Az tortent, hogy megkaptam a Jinjee's Horns: Solo Orchestral Brass nevezetu cd-t. (http://www.glasstrax.com/biggagiggas/index.html)
Akit erdekel, irjon.
Amit legszivesebben fogadnek cserebe:
1. Miroslav Vitous Symphonic Orch., String Ensembles
2. Miroslav Vitous Symphonic Orch., Woodwinds and Brass Ensembles
3. egyebek is, de leginkabb az 1. :)
Alig par perce olvastam a www.soniccontrol.com-on egy uj zongorarol gigasamplerhez. Bovebben a http://www.dmm.to/post_prist_piano.html.
Hat ez engem nagyon-nagyon erdekelne. Ha valakinek neadj'isten megvan, szivesen ki is probalnam.
(Olyasmi is erdekelne, ha tobben megvennenk, mert momentan nincs 199 euro-m kifejezetten erre a celra. Csunya dolog, tudom ;))
nos, a GigaSampler a legjobb választás - azt gondolom én is; lassan jön a GigaStudio, ami igencsak nagy durranás lesz (sávonkénti effektek, nagyobb kapacitás minden téren , stb.)
A CDXtract kicsike program, de nagyon jó arra, hogy partittion/volume/sample adatbázist üzemeltess vele : ha szükséged van valamilyen hanxerre,de nem tudod hol van ( vagy van-e) a, akkor GO!. Jó még AKAI cd-kről ún. report- HTML-ek készítésére, amiket pl. leendő sampleCD cserepartnereidnek lehet küldeni - a legkorrektebb részletességgel.
Jah és végül, de nem utolsósorban ROLAND sampleCDket is olvas, a sample-ket AIFF és WAV formátumban elmentheted, meghallgathatod (kitünően alkalmas tehát szemezgetésre), a programokat pedig s3m (???) illetve SF2.0 formátumban rakhatod le.
Nekem van egy elado eredeti XXLarge - Analogue Dreams CD. Sajna CD Audio formatumban, merthat anno csak ez johetett szamitasba. 2 CD-n van tobb mint 3000 sample. Akit komolyabban erdekel, irjon.
termeszetesen lehet sajat akai, emu, kurzweil cd-ket kesziteni, sajat
anyagokat archivalni az adott formatumokban... (tehat NEM MASOLNI, KESZITENI!!!)
btw. samplecd-k engem is erdekelnenek, nagy cserealapom nincs,
csak a kozkezen forgo lemezek. ha valakinek lenne ajanlata a szamomra,
akkor => j.gagarin@mail.alba.hu
Translator, Rubber Chicken cucc kerestetik. Sampling CD formátumok között konvertál akár teljes CDket oda-vissza (Emu, Ensoniq, Akai, Korg Triton, SoundFont, .wav, stb)
150 USD az ára, úgy is érdekel, ha többen vesszük meg és kopizzuk.
Elore is elnezest azoktol akik mar irtak nekem csak nemi tavollet es egy Win install megszuntette leveleimet. Tehat sample cd cserebere partnereket keresek, tovabbitas postai uton.
Listat mindenkepp kuldjetek.
én tudok cd-t írni (nero-val dolgozok), az elméletileg mindent másol.
viszont én keresnék ritmusloop és effekt hangokat, korlátlan mennyiségben, főleg WAV, de XI és SF2 formátum (no meg a samplerformátumok) is jöhetnének.