EMBEREK!!!!
MA ESTE NEM(!!!)LESZ 101es-KLUB A BAHNHOFBAN, MERT MI IS ÉS AZ ÖSSZES SZEMÉLYZET KINT VAN A SZIGETEN!
A KÖVETKEZŐ KLUB JÖVŐHÉT PÉNTEKEN LESZ (AUGUSZTUS 8-ÁN)A NYUGATI TÉRI BAHNHOFBAN!
ESEDÉKESSÉG 8.ára:
ELÖL: DEPECHE MODE & BONANZA/ÁKOS
HÁTUL: '80as ÉVEK SZINTI-POP ZENÉI!
"Hypersonic: Ugyanezen a helyen Bornai Tibor letagadta, hogy játszott volna
a Gyilkos üveggolyó címu dalodban. Most akkor hogy is van ez?
Akos: :-D
a dal címe gyilkos ezüstgolyó.
ez eredetileg jamie angol nyelvu saját dala volt, amelyben csak vokáloztam, de a dal nagyon megtetszett, így elkértem az eredeti felvételeket, és azok felhasználásával áthangszereltem, magyar szöveget írtam rá, és felkerült a 98-as ikon c. lemezmre
a dalban bornai tibor játéka hallható, de elképzelheto, hogy nem tud
róla, mert a felvételeket jamietol kaptam meg."
A Művészetek Völgyében is hisztizett és magyarázkodott még egy sort a Lovasi, gondolom irhamentés céljából. Én nem voltam (inkább népdalokat hallgattam), csak mesélte valaki, de nem tudta pontosan felidézni az elhangzottakat. Viszont az Andante produkciót is fikázta ( és nem az "egyszeri és megismételhetetlen" miatt ).
Egyébként az ottani 2 koncert közül a csendesülősön (is) gigabunkó módon viselkedett.
Egyébként úgytudom sok emberhez eljutott nyílvános fórumokon is -itt is ld. 6188- meg sms-ekben is, hogy elmarad a múlt pénteki Bahnhof, csakúgy mint eddig a klub értesítők is eljutottak.
De most szólok, hogy ezen a pénteken, augusztus 8-án LESZ BULI A BAHNHOFBAN! Mégpedig minden eddiginél nagyobbat és jobbat akarunk csinálni amihez a kivetítő is garantálhatja a szavaim!
Megjelenéseteket előre is köszönjük!
Sziasztok!
Röviden a "zenelehúzósdiról" a Szigeten:
Minket a Bahnhof kért fel, hogy menjünk ki zenélni idén mert tavaly nagyon bejött nekik a 'Mode-ozás', de akkor összesen 2db cd-jük volt, és mivel mi kapóra jöttünk nekik a Nyugati téri bulijaink által, hát ezért mentünk ki. Ígéret volt arra, hogy minden este 23h-tól reggel 05h-ig nyomhatjuk. Már 0. napon is kint voltunk, már akkor jött a b*szakodás, hogy vegyük halkabbra - az ún. "hangbrigád" által.De ekkor mondhatni még simán ment minden, zenéltünk is reggel 04h-ig.
Az 1. napon már felűlmúlták magukat, amikor is egész egyszerűen szó nélkül kikapcsoltatták... mondván, hogy hangos zene -idézem: "..csak nagy sátorba lehet este 23h után.."
A csütörtök -2. nap- így ki is maradt, de nem kell mondani, hogy akkor bezzeg reggelig üvöltött Dopeman és Komár Laci...
Kurvára nem értettük az egészet, magyarázatként azt kaptuk, hogy péntektől fel lesz oldva ez mert tavaly is ezt csinálták a rendezők -bár én nem tapasztaltam, de ez nem jelent semmit.
Pénteken talán a NEO miatt is elég sokan voltak a Bahnhofnál a Szigeten, f1-kor megérkezett az első "hangbrigád", hogy maradjunk 30%-on. Megértve egymás kérését, igényét teljesítve lett és sztem mindenkinek jó volt a buli egészen reggelig mert f6-kor(!!) hagyták az emberek, a közönség, hogy hazamenjünk.
Naívan, szombaton is hasonlóra terveztük a dolgot, de hajnali 1 körül megint kikapcsoltatták, de elötte 2 perccel még elég volt nekik a 30% 30%-a. 2 perc múlva már az sem.
Ha valaki megmondja nekem miért lehet pénteken valamit csinálni, amit szombaton már nem, azt megköszönném..de lehet, hogy csak én látok valamit logikátlanul???
A tegnap szintén kimaradt, de ma megint buli lesz(?).
Miért van az, hogy nem szólhat Depeche Mode és Bonanza vagy Ákos a Szigeten?? Mert már csak erre tudok gondolni...
