igazabol nem akarok szivni az eladasaval , egy embert lehet megprobalok... de nagyon nem akarok vele szorakozni , annak az egy darabnak a kivetelevel nincs baja azt meg lehet el tudom viselni , lehet de nem tuti :D
Két dologból jöhetsz rá hogy kicserélték a vezérműszíjadad!
1:A kocsival szembe álva a motor térben bal oldalt a szervóolaj tartálya alatt találod meg a motortartó gumibakot!Annak a csavarjai fényes,halvány zöld színüek,és jól látszik rajtuk ha már 1x kicsavarták őket!Erre a szíj cserénél van szükség!
2:Ha lepattintod a vezérműszíj házat,és leellenörzöd a szíjjak állapotát,a fogak nem repedezettek,nincsen letörve a sarkuk,megvan mind,túlságosan fényesek kopattak,stb!
tesom autojat ők adtak el "weltauto" ott szervizeltek 180e km-ig es arra nem jottek ra mikor az elozo tulajtol megvettek 170e km-rel h valami nem stimmel es a ketto kozott eltelt 2 ev :D
Az meg a masik ha tudtak is elfelejtettek megemliteni, még jo hogy nem egy 1.8T hanem egy V5 :P
Ugyan nekem ez 88020km nél van bejegyezve,azért remélem valós! Az autót mikor megvettem felhivtam a fay utcát az autómat leinformálandó és azt mondták a kompjuterük szerint,hogy ezzel együtt az esedékes nagyjavítást is elvégezték.(Akkor még nem volt az enyém az autó) Szerintetek mennyire lehet erre építeni? Most 118000 van a verdában és két éve van nálam aggódjak vagy ne?
Szia! A zárban van benne 1 kis mikrokapcsoló ez okozza a galibát. Sajnos tipushiba a Borá-nál és a Golf-nál, én is cseréltem már benne. Ha jól emlékszem nem olyan régen volt erről szó és a házilagos javításáról is.
Azt szeretném kérdezni,hogy tudja e valaki hol van az ajtó érzékelő a karosszérián? Arra gondolok hogy amikor kinyitom az ajtót,felkéne kapcsolódnia a világításnak az utastérbe.Mostanában azt tapasztalom hogy nem kapcsol fel,és ha nyitvahagyom az ajtót,akkor is megpróbál visszazárni a központi zár. Szerintem nem érzékeli hogy kinyitottam az ajtót. Csak a vezető ülés felöli ajtónál csinálja,az összes többinél felkapcsol a lámpa,és nem próbálja visszazárni magát.
csak a csavart vedi a korroziotol , aki lopni megy annak ez nem nagy cucc, szerintem egy kereken kb 10mp es leszedi, kerekőr kell azt most akarok majd venni.
Köszönöm! Esetleg véletlenül nem tudod, hogy a UNIX-nál lehet-e kapni ezt a tartót? Kerestem de nem találtam náluk. Kicsit javítom a hozzászólás számát, 183-as hozzászólásban van, ha valaki megszeretné nézni.