Ha a BKK-ban készült a hangfelvétel akkor biztos , hogy lehet hallani, hogy Ákos nem egészségesen énekelt. Akkor viszont meggondolandó, hogy a cd-t megrendeljem-e...
Így marad az egyszeri és megismételhetetlen élmény...
Hacsak a studioban nem javítják föl az énekhangot.
"Vidékre a Magyar Posta kézbesíti a legkésőbb SZEPTEMBER 17-ig postára adott termékeket,
Budapestre és környékére pedig a májusi turné idején bevezetett Ikon futárszolgálat kézbesíti a termékeket SZEPTEMBER 17 és 21 KÖZÖTT."
Borzalmas élményben volt részem az elmúlt néhány percben:a Budapest TV-n egy "tehetségkutató"-versenyen egy szimpatikus fiatalember az "Ilyenek voltunk"-at énekelte. A dalolászás színvonala olyan budapesttévés volt. Persze én vagyok a hülye, hogy odakapcsolok.:-))
Nem tudom, hogy szereti e valaki Orsit, de nekem meg van tölle Ákos dala a Minden, ami szép volt.
Én nem voltam megelégedve a dallal ezért megmixeltem, és ezt megosztanám azokkal, akiket érdekel.
Már csak az a kérdésem, hogy lehetséges e ez, és ha igen, akkor hogyan.
1.Szombathely, Kaposvár, Békéscsaba, Debrecen, Budapest. A sorrendet még nem hozták nyilvánosságra, október 4-én indul a turné, az biztosan tudom, hogy Kongresszusi Központban lesz a finálé, november 29-én. És minden előadáson más lesz a műsor.
Az előbb voltam fent a klub.akos.hu-n, és még nyoma sem volt a dupla albumnak. Érdekes...
Pont írni akartam, hogy mára ígérték, miért nem lehet még előrendelni. Akkor megnézem újra.
Kösz az infót.
igen még anno a popular időszakból olvastam 1-2 interjút, ahol elég negatívan nyilatkoztak a bonanza banzai munkáságárol...ezen mondjuk nem csodálkozom:)
Ismered a NEO zenekart? Érdekelne, mit gondolsz róluk! (rjudit_mano)
- Ismerem, igen tehetséges technikusok a fiúk, a legutóbbi lemezük is technikai szempontból kifogástalan, világszínvonalú, de sajnos nagyon nehéz szeretni.
Talán az origo-s chaten kérdezték Ákost a NEO-ról, amelyben tehetséges technikusoknak nevezte őket....azaz nem zenészeknek, legalábbis szerintem ez inkább nevezhető negatív véleménynek.
Nincs mit ezen csodálkozni... Sőt, inkább azon csodálkoznék, ha készülne valaha Neo remix.
A Neo nem igen van oda Ákos munkásságáért, tehát ők nem fognak kopogtatni, ugyanakkor felkérést sem fognak kapni Ákostól - szerintem ő sem nagyon szívleli a két M.M. zenéjét, vagy ha mégis, nem hiszem, hogy ő maga elismerné ezt egy remix felkéréssel...
De lehet, hogy nincs igazam.
Ezt az új csodát még nem hallottam, de valljuk be ?szintén, a KAU maxira felkerült Induljon a Banzai átlagon aluli. Vagy, hogy ne fogalmazzak ilyen óvatosan, el lett ... Pedig volt jól megcsinált pörg?s zene már azokban az id?kben is (pl NEO), nem értettem soha ezt a DJ.Junior-Brunner átdolgozást.
Az Ikon eleje elég vérszegény lett így két gitárral.
Sokkal erőssebben, határozottabban szólt a többi Andantén az eleje és a refrén is.
Ha úgy tetszik: dögösebb volt...
Hétfőn, 2003. augusztus 18-án a honlap webáruházában megkezdődik Ákos első dupla albumának előrendelése!!! Az Andante-koncertalbum dupla CD-n és -kazettán lesz kapható, országos (bolti) megjelenés tervezett időpontja 2003. szeptember 19. Részletek a "Webáruház" menüpont alatt!
Ugyanezen a napon, augusztus 18-án, hétfőn a VIVA TV-ben Timo vendége lesz Ákos. A 14 és 18 órakor is látható InterAktív műsorban a szeptemberi dupla Andante-koncertalbumról, a Comet-díjról és az októberben megváltozott műsorral folytatódó Andante-turnéról beszél a Főhős.