Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
Kár, hogy egy centit sem tért el a röppályáról az a játékos, akit Gál ilyen AAAAALLLLJJJJAAAASSSS módon faltolt... A szerbek persze büntetlenül rúghattak fejbe, meg könyökölhettek: az nyilván sokkal kevésbé veszélyeztette bárki egészségét: mert a piros lap valójában erről szólna.
Még szerencse, hogy a svédek "felismerték".... Ellentétben a könyökléssel , a szándékos ütéssel, a visszahúzással... Ők az élvonal ma játékvezetésben.
Igen, Charlie valóban ezt csinálta. Sőt az egyik legszimpatikusabb kézilabdázó. Igen megengdem neki, nem én mondtam, hogy akkor az EB-t mégis vállalom(tudom könyörögtek neki), aztán megsérült, most meg játszik a juniorban... Na mindegy, már úgysem számít. És a legkevésbé sem akarom az ő nyakába varrni a a zakót(mert, hogy ugye nincs is ott), csak furcsállom.
Mondd, játszottál valaha, mert ha igen akkor ilyet nem írnál. Ezt a szabálytalanságot meg a magyar bajnokságban fel sem ismerik aa bírók. A Charlie meg mást nem csinált, csak a világ élvonalába hozta fel a magyar kézilabdát. Nem csodálom, hogy 35 évesen csak a klubjában akar játszani és amit eddig csinált, azért csak köszönet illeti, nem az ilyen idétlen óbégatás.
Teljesen igazad van, katasztrófálisan lassúak a támadásaink és tényleg mintha nem tudnánk mit akarunk csinálni. Én csípem Skalát, de lehet, hogy tényleg váltani kellene...
Vicc! Miről beszélsz? Tudod, ezt egy megyei bajnokságban ha lefújják(!!!) megverik a bírót! Épphogy hozzáért, meg sem billentette. Nevetséges. Közben a mi játékosainkat agyonverhették a dánok, agyonverhették a szerbek büntetlenül. És még így is mindkét meccs hozható lett volna, ha jók a lövőink, de sajnos gyatrák és akkor finom voltam, Charlie meg itthon lövöldözi edzőmeccseken a 10 gólokat a juniorok között. Már azzal sokat segített volna, ha leül a padra...
Most ismételték a dsfen a német - spanyolt, hát csak kapkodtam a fejem. Sokkal gyorsabban játszanak mint mi, egyik csapat sem ismert elveszett labdát, és extázisban játszanak. Utóbbi kettő azért elvárható lenne tőlünk is.
Jók vagyunk, még a tegnapi meccset is sikerült alul múlni. Kb. olyan tempoban játszunk mint a nyugdíjasok. Esküszöm, hogy a szenior EB-n nyáron Győrben is nagyobb tempoban játszunk. Semmi tűz a játékosokban, pedig a játék 30-40% csak ezen múlik.Iváncsik Tominak mint újoncnak kell tűzelni a többieket, rég szomorú. Skaliczki szerintem már csomagolhat. Nagy 0 ez a csapat. Még ahhoz sincs bennünk tűz, hogy legalább reklamáljanak. Legalább látnám a tűzet bennük és úgy kapunk ki, akkor nem szólnák semmit, de így!:-( Valaki Tóth Laci típusú edző kell nekik, aki kiszorítja belöllük a küzdést ha kell.
Kár hogy nekem lett igazam. Valaki írta hogy olyan a csapat, mint a bajnokság. Nagyon igaza volt. Volt egy korosztályunk ami nagyon jó volt, de eddig nem hozta magát. Most van egy VB bronzos csapatunk, nem szabad hagyni velük is így legyen. Valamit tenni kell.
Néztem a mecstem, és csak szörnyülködtem mennyire rosszul játszanak a fiúk szörnyű volt.
Nem látja az edző, hogy Nagy csak szenved. Skala nem tudja feltűzelni a fiúkat azok meg teljesen beszarva játszottak. Nem ígaz, hogy ezekből a játékosokból nem lehetett egy jobb csapatot össze állítani.
Tegnapi mecs is meg lehetet volna ha egy kis tűz lett volna a többi csapattagba is és nem csak Buday vitte volna a csapatott a hatán.
