Gratulálok az Egyesült Államok leendő elnökének, Donald Trumpnak, aki igaz barátja Izraelnek, és már nagyon várom, hogy együtt dolgozzunk a régiónk biztonságának, stabilitásának és békéjének előmozdításában.
Az Egyesült Államok és Izrael közötti páncél kötelék a közös értékekben gyökerezik, tám pillérei a közös érdekek, melyeket a közös sors vezérelt.
Biztos vagyok benne, hogy a megválasztott elnök, Trump és én tovább erősítjük az országaink közti egyedülálló szövetséget és még magasabb színre emeljük.
Gratulálok az Egyesült Államok leendő elnökének, Donald Trumpnak, aki igaz barátja Izraelnek, és már nagyon várom, hogy együtt dolgozzunk a régiónk biztonságának, stabilitásának és békéjének előmozdításában.
Az Egyesült Államok és Izrael közötti páncél kötelék a közös értékekben gyökerezik, támpillérei a közös érdekek, melyeket a közös sors vezérelt.
Biztos vagyok benne, hogy a megválasztott elnök, Trump és én tovább erősítjük az országaink közti egyedülálló szövetséget és még magasabb szinre emeljük.