Hali SyL, a tesztautók az MMH-tól függenek. Ha viszont kevés számú résztvevő lesz, gondolom nem mozdulnak rá az ügyre. Ha összejövünk 25-30-an, szerintem szólhatunk nekik. Ne csak a tesztautó miatt gyere :)
Caris már elküldte - köszönet érte -, szerintem ua. lesz neked is, mert az övéi is .ai formátumban voltak... Viszont SzaboZE is válaszolt, ő este küldi .cdr formátumban.
Szerintem kellene valami mazda stuff menüpont is az oldalra, ahol ilyen mobil logo, vektoros logo és egyéb mazdás képek (MazdaKlub háttérkép), screensaver (nekem van Mazda6 kétféle+RX-8) stb lehetnének!
Caris: nekem is kuldd el a logot - hatha neked masfajta van, mint nekem...! :-)
remenyizs: nekem is van 3 db ha erdekel (.ai es .eps)
OFFTOPIC!
Segitsetek: Mar sokfele nezelodtem, de mindenhol iszonyatos arakat lattam. Szeretnek diavetitot venni, az ujfajtat, amivel keretes diakat lehet kivetiteni! Eddig a legolcsobb(!!) is ~40e Ft volt! Ha van otletetek, ne kimeljetek! Koszonom!
ONTOPIC!
Hát nekem keménynek tűnt, után a sajátomban szabályosan megijedtem, ahogy "beesett" a kuplung. Egyébként, nincs ezzel semmi baj, ettől olyan sportos fíling vezetni.
Sziasztok! Nem tudnátok nekem megmondani, hogy honnan lehetne szerezni 323-626-os (79-85) javítási kézikönyvet? Nem a magyar kéne, mert az nem ér semmit. Azt hiszem, hogy Haynes? a szerzője. Aki tudja hol lehet kapni, vagy van neki felesleges, azt kérem írjon! Előre is köszönöm!
2b-re válasz :) az a gond, hogy engem kicsit megütöttek a Mazdás árak, főleg az albaktölőnél. Még körülnézek ... sajnos ez most nem érzelmi kérdés, a lengéscsillapító átmenetileg Dacia rugómerevítő gumival lett feljavítva és igen meglepően jó az eredmény...
Azért ígérem, ha végre hozzám vágták a diplomát és nem kell kilincselni a kötetlen munkaidős melóért, kiiktatom a sufni-tuningot :)