Nagy már az olimpián is szar volt nem csinált semmit pedig annyira sztárolják!! Nem értem mire??
Lehet, hogy Mocsai jobb lenne!! (Pedig a lányoknál nem szeretem annyira)
Az se jó, hogy kevés igazán komoly kapus van a magyar bajnokságban. Nem könnyű ilyen monsterekkel (Omeyer, Barrufet, Hvidt, Sterbik, stb...) szembekerülni pl. egy Törőnek, aki azért kisebb kitakart felületekhez van hozzászokva...
Hidd el, nem a sportdiplomácián múlik, a MTV riporter hülyeségeinek nem kell bedőlni, a Gál Gyula a legsunyibb szabálytalanságot követte el, nem véletlen, hogy egy hang nélkül lement. A heteseket meg be kell lőni. Meg védekezni kell, meg gólt lőni. A Laluska egyszer lőtt felugrásból, a Nagy Laci és az Ilyés meg egyszer se. (Nagy Laci 207, Laluska 204, Ilyés 198 cm)A védekezés hiányával a Fazekast kiszolgáltatott helyzetbe hozták, nemegyszer volt, hogy a róla kipattant labdából a szerbek lőttek gólt. A két szélsőnk egyáltalán nem védekezett, hiába ömlengett a riporter, nálam az Iváncsikok teljesítményét nagyon lerontotta az a kb 10 gól, ami szélről kaptunk. Még a Skaliczkyről: eddigi teljesítményét elfedte a Perez meg a szerencse. Most nem volt Perez, és mindjárt kijött, hogy elég szánalmasra sikerült a felkészülés. Az az igazság, hogy bármi lesz a végeredmény, neki kell állni egy teljesen új csapat kialakításának, a Skala nélkül. Az alapok adottak: Fazekas, Mikler, Nagy L. Gulyás, Putics, az Iváncsikok, Törő, Grebenár, Zubor, Császár, nagyon sok tehetséges játékosunk van, akikből ki lehet alakítani egy jó szellemű válogatottat. Én ehhez csak két edzőt tudok elképzelni, ez vagy a Laurencz vagy a Mocsai, de a Laurencz már idős. Még valami: a magyar férfi bajnokság kétcsapatos, ezen is változtatni kellene, nézd meg a nőket, legalább hat jobbnál jobb csapat van, és állandóan jönnek fel a tehetségek, nagy a rivalizálás. A Fotex meg a Szeged abban verseng, hogy ki tud több félig már kiöregedő játékost igazolni, mert az igazi játékosokat meg elviszik a spanyolok. Mindegyik csapat eredménykényszerben van, az edzők nem építik be a fiatalokat, nézd meg a Szegedet, vagy a Fotexben a Gulyás akkor lett stabil szélső, amikor a Dzomba elment, a Putics meg most is csak csereember. Szóval csak azt akarom mondani, hogy amilyen a bajnokság, olyan a válogatott, csak a baj az, hogy az edző nem biztos hogy ide is megfelel.
Támadásban katasztrófák vagyunk. Ilyés 0 (és erőltetjük, de minkek???) Nagy 0, szélsők sem hozzák magukat (bár ma inkább, mint tegnap), egyedül Gál dícsérhető... erre meg kiállíttatja magát ilyen badar módon, bár ilyen minimális, röppályát nem befolyásoló érintésért pirosat adni, amikor a túloldalon megengedett a könyöklés és fejberúgás...
Szarok vagyunk, de az is igaz - látva a játékvezetést - hogy ezen a versenyen nekünk nem osztottak lapot.
Szerinted? A nevedben ott van a válasz: Carlos Perez... Állítóm, hogy Nagy Laci anno a góljainak legalább a felét csupán annak köszönhette, hogy Perez meze ott volt fent a pályán (Pereznek túl sok mindent nem is kellett tennie). Szomorú, hogy a honosított kubai nélkül kb ennyire vagyunk képesek, pedig ez így van
Ez engem is meglepett... Hogy lehet alkalmazkodni a bírókhoz, ha nem ugyanazt engedik (vagy nem ugyanúgy torolják meg a szabálytalanságokat) a két oldalon?