Keresés

Részletes keresés

La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 177

Hát ehhez nagyon már nem is lehet mit hozzátenni. Veled szemben már a foglalkozás elérte a célját. Egy agyhalott zombi lettél.

Előzmény: Törölt nick (176)
asta Creative Commons License 2010.12.04 0 0 175

Na persze Budaházi  ballib provokátor mi? Meg a fradi drukkerek, meg a jobbikos vezérek a Tv székháznál. Ez mind, mind balos provokátor. Meg a hugyosjózsik a Kossuth téren, azok is mind.

Legalább nézz már körül, milyen társaságban vagy.:O))

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 174

Alapvetően a rendőrség dolga lett volna, nem a kormányé.

A kormány dolga a jogszabályi háttér és az erőforrások biztosítása.

Onnantól a kormány ne szóljon bele az ügybe, mert nem ez a dolga, és amúgy maga is érintett, ha már ellene tüntettek.

Előzmény: Törölt nick (172)
asta Creative Commons License 2010.12.04 0 0 173

Mondod te. Én pedig azt mondom, hogy hitelesek. :O))

Előzmény: La verita (124)
asta Creative Commons License 2010.12.04 0 0 171

Nem értem:O))

Elmondtam, mi a véleményem. Ezt tartom. Ezt mondtam akkor és ezt mondom ma is.

Nem keverem a kettőt.

Előzmény: La verita (123)
asta Creative Commons License 2010.12.04 0 0 170

Nem is alakult ki benned semmilyen érzelmi kötődés az általad választott vezetővel szemben...

Magyarán te vagy azon szavazók kevese aki gondolkodik...

Büszkén valllom, hogy egyetlen választott vezetőm sincs, és nem imádok egyetlen politikust sem ....sőt....:O)) Méghogy érzelmi kötődés.... szerintem hülye az , akinek érzelmi kötődése van egy politikushoz. Számomra ez perverzió:O))

Arra meg méginkább büszke vagyok, hogy képes vagyok gondolkodni - és jesszasz! bizony ixelgetek, mikor, hova. Mindig oda, ahol úgy gondolom, hasznos lesz.

Bár az utóbbi években nem a legjobb meggyőződéssel, mert úgy tartom, hogy az egyik sz... a másik f.:O))

Akik kitartanak mellettem, azokat már nem kell megszerezni, azok megvannak:O)) Olyanokat kell megszerezni - ha én politikus lennék  azt tenném, - akiket még nem sikerült megszerezni.

A fenitek miatt a tömegrendezvények nem az én műfajom. Nem vagyok csápolós fajta:O))

Akinek van igénye, menjen, semmi kifogásom ellene. Nem vagyunk egyformák.

A randalírozást viszont mélyen elítélem.

Előzmény: reggelsanyi (122)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 169

Jogszerű volt, indokolt volt, szakmailag meg volt pár hibás döntés.

Utána pedig szakmailag is sokat javult a rendőrség.

De alapvetően felkészületlenül érte a rendőrséget a helyzet.

Se a felszereltsége, se kiképzése nem volt megfelelő.

Ráadásul sokan azt hitték, a katasztrófaturistákodás az valami jó dolog.

Hát nem.

Előzmény: Törölt nick (165)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 168

Szerinted akkor bárki nyugodtan felgyújthatja a haragosa autóját, nem kell tartania semmilyen retorziótól, mert szerinte indokolt volt az amit tett.

Vagy egy meccs után a "drukkerek" nyugodtan szétverhetik a fél várost, ha nem az egészet, és a rendőrök ezt legfeljebb közelről végignézhetik. Jól gondolom?

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 166

nyilván aki balszerencséjére  ott volt...

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 165

Nem volt jogszerű, és nem volt indokolt, a többiben egyetértünk.

(nyilván aki balszerencyéjére nem volt ott azt nem verték meg, távverésről még nem hallottam)

Előzmény: La Rosa (161)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 161

Hiába próbálod a szart visszalapátolni a lóba, nem fog sikerülni. A rendőri intézkedés ott és akkor igenis szüksészerű és indokolt volt, de sajnos, mint sok minden itt Magyarországon nem volt mentes a hibáktól. De abban biztos vagyok, hogy senkit nem vertek meg, aki nem volt ott. Aki kurvának szegődik az ne csodálkozzon azon, hogy néha jól megbasszák...

Előzmény: Törölt nick (159)
frezenstein Creative Commons License 2010.12.04 0 0 160

Eddig az volt a baj jobboskáim hogy állandóan a nyugdíjasok tüntettek vekkerkirály ellen, most meg az a baj hogy a fiatalok? :-)

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 159

A rendőrök droidként viselkedtek, ütöttek mindenkit aki a hatókörükben került és nem viselt rendőregyenruhát.

Összehasonlítva a görög tüntetések felvételeivel, az itteniek jóval szadistábbak voltak.

