A fix fütöt Székesfehérváron vettem egy halasboltban (Pilinszky tér 7., a Skála mögött), az Aqua-El-t pedig egész pontosan 2.450 Ft-ért rendeltem Brokermantól (télleg: a honlap megszünt vagy más helyre költözött?). Telefonszámot took mondani, ha kell.
Fütö téma: miért nem veszel egy újat? Höszabályzós Aqua-EL-t már vehecc 2500 Ft környékén, és kapsz hozzá 1 év garanciát is..nem hiszem, hogy ez akkora tétel lenne...
nagysikerű apróhírdetésemre való tekintettel, megismétlem azt, sőt, továbbmegyek:
vennék vízforgató-szűrőt 65 literes aksihoz.
és ha van vkinek eladó vagy cserélendő xifója, coryja, guppyja, gurámija, nem oszló növénye, az kaphat tőlem nemcsak búvárt, hanem pénzt is.
vennék hosszúfarkú xifóm mellé egy párt (azért számoltam be a hosszú farokról, mert valszeg ti többet tudtok mondani a neméről).
ezenkívül, jelképes áron eladó vagy halakra vagy növényre cserélendő egy búvár levegőztető).
Nekem van egy "kevés".
Albínó, fekete, szivárványos, 6-7 farok típus.
Amennyit akarsz, korra, méretre, nemre való szabályozás nélkül.
Ide írj egy választ: kincskergeto@freemail.hu
Eltűnt amit írtam. :(((
Szóval csak azért bátorítottalak erre, mert már többször előfordult, hogy valakik teknősnek, tűzhalnak és egyéb állatnak vitték eledelül a kezdő akvaristáknál keletkező szaporulatot.
75 literes több éve működő akváriumomba keresnék guppikat ajándékba.
1 drb. 15 centis algafaló, két 10 centis cápamárna, 1 zebradánió, 1 fekete-neon és egy meghatározhatatlan apró halacska mellé.
Szegény apróhalak maradékok (ugye elmentünk nyaralni, és a kisöcsém jól megetette őket... Doboznyi vörösszúnyoglárva még a szűrőnek is sok volt...), és nem szeretném ha egyedül éreznék magukat, így meg a szó szoros értelmében pang az akvárium.
Ha valakinek születtek guppijai, és már eléggé nagyok, szívesen bevállalom őket Bp-en.
Juwel lampak, plusz potlampa, keret, plusz uvegteto, kovek, novenyek, futo. Alapban az unokaocsemnek vettem hasznaltan, hogy majd ezzel foglalkozik a nyaron es nem a lakotelepen log furcsa alakokkal, de nem erdekli. En mar hasznaltan vettem, az ara most 60.000.- forint.
Ritkan vagyok netkozelben, ha erdekel hivjal fel, aztan egyeztetunk. +36-20-9-879-424
sf
Még mindig eladó egy 200-as akvárium 8-as üvegből, igényes állvánnyal.
Az aki és a hozzá valók ingyen vannak, csak az állvány árát kérem érte. Az állvány eleje tömör akác ajtókból van, és ülő magasságú, szép bútordarab. Amit adok még az akihoz: 1 db kétkamrás Elite levegőpumpa, Hydor 150-es fűtő, kavics, és egy belső Eheim sarok szűrő. Mindez 30 ezerért. Fa teteje nincs az akinak.
Hello Maklar!
Meg vannak még a csigasügéreid?
Ha igen csörögj rám a 06-20-419-1574-es számon, vissza foglak hívni. Vagy írj az e-mail címemre: aberenyi@ganztrans.hu, és adj meg egy telefon számot.
A következő sügereket adnám ajándékba:
1 db. hím türkiz aranysügér. (Átalakult nőstény, nem agresszív)
1 db agresszív, de gyönyörű Lombardoi hím.
Van továbbá egy pár Afra eladó, vagy elcserélhető más sügérfajtára. (Pl. keresek lantfarkút párban, delfint párban, rot rot-ot csak hímet, nőstény jégsügeret, vadászsügeret, burtoni nőstényt, stb.) Az Afrák már kiszinesedtek, tehát rendes pár.