan, mint ha éppen az Ön libás képeit törölgetnék a Feminista topikból a libavérszomjas karhatalmisták.
elvileg egy fejlettebb intelligencia jobban fel tudja fogni más élőlények szenvedéseit , s ez részvétet ébreszthet benne
másrészt egy olyan gonosz fajjal , mint a homo sapiens , csak erővel lehet kommunikálni és szükséges lehet bizonyos emberi magatartásformák illetve gondolkodási sémák gyökeres kiirtására
Fénysebességgel igen, de a száluniverzumban ismert azonnali térugrás nem ismeri az időt.
A humánok (mi, földi emberek) csak térben és időben tudunk gondolkodni, ezért nem értem, hogy a billiószor billió százmilliárd objektumot tartalmazó térben sebesen száguldó Univerzum A pontja hogyan tudná irányzékra venni a B pontot (a Földet), amikor azt az A pontból kinézve már nincs is a helyén egyik sem, még viszonylagosan sem.
Hanem? Mindenki nyomorog a saját bolygóján, mint mi?
Én nem azon gondolkodom, hogy vannak-e értelmes vagy intelligensebb lények nálunk a 'teremtésben', hanem azon, hogy hogyan lövi be az állandóan mozgó univerzumban (vagy csak a Tejútban) a Föld a koordinátáját ha ide akar egyáltalán jönni.
Kaptam libacombra rendelést a zuramtól holnapra (ma juhtúrós-szalonnás sztrapacskát kívánt, azt is kapott, bár szerintem csak egy konfitált lófausztot érdemelt volna ), de nem tudja eldönteni, hogy pezsgős-almás káposztát, vagy birsalmás-lilakáposztát kíván-e hozzá enni.
A férfiak már csak ilyen gyomoridegileg érzelemvezérelt ösztönlénynek, soha nem tudják, hogy éppen mit kívánnak és mi a jó nekik.
Ezért kérem az eetársat, hogy döntsön helyette, mert két káposztát nem gyalulok és nem párolok vasárnap délre, az egyszer biztos.
Amikor mondtam neki, hogy amennyiben nem dönt, úgy a két káposztabucit egyszerre fogom feldugni a püspökfalatjába, akkor egy pöppet megsértődött és kifarolt a konyhából.
Most a sebeit nyalogatja és új horgásztavak után kutat a laptopján a nappalink szőnyegén hasalva.
Én vagyok-e rossz, vagy vannak nálam rosszabbak?
És melyik káposztát javasolja a libaszakértő eeetárs?