Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 101

Más fórumon is így van.

Olyan könnyen felismerhetők ezek a janicsárok. Nem kell válaszolni neki,  csak a normális, tárgyszerű, topictémában megnyilatkozókkal beszélgetni. Nekem bevált a módszer.

Előzmény: carl solomon (97)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.02 0 0 100

Mert már hónapok (évek) óta semmi különös nem történik, csak a szokásos anyázás megy közepes lángon. Ezt meg egyre többen unják.

A választás közeledtével talán élvezetesebb lesz. :)

Előzmény: carl solomon (97)
dorongoló Creative Commons License 2009.03.02 0 0 98
ez a ballib/balibsi/balzombi valami olyasmi, mint a fidesznáci? :DDD
Előzmény: Törölt nick (92)
carl solomon Creative Commons License 2009.03.02 0 0 97
Inkább az, hogy lassan nem egy élvezet itt, a polidilin fórumozni.
Előzmény: Commander Pepe (94)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 96

A jobbik törzsközönsége fiatal, interaktiv kommunikáció-csöcsön nevelkedett emberekből ál. Minden szabadidejüket számítógép előtt töltik, és interneten tartják egymással a kapcsolatot is.

Így aztán percek alatt eljut egymáshoz a hír: hol, melyik internetes portálon kell szavazni valami nem túl magasröptű kérdésre (Pl. NOL-szavazás), és ami a legfontosabb: mi a Központi Bizottság képviselendő véleménye a napi hírekben.

Ott vannak minden fórumon, több nikken, és harcosan elbeszélgetnek egymással., szétrombolják a beszélgetést, vitát.

(Az persze, hogy Orbán program nélkül nehezen vállalható, más kérdés)

A választás az más: Ott senki sem sokszorozódik meg, ezért én nem hiszek a Jobbik parlamentbe szavazásával.

Előzmény: Megálló (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 95

A fidesz egy gyűjtőpárt van ott virtigli szélsőjobbos magyarnáci meg Likud-szimpatista magyarzsidó is. Ja, meg cigányok is: asszimiláltak, félcigányok, mint Járóka, olyan akikben csak egy-két vonó van, meg putrisok is.

Igazi béna néppárt: ígérjünk mindenkinek, aztán majd csak lesz valahogy.

Előzmény: Törölt nick (92)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.02 0 0 94

És akkor mi a végkövetkeztetés egy ilyen óriási minta alapján? Jobbik kétharmad?

Előzmény: Megálló (85)
sörivó Creative Commons License 2009.03.02 0 0 93

Off

Wic összest olvastam. Szerinte szalonképesaz and riska poénkodás fórum társával. Kitiltod az and riskázót is?

On

Előzmény: nittyfor (90)
méregkeverő Creative Commons License 2009.03.02 0 0 91

Péntekre foglalják a helyet az első sorban!

Előzmény: Megálló (-)
nittyfor Creative Commons License 2009.03.02 0 0 90
Fórumozni akarsz (amit lehet) vagy nicknévvel poénkodni (amit nem lehet)?
Előzmény: sörivó (81)
dorongoló Creative Commons License 2009.03.02 0 0 89
Fletoból tizenkettő egy tucat, túl van a személye misztifikálva. Nélküle is működik tovább az MSZP, mintha mi sem történt volna. Természetesen nem vele gondoltam a Jobbik-koalát ... ő azt már szvsz nem is tudná felvállalni. Akad erre más...
Előzmény: Psycho Dad (83)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 88
Jó ötlet volt a Jobbiktól a vidéki terjeszkedés, a módszeres pártépítés, kombinálva a cigánybűnözés elleni fellépéssel.
A fertőzött területeken balos szavazókat is begyüjthet, hisz a ballib magára hagyta problémáikkal saját bázisát is, amely ugyan a sokéves orbánfóbiára kondicionáló kampány okán soha nem szavazna a Fideszre, de hát a Jobbik egyik nagy előnye pont ez lesz számukra. Nem az Orbán pártja.
Előzmény: Commander Pepe (78)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.02 0 0 87
Ezen én sem lepődnék meg. 2006 megmutatta, hogy a győzelemért bármit. Pláne, ha csak hazudni kell hozzá.
Előzmény: dorongoló (82)
Wic Creative Commons License 2009.03.02 0 0 86
A nép rend párti

nem kéne lefasisztáznod a népet.
Előzmény: sörivó (81)
Megálló Creative Commons License 2009.03.02 0 0 85

Akkor hát egy gyorsmérleg: az eddigi, jelenleg ellenzékinek tekinthető hozzászólók közül max. ketten szimpatizálnak Orbánékkal, a többi csak baxtatja, méghozzá jobbról.

