Reardon rázza a fejét legjobban, tanítványa nagyon pályán kívűl van. Ez a "mennyi is az idő" jelenet azért túlzás. Hozhatott volna egy könyvet vagy hímzést. :)))
Bár én reménykedek abban hogy most frame után kimegy aztán visszajön és szépen nyer 3-at sorozatban :) Rosszabb esetben viszont az jön ami Máltán, valóban. És simán lehetséges mert motiváció az 0.
Hallették tegnap azt mondták, hogy Ebdon igyekezett nagyon elhúzni a játékot (tehát annál is jobban, mint ahogy egyébként játszik), hogy kizökkentse a ritmusából Ronniet. Lehet, hogy zokon vette :) Majd elmondják a saját szemszögükből, az mindenesetre biztos, hogy Ronnie ma teljesen off.
De mi ebben a fricska? Nem lassan jatszva csinalta, vagy igen? Most ettol Ebdon sem fogja gyorsabban lokodni, ha neki ez a tempo, amiben a maximumot tudja hozni. De en orulok, hogy jol megy neki! Hajra Peter!:)
Igen? Ez eleg hulye szabaly!:) Legalabbis nekem nem tetszik:)
Erdekes volt, hogy Ronnie vegigjatszotta ezt a frame-et teljesen remenytelen helyzetben:) Es meg csak meg sem kiserelt snookert csinalni. Ilyet meg nem lattam!:)
Lehet. És az is lehet, hogy valakinek ettől szimpibb lesz, sajna nekem nem. Akérmilyen lassan játszik is Ebdon, tisztességes sportember. Arról meg nem Ebdon tehet, hogy nem rakja el Ronnie a pirosakat
szóról-szóra ezt állapítottuk meg mi is. Ebben csak az a vicc, h még így is simán ott van az élmezőnyben és a kb 85-90 százalékos állapotban lévő Stevens is épphogy megverte. Szóval Ronnietól eltekintve gyengélkedik a top 10.
Volt par erdekes eset a Hendry-Stevens meccsen, amit nem ertettem. Volt egy olyan szitu, hogy Hendry ketszer is roviden guritotta ra a pirosakra a feheret, es nem is koccant, persze Stevens visszatetette. Aztan a biro mondott neki valamit, es utana mar nem guritott, hanem megprobalt eltenni egy pirosat, persze nem sikerult neki. Itt mirol volt szo? Mi lett volna, ha harmadszor is elrontja?
Meg volt egy olyan is, amikor egy tok nehez snookert csinalt Hendry-nek, el is szurta, aztan Stevens nem tetette vissza a golyot, azt sem ertettem.