Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
nem tud valaki a http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=20315 oldal helyett egy mirrort oldalt? sürgősen kellene a hollandia térkép és nem jó az oldal....
Feltettem a stopword féle b3-as remekművet c720-ra, amit örömmel használnék is a továbbiakban, de nem találom a mobil kihangosítást az így elérhető helyeken. Nekem pedig ez fontos, még ha meg is köveztek :o)
Elérhető valahonnan, vagy swb3-ért erről le kell mondani?
A Riks féle skinben van olyan lehetőség, hogy férfi vagy női hangon bemondja a speedcamok fajtáját stb., de ehhez le kell tölteni a hangokat is. A vasúti átjáróban nem tudom, hogy szól-e, de úgy tudom, hogy nem.
Köszi a vasúti átjáróval kapcsolatos leírásod! CSak azért bátorkodtam megkérdezni ezt, mert valaki itt a FÓRUMON azt írta, hogy előre jelez neki egy női figyelmeztető hang... Nekem ez nem jött össze eddig.
Segítségeteket kérem. A 1179 HSZ-ben a runif-es rész az melyik fájlban van? Hova kell beírni? Sehol sem találom.
Az e témához megadott likről az msi fájlt letöltöttem, installáltam, internetre menést is engedtem neki, de az a válasz, hogy nincs frissíthető verzió. A némító gomb + sehol sincs. :((
A map_layers_480_272.ui -ba beírtam amit kell, de a zip tömörítés milyen sűrűségű legyen? Normál / Jó ... ?
Úgy már nem fér rá a kártyára, hogy az egész MioMap könyvtárat is átmásoljam, mert csak 1 Gb-os a kártya. Inkább hagyom a kütyün azokat, ahova esetleg van remény, hogy elmegyek, a többi meg egyelőre nem számít. Majd bemásolom a többit is, ha mégis eljutok a távolabbi országokba. :-)
Amint GPS jelet fog azonnal a GPS időt veszi alapul és nem teszi hozzá a + 1 órát.
Több HSZ-szel lejebb olvastam, hogy 520 esetében ROM frissítés volt a nyerő és utána meggyógyult. Ez a 720-nál is fennáll? Hol tudom megnézni, hogy milyen verziójú a ROM-om?
A vasútak nem jelennek meg úgy a képernyőn, mint a speedcamok. Azt onnan veszed majd észre, hogyha közeledsz egy vasúti átjáróhoz, akkor veszettül csipog majd a kütyüd, és nálam egy sárga nagy háromszög villog, benne egy felkiáltójellel. Ez inkább azért van, hogy betartsd a sebességet az átkelőnél, meg az ilyen helyeken sűrűn szoktak sebességet mérni, pont amiatt, mert mindenki csak átvágtat a síneken, pedig ugye lakott területen kívül 40 km a megengedett áthajtás.
Bocs, nem akartam cinikus lenni, egyszerűen felsejlettek nekem is az átélt viszontagságok...amint rádöbbenek,hogy egy a jelenlegi fejlett technikát képviselő navigációs rendszerem, egy ilyen baki áldozatává válik!:-)
:)) Köszi a vigasztalást! Sajna nekem is ez volt az első gondolatom,mert derengett valami az fw kapcsán :( ! Sony Ericsson V630i-vel próbáltam (régebben már 1x már sikerült) Köszi a választ!
Nézd meg a térképen merre van a XIV. kerület Angol utca, ugyanis meg fogod látogatni őket, egy ROM frissítés erejéig.A jó hír ebben,hogy a legfrisebb ROMverzió lesz a kütyüdön.Sajnos úgy néz ki,hogy téged is elért a C520-as ezen hibája, ami itt már többünket!Milyen telefonról próbáltad a műveletet Nokia?Sajnálom!
Lustaság fél egészség :-) Ha csak egy kicsit is visszaolvastál volna, akkor tudnád, hogy a legfrissebb térképeket innen töltheted le. Ukrajna térképet én is használok, bár nem a legfrissebbet, hanem a néhány hónappal korábbi, de cirill betűs verziót (mindkét verzió megtalálható a linken). Térkép áttöltésnél hack-re is szükséged lesz. Olvasd el a topic-ot az elejétől kezdődően!