no, csajok. én igazoltan távol, a diagnózis: internet-túladagolás :) egyszerűen nem volt időm ennyit netezni az egyéb netezendők (ja és a munka...) mellett.
ja, és közben találkoztunk stunccal ;) nemtom, miért képzeltem, hogy rövid göndör haja van??? (pedig nem is)
a következőt javaslom: talizzunk szept. 15-én szombaton. Ha Kismazsi inkább pihenni akar, ne zsizsegjünk a nyakán :) akkor találkozzunk valami gyerekbarát helyen, Millenáris pl.
Cicafül, mi pedig összefuthatunk 8-án vhol, duuurva, h még nem is láttam a kisfiadat... természetesen bárki csatlakozhat.
nekem az összes időpont közül szept. 8 lenne a legeslegjobb, gyerekkel mennék, én erre szavazok, de igen inaktív tagként nem sokat nyomok a latba...azért igyekszem
Heninel a 18.het uhon (de en mar a 2 csikosnal tudtam hogy csakiseskizarolag lany lehet) Enikonel mar a 12.hetin kiderult mert a dokim epp oktatott es mutatta hogy mar ennyi idosen is kivehetoek a nemi szervek.aztan ramnezett es mondta hogy biztosra nekem a 18.hetin mondja meg.mondtam hogy en mar most elhiszem hogy lanyom lesz ujra.csakis es kizarolag az lehet nekem.:-)))))))
megy a nyugledes allamilag hogy engedjek e hogy 2 azonos nemu gyerek utan a 3.at a szulo valassza meg.mondom a ferjnek hogy ha akarnak ujra gyereket es ha biztiosra fiut csinalnanak nekem mi lenne.mondja hogy o belemenne.hat en meg nem.az ugyebar lombik lenne.demivel en (senki ne vegye magara pls!!) siman is tudok terhes lenni csak azert hogy legyen egy fiam azert nem vallalom a lombikot.sot, ugy mint pancel en sem akarom majd tudni a nemet.HA egyatalan lesz 3as szamu versenyzo.eddig ugy nez ki hogy nem.az epitkezesi tervekben sem 3 gyerekszoba szerepel ugyhogy.....
Hencsi 2005.01.25en szuletett.mindig olyan kivancsisaggal nezem a terhesseged, mert en is pont ezt pont ebben az idoben csinaltam vegig csak 3 evvel ezelott:-) ugyhogy olvasom is a blogod:-)
Lenne egy kérséem. Hétfőig függesszük már fel az időpont keresést, vagy én addig nem tudok hozzászólni, ugyanis hétfőn tudom meg, hogy mikor lesz a magzatvízvétel, ami után pár napot szigorúan feküdni fogok, nehogy már azon múljon... Tehát én csak hétfőn nyilatkozom időpontilag legközelebb.
Teljesen más téma ... Lányok, akinek van blogja és megengedi, hogy olvassam, megírná nekem a fellelhetőségét ? Ha itt nem az akecsk-kukac-vipmail-pont-hu -ra. Légyszi! Én is jegyzetelek néha, a kismazsi pont freeblogon megtaláltok ...
sztem vágnátok a centit január végéig, hogy végre megkapjam a szankciómat (javaslat: rosszul tartod a gyereket... Úristen, hogy lehet ÍGY pelenkázni??? ... Én a helyedben...) :)))
ez a megjegyzés az Egyenlő Bánásmód Hatóságért kiált!!! :) a terhesek majd a knowhow-t biztosítják, az is ugyanolyan fontos. pl. mamua, ott még maradt egy kis kosz a bal sarokban... szerintem le kéne sikálni a mosogatót... rossz a technikád, én <...> csinálom stb.
nem rossz ötlet:))) ennyi nő kb. másfél óra alatt kitakaritaná, rendbe tenné, amit a férjemmel kettecskén 4 nap alatt fogunk... aztán meg bulizhatnánk:) terhesekkel azonban nem vagyok kisegitve;))))))
akkor költözünk, és előtte napokig takaritom a házat:))))) de tényleg, miattam ne halogassátok. ha majd meglesz a végső, fix dátum, akkor megpróbálok szervezkedni, de ha nem sikerül, akkor ennyi, majd küldök magamról fényképet mailben;)