Előzmény: horex (151)
euroapa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 158

A remény hal meg utoljára. A vakremény.

Előzmény: La Rosa (156)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 157

Nem kell hogy tudjanak róla

Előzmény: ági anyu (153)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 156

sokszor sok százból lesz a több ezer. az ezrekből meg a tízezrek, százezrek... legalábbis a tudomány mai állása szerint.

Előzmény: nemezis 2 (155)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.12.04 0 0 155

Hát ja, többszázan. Lassan lesznek annyian, mint Gondáék....

Előzmény: La Rosa (154)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 154

Úgy látszik a fülkeforradalomnak is vannak vadhajtásai. Vagy az is lehet, hogy egyeseknek nyiladozik az értelmük? Mi lesz ha kiderül, hogy a többség mégsem vevő erre a tolvaj tempóra?

Szakszervezetek tüntettek a kormány ellen

A demonstrálók a tavasz óta zajló intézkedéssorozat ellen tiltakoztak. Tovább »

forrás: Index.hu

ági anyu Creative Commons License 2010.12.04 0 0 153

Azért arra befizetbék, mikor beállsz néhány 2006-os autóborogató gyűrűjébe, és a szemükbe mondod, hogy ők Gyurcsány provokátorai

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 152

Kinéztünk feleségemmel a Kossuth térre akkor, tök jó hangulat volt, semmi erőszak, amíg másnap nem jött a Nagy Kékség...

Előzmény: Törölt nick (149)
horex Creative Commons License 2010.12.04 0 0 151

Nem tud kend olvasni?

Mivel kezdtem a kommentem?

Bélabácsi!

Az olasz turista meg tanult volna meg más nyelvet,mondjuk az ivritet

Merugye a rendőrök nagy része inkál bőrbe bujtatott izraeli moszados volt

A dobálózók gyujtogatók most meg a jobbereknek Szilvási bérencek

Teccet volna akkor oda kimenni és lebérencezni a kukaborogatókat

Lett volna mersz hozzá?

Nem kell nektek nagykabátot ujat venni, elég ha sűrűn forgatjátok, csak figyelni a a vezér mikor melyik oldalát forditja kifelé

by horex

Előzmény: La verita (129)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 150

Sztem a jövőre nézve a kormány jobban teszi hogy efféle tüntetéseknél a tervezett útvonal mentén (jelen esetben Lágymányos és Egyetem tér között) elszállítatja a parkoló autókat, a tüntetők biztonsága érdekében. Persze ebből lesz anyázás az autótulajdonosok részéről dehát a demokrácia már csak ilyen, áldozatokat kell hozni...

Előzmény: Törölt nick (146)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 147

El kellene már végre dönteni, hogy kik is hőbörögtek, provokátorok, vagy az ártatlan emberek?

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 146

libbantak sem akarnak egyenlőre provokátorok igénybevételével mártírokat csinálni a tüntetőkből,

Arról nem is beszélve, hogy jelen esetben provokátorokkal konspirálni jóval kockázatosabb, mivel nem ők ellenőrzik a rendőrséget és a titkosszolgálatokat, hanem a másik, egyáltalán nem laza oldal, ezért a cselekvési lehetőségeik korlátozottabbak.

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 145

A dolog igen egyszerű az eltérő szemléletmódban keresendő. A betegagyú Gyurcsányisták a ballib bevált trükkjkét a provokációt alkalmazták a jobboldal lejáratására, ezért kellettek a provokátor-statiszták. A jobboldal nem alkalmaz egyenlőre ilyeneket, nincs is rá szüksége és a baloldalon a sebeiket nyalogató libbantak sem akarnak egyenlőre provokátorok igénybevételével mártírokat csinálni a tüntetőkből, mivel a helyzet még nem érett meg rá.

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 143

Szeretnéd, ugye?

Alighanem azok is, akik naiv tindzserek mögé bújva szervezik a dolgokat.

Előzmény: Törölt nick (140)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 142

'56-ban is csak egyetemisták tüntettek...

Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 141

És ezt miért nem tudják a politikusok? Ők vajon miért a bizonytalanok a szavazataira hajtanak? A saját táborukat nem kell megnyerni, ahhoz nem kéne kampány.

Előzmény: reggelsanyi (122)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 139

Talán x volt rajzolva a homlokukra, hogy őket kell lőni? Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a rendőrök olyan parancsot kaptak bárkitől is, hogy ártatlan emberekre lőjenek. Ők szerencsétlenségükre rosszkor voltak rossz helyen.

Azt senki nem vitatta, hogy történtek túlkapások, de azért ugye azt nem szabadna elfelejteni, hogy miért volt szükség a rendőri intézkedések foganatosítására.

Előzmény: Törölt nick (135)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 138

Én se vettem részt tüntetésen. Jobban szeretek szavazni, mint tüntetni.

Előzmény: asta (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!