A topiknyitóban leírtak tehát igazak.

Ceterum censeo: hová tűntek a fideszesek?

Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.02 0 0 84
Szerintem meglepődnél, hogy még mennyi helyről. Csak az a kérdés, mire lesz nekik elég.
Előzmény: sörivó (79)
Psycho Dad Creative Commons License 2009.03.02 0 0 83
De ezt csak gyurcsány nélkül tudnák megcsinálni.
Előzmény: dorongoló (82)
dorongoló Creative Commons License 2009.03.02 0 0 82
Ezt a lehetőséget nem zárom ki. Ahogy azon sem lennék meglepve, ha a sok elosztogatott csőtészta után az MSZP egy markáns rendpárti fordulatot produkálna és 2010-ben már arról szólna a választási kampány, hogy ki baxa jobban pofán a cigányokat. (de már ezt is írtam korábban másutt)
sörivó Creative Commons License 2009.03.02 0 0 79
Jobbik a Fidesztől tud szavazatokat elhozni. Talán még Thürmertöl is?
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.02 0 0 78

"Viktoréktól fognak Vonáék nagyot rabolni. Szerintem."

Ebben már nem vagyok ennyire biztos. Baloldalon divat azt mondani, hogy a Jobbik csak a Fidesz szélsőségesebb felét tudja megszólítani, csakhogy ez nem igaz. A szocik között is vannak bőven, akik pl. a cigánykérdés miatt szimpatizálnak a Jobbikkal. És látva az Mszp töketlenségét esetleg ott kötnek ki náluk. Nem véletlen, hogy az Mszp masszívan összemosta a Fideszt a Jobbikkal, pont azért, hogy a saját szavazóit távol tartsa tőle.

Előzmény: dorongoló (70)
dorongoló Creative Commons License 2009.03.02 0 0 77
Az Elnök Úr szoci lenne ... miközben fideszes győzelemért guggolt hónapokon át... :o)
Előzmény: Or Kán (73)
seeman Creative Commons License 2009.03.02 0 0 76

:)

Nincsenek fideszesek. Van - vagy talán lesz? - 200 001 szabad, demokrata szavazó.

A maradék 7,8 millió mind fasiszta! :) 

Előzmény: vz55 (71)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 75
:-)

Nyilvánosan álmodozol?

A Fidesz kapcsán csak az lehet kérdéses, hogy összejön nekik a 2/3-ad, vagy sem.
Szerintem nem, az esetlegesen bekerülő Jobbikkal viszont lehet alkotmányozó többsége.
Előzmény: sörivó (69)
cortx6 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 74
Nem a jobbik, fog Viktor miniszterelnökségéről dönteni! Ezt te is tudod!
Előzmény: sörivó (69)
Or Kán Creative Commons License 2009.03.02 0 0 73

Jajj már! :)

(Ekkora szoci propaganda lózunggal tromfolni egy békés jobbos beszélgetésben...)

Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 72

Aki tényleg Fideszes az tudja mi a Fidesz programja, de már belefáradt elmagyarázásába.

Begyöpösödött szoci ész nem érti meg.

Előzmény: Törölt nick (63)
vz55 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 71
Nnnna, majd jól kitelepitük magát és a családját a Hortobágyra, ha nem fogja visssza a hozzzzászólásait.
Előzmény: seeman (51)
dorongoló Creative Commons License 2009.03.02 0 0 70
A nagykoalíció látszik esélyesnak, 50% alatti Fidesz és 10% körüli/feletti Jobbik eredmény mellett. Viktoréktól fognak Vonáék nagyot rabolni. Szerintem.
Előzmény: Commander Pepe (61)
vz55 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 68
aha.tényleg dolgozik az ablaktörlő. sziasztok.
Előzmény: seeman (51)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 67
Engem is lehurrogtak, mikor Fidesz-Mdf koalícióról beszéltem, pedig ennek is megvan a realitása.

Már nincs ennek semmi realitása, hisz szükségeltetik ehhez minimum két előfeltétel:

a.) az MDF a következő választáson is megugorja az 5%-ot.

b.) a Fidesz egyedül ne teljesítsen 50% felett.

Előzmény: Commander Pepe (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!