Arról nem is beszéve, hogy a heti Pesti Estbe "benne lett felejtve" a program és értetlenkedő emberek tucatja hívogatott -megjegyzem JOGOSAN-a bezárt Bahnhof elől, hogy nem tudnak bejutni! Ezektől az emberektől BOCSÁNATOT KÉREK!!! Bár ez nem a mi hibánk volt!
Egy valami azonban sajnálok: ez az egész Sziget dolog már nem értünk van, magyarokért, nem azért hogy mi jól érezzük magunkat, hanem a sok okádó gusztustalan németért -hát ők hozzák a nemzetközi valutát, vagy nem???- meg a Partytücctücc arénáért. Mi, magyarok ott csak statisztikai adatok vagyunk -sajnos! Csalódás ez az egész. Sztem nincsenek a szavaimba nacionalista gondolatok, még mielőtt vki erre találna kilyukadni, de meg kell hogy értsük, hogy EURÓPÁBA TARTUNK!!! Csak nekünk még nem mondták meg, hogy merre ússzunk... Ezek a dolgok magyar paraszti ésszel felfoghatatlanok, gondolok itt erre -"Ha vki megmondja nekem miért lehet pénteken valamit csinálni, amit szombaton már nem, azt megköszönném.."
A nagysátras dumájukról meg annyit így mondandóm végére csattanónak, hogy tegnap a Casio Samples koncertjét is lehúzatták 20 perc után mert HANGOS VOLT!!! Pedig az fedett nagy sátorba volt. Ugye ti értitek...???
Úgy látom lemaradtam a Siófoki jegyelővételből.
2 db jegyre lenne szükségem. Ha valakinek nem sikerülne elmennie szólhat akár az utolsó pillanatban is.
Milyen zsidózó ember zsidó? Olvasd már el mégegyszer, amit írtam, légyszi, mert kapásból látszik, hogy nem értetted.
Amit Lovasi mondott az nem irónia, és nem is Ákosnak szólt. Viszont sértő volt, aki hallotta a helyszínen a közönséget is, az tudja. Te nem tudod, mert nem voltál ott.
A Lovasi "közéleti" tevékenysége jóval egyértelműbb pol. állásfoglalás, mint Ákosé.
Kispálék, mint a munka kötelességszerű hősei, ráadásul "jelképes ellenszolgáltatásért"!!! Hahaha, jót nevettünk.
A baj csak az, hogy pl. a tusnádi koncert is elég jelképes volt: ócska hakni a javából.
Sajnos nem úgy alakultak a dolgaim, mint azt szerettem volna, így van EGY felesleges jegyem a siófoki koncertre.
Ha nem kaptál már a jegypénztárakban, akkor írj és megbeszéljük az átvételt!
Hmmm, egyre jobban erlelodik bennem, hogy keves volt nekem egyszer elmenni egy andante koncertre ;) Siofokit mar buktam, tobbibol csak a pesti johet szamitasba, az meg ismetelten nem lenne egy olcso mulatsag. Mindegy, meg van idom morfondirozni ;)
elméleted nagyivű levezetésében elfeledkeztél egy igen fontos dologról. miszerint maga a (z egész véletlenül, ugyebár..) zsidózó megmondo ember is zsidó... s talán iróniáról hallottál már kedves barátom. irónia, amelynek tárgya még véletlenül sem Te, vagy akár erdélyi ismerőseim lennének. eme nagyfokú érzékenység helyett jó lenne belátnotok, hogy lovasi dumája ákos közéleti "produkciójának" szólt, s nem azoknak a magyaroknak, akiket kispálék évek óta rendszeresen látogatnak. s nem gondolom, hogy a borz meggazdagodni ment volna évről-évre vissza városról városra, hanem jelképes ellenszolgáltatásért kötelességszerűen mentek oda, ahová hivták őket, s soha nem volt részükről ilyen áttetsző "most lett pipálva minden szempont" jellegű önigazolás, mint ákos részéről.
egyébként nagyon tetszett a szegedi andante, kedves ákos! :) szuper volt!
EMBEREK!!!!
MA ESTE NEM(!!!)LESZ 101es-KLUB A BAHNHOFBAN, MERT MI IS ÉS AZ ÖSSZES SZEMÉLYZET KINT VAN A SZIGETEN!
A KÖVETKEZŐ KLUB JÖVŐHÉT PÉNTEKEN LESZ (AUGUSZTUS 8-ÁN)A NYUGATI TÉRI BAHNHOFBAN!
ESEDÉKESSÉG 8.ára:
ELÖL: DEPECHE MODE & BONANZA/ÁKOS
HÁTUL: '80as ÉVEK SZINTI-POP ZENÉI!
Ákos augusztus 4-én 14 órától az Origo portál Társalgójának vendége lesz.
Mindenkit szeretettel várunk a #Vendeg szobában.
http://www.origo.hu/vendegszoba/index.html