Akkor csak nem figyeltem!Igen ez a száma,de mindig korigálni akar a kereső an,ről aa-ra?!ez makulátlan állapotban van,üresen gumi nélkűl megpőrgetve 5 grammokat kér de csak kívűlre!Kóválygás,tojás ZÉRÓ!!!!
De gumival amire iden szükségem van, nem sok a 20rugo a felujjitasert... csak a macera egy egyszezonos gumit levenni rola , aztan vissza felesleges kiadas meg majd jövőre a makulatlan felnirol leszedni a gumikat ugy h ne seruljon meg a felni... logikusabb gumicserenel az egesz.
az altalad mondott hely ahol felujitanak az nagyon jo aron van , megcsinaltatnam en is , de iden nem szeretnek uj gumikat venni igy akkor lenne ertelme egy felujitasnak mikor amugy is uj papucsok kerulnenek fel , az meg max csak jövőre...
neztem en is ilyet 50ert, de aztan kinezetre a mostaninal maradtam, ez a teli jobban tetszik ezust auton. De lattam ilyet mint a tied feheren azon viszont marha jo volt.
Érdekmúlás miatt eladó az újjonan szerzett "Le Castel" Vw 16-os 5X100-as 6,5-ös teljesen felújított alufelnim!3 napja vettem 40 pénzért,a homokszórás,szinterezés,lakkozás kerűlt 20 pénzbe!Igy teljesen makulátlan állapotban adom el!Magamnak készítettem de beújítottam 1 teljesen más tipust,ezért a kótyavetye!
Csak itt adom 60 pénzért,1 pár napig,utánna 70-ért hírdetem meg mindenütt!
Ilyen volt a felújjítás előtt!Ha elkészűlnek a jövőhéten teszek fel képeket is!!!