és idővel (évente 1x) érdemes leszerelni és kitakarítani, mert van ugyan kis lefolyó benne de ha egyszer eldugul tele megy trutyival és fél-fél kilóval megnőhet a jármű önsúlya....
STP motorolajadalék mit tud? illetve bármi +adalék?
Kell(het) ez az egyébként se mezei motorolajba?
Állítólag segít az olajnyomásproblémán + csendesebbé is válik a motor.
Például nyúlott vezérműláncra ezt javasolta a szerelő első lépésként a csere helyett: nem kerül annyiba, megér egy misét,.... blablabla.. de ha mégse segít vethetek keresztet a motorra
Bocsi, nem akartam elvenni a kedved! Amúgy nem lehet olyan túl drága, ha ideadták suvenírba. Bár Te a márkakeresekedőnél nem találtál. És més Opeleseknél nem próbáltad? Sok sikert, és mégegyszer bocsi. Üdv Corsapapa
Hát nem vidítottál fel túlzottan, de a héten lesz egy kis időm és utánajárok a dolognak. Az Opel tartozék katalógusban van ilyen cucc, de az egy katalógus, ez meg Magyarország...
Hali! Nekem anno, az autó átvételekor, suvenirba kaptam (kértem), hátsó sárvédőket. Egy hét múlva visszamentem, hogy jó lenne felfogatni normálisan, mert leakar esni. Na immár másodszorra is felragasztották, valami trutyi ragasztóval. Azóta is úgy lóg! Nem sok mindent ér! Ugyanolyan mocskos a hátsó ablak. De tényleg, ezen csak az ablaktörlő segít. Nem sokat, de ez van, majd megszokod! (Sajna) Bár csak ennyi baja lenne a Corsának! Na sok sikert hozzá. Bocsi!
Eddig garázsban állt, május eleje óta én mentem vele 40km-t amíg elhoztam hozzánk (ja, új akksi van benne :). Aszolút kifogástalan állapotban van az autó, az öregúr akié volt kb arra használta, hogy lement vele a balatoni nyaralójába meg vissza...
Az autó Budapesten van, érdeklődni nálam lehet telefonon: 30-9340-120 (Laczi András)
(ha esetleg szükséges, hitelügyintézésben van barátom aki tud segíteni)
A hónap elején csatlakoztam a Corsa-sok táborához. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, de az elmúlt hétvégén felmerült egy apróság. Enyhén szólva is iszonyatos a hátsó ablak egy apró eső után is.
Valakinek van valami infója hol tudok beszerezni / felszereltetni első és hátsó sárfogót? Az Opel márkakereskedőnél csak első van (8027 ft-ért), hátsó létezéséről nem is tudnak.... Bár az is lehet, hogy csak engem zavar....
Szerinted ez sok? Ha a 13-as ET 43 helyett 14-es ET 49-et teszel fel ami a gyári, akkor a felni középvonala az autó hossztengelyéhez közelít 6 mm-t. Az enyém távolodik 8 mm-t a 13 -as gyárihoz képest. Ezek szerint mozoghat a középvonal, ezáltal a csapágynak kell bírni a változást valamilyen határok közt. A probléma, hogy én az ellenkező irányba tolom el a terhelést. Hogy néz ki a kerékcsapágy? Hengergörgők vannak benne?
igy kategorikusan nem lehet megmondani. inkabb az hogy mennyi ido alatt melegszik be a motor. nem tudom mit ertesz az alatt hogy 80-ra nem megy vissza? elvileg kozepen fuggolegesen kene allnia mint a coveknek (vagy 0,5-1mm-t balra)
de szerintem ott van a konyok alatt. vedd ki es nezd meg