Az volt a kérdés,hogy hogyan lehet kiszedni a hátsó fejtérnél lévő belső világítást,izzó csere miatt!Nem kell kiszedni,mert trükkös a kiszerelése,és ha kiszeded sem tudod kicserélni hátúlról az izzót!Az a rész a "billenő" kapcsoló amivel eredetileg is kapcsolod a 3 álást!Azt kell 2 oldalt a közepén órás csavarhúzóval finoman kipattintani,majd lefelé kihúzni!5 wattos szofita izzó van benne!
Tyíha van hangja! :P És hátulra is tettek szélességjelzőt, nekem is ez a tervem! :))) Nyerek a lotton veszek egyet és belepasszintom az R32 motorját! :D
Amúgy én nem defektjavítót árulok hanem kompresszort amivel lehet festeni kocsit :) Amúgy ha nem sűrgősen kell a pénz és ennyiért megvállsz tőle akkor jövőhónapban megveszem tőled.
Persze Borára kell :) 40-be elviszem, de valami használt gumit nem tudnál rátetetni, ha és mondjad már az ismerőseidnek vagy valakinek hogy van 99% os michelin gumijaim fekete bora felnikkel és gyári dísztárcsákkal kitűnő állapotban mindegyik. Olyan képet nem tudnál küldeni hogy Borán hogy nézne ki? :)
Szia!Én csak kp-ért adom a felniket!Defektjavítót én is árulok ami kompreszoros!
Nem a gumit nem adom,azok még majdnem újjak,Ziex-912-esek!
Apró hibái vannak a felniknek ami a használatból ered,de se patkázva,se megütve nem voltak!A polirozást kell kijavítani mert a lepattogó lakk miatt azt újra kell,polírozni és lakkozni!festeni,szinterezni,gőrgőzni,nem kell!Ha Borára akarod,tehermentesítőt is adok hozzá! A vaterán is hírdetni akarom!
Szia! Érdekel a felni! Vannak jó cuccaim köztük 2 hónapos kompresszor levegőkészlettel komplett hifi kábelköteggel erősítő+kondi minden nyavaja esetleg számítasz be? Ha nem az se gondd de csak február 8.-a felé tudnák fizetni! GUMIVAL együtt adod?
hatso ajrok folott vilagitast h lehet szetszedni izzo csere okan???
ugy probaltam hogy eltoltam az egeszet az auto eleje fele akkor kibukik , pont mint az oldalso index kiszedesénel... viszont kicsit kibukik utanna megszorul es nem akartam feszegetni, hogyan tovabb?