Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Én a *.txt fájl átkonvertálásával ( az ftp-n lévő Speedcams_builder_215.exe programmal konvertáltam) készítettem a fájlt és másoltam fel a gépre. Jól működik, a kollegina be is mondja, hogy mi következik. Sajnos még a vasúti átjárókat nem tettem fel, de ami késik az ... az késik :o)
Sziasztok! Telefonkönyvet szerettem volna másolni bluetooth-on keresztül (C520),de a művelet közben le fagyott Azóta a miomap nem indul el sem a pna-ról sem az sd-ről ! Tapasztalt már valaki hasonlót? Tipp? Köszi!
Kérdésem. Van-e gyakorlati tapasztalata VALAKINEK arra vonatkozóan, hogy melyik módszera a célravezetőbb és jobb megoldás 1./ speedCam.mtc megváltoztatása (igo2mio.jar +cpeedcams_ builder_ 215) 2./ speedcam.spdb *.txt átkonvertálása
Az "itt található tudás" alapján a MioMap-om full tudással bír az eredetihez képest, ezt nagyon köszönöm nektek! De lenne egy kérdésem, amire talán még nem találtam meg itt a választ (vagy figyelmetlen voltam): szóval ha minden európai ország térképét felteszem az 520 adott mappájába, akkor nem is fér fel igazán minden az 1GByte-ba, a másik, hogy semmi másra nem marad hely. Vettem egy 2Gbyte-s kártyát bele. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy a térképek mappáját áttenni a kártyára, hogy a gép tárolója szabad maradjon (és persze az egész működjön továbbra is)?
Ma beleszaladtam abba, hogy a GPS idő nem a valós időt adja.
Beállítom kézzel a pillanatnyi időt de automatikus szinkronizáláskor visszaáll 1 órával, pedig be van állítva +1 óra Budapest, Prága. Magyarán 1 órát késik.
Adjatok tanácsot! Hol lehet a hiba? Felraktam a kamera és vasút txt állományt, át ia konvertálódott, de a vasútakat nem látom, hogy érzékelné. Azaz nem jelenik meg a képernyőn. Segítsetek hol kell beavatkozni (egyáltalán ha jó mit láthatunk? Beállításomban (Közlekedéskor, részletes, menük vannak kiválasztva és a magyar férfi hang)
Adjatok tanácsot! Hol lehet a hiba? Felraktam a kamere és vasút txt állományt, át ia konvertálódott, de a vasútakat nem látom, hogy érzékelné. Azaz nem lelenik meg a képernyőn. Segítsetek hol kell beavatkozni (egyáltalán haj ó mit láthatunk? Beállításomban (Közlekedéskor, részletes, menük vannak kiválasztva és a magyar férfi hang)
Tök jó így, nekem tulajdonképpen úgy érzem most tökéletes minden. Illetve!!! Miomap indításnál hibaüzenetet kapok, ami okézés után eltünik és működik minden, de ha még ezt is sikerül megoldani akkor aztán happy minden.