Szép is lett volna ma is egy győzelem. Kashechkin azért szállított egy 3. helyet. Jó kis csapat lesz ez, ma még egyszer Vino is megindult. Szerintem nem kell már sokat várnunk tőle sem a szakaszgyőzelemre. Legalábbis remélem. :)
Végre rájöttem, hogy mi a különbség Kasecskin bajnoki trikója, és a többiek meze között. Andrjusa mezén az Astana felirat alatti betét aranyszínű, a többiekén fehér.
14 Assan Bazayev (Kaz) Astana Team 0.05 23 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana Team
81 Luis Leon Sanchez Gil (Spa) Astana Team 0.53 83 Serguei Yakovlev (Kaz) Astana Team
95 Sergio Miguel Moreira Paulinho (Por) Astana Team
96 Carlos Barredo Llamazales (Spa) Astana Team 97 José Antonio Redondo Ramos (Spa) Astana Team
Összetett:
1 Vladimir Gusev (Rus) Discovery Channel Pro Cycling Team 9.12.17 2 Linus Gerdemann (Ger) T-Mobile Team 0.01 3 Davide Rebellin (Ita) Gerolsteiner 0.07 . . .
6 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana Team 0.11 10 Assan Bazayev (Kaz) Astana Team 0.17 40 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana Team 1.06 42 Carlos Barredo Llamazales (Spa) Astana Team 1.09 43 Serguei Yakovlev (Kaz) Astana Team 1.10 48 Luis Leon Sanchez Gil (Spa) Astana Team 1.14 85 Sergio Miguel Moreira Paulinho (Por) Astana Team 1.39
115 José Antonio Redondo Ramos (Spa) Astana Team 3.04
Szép volt fiúk! Kasechkin szépen ment. A végén gondolom meglógtak. Nagyon érik az Astana siker, fantasztikus csapatot csináltak. Hajrá továbbra is!
De nekem így is megfelel. Sajnos az index azért ilyen szempontból nem jó. Az Euskaltel banner minőségét nagyon lerontották, vagy egy kicsit Boonenét is. De még egyszer mondom jó lesz ez így is! Köszi!:)
Én tegnap rákattintottam, elmentettem és azt küldtem el, aztán azt is megvariálták. De mindegy is, a lényeg, hogy megcsináltad és tök jó lett és a helyére is került. :)
De az index minden berakott képet kicsinyít, csak ha rákattintasz akkor jön fel teljes méretben. Valószínű, hogy a hozzászólásban megjelenő képet küldted el, ami le van kicsinyítve...
Na, kész lett. Meglett ez a csodálatos banner, és a név is változtatva lett. Újra megköszönöm Pál utcai fiúnak ezt a csodálatos bannert! Nagyon köszi a segítséget! Szóval mostmár az Astana ifjai is látogathatnak ide.:)
Jajj. Nagyon köszönöm szépen! Nagyon jó lett! És még egyszer megköszönöm, mind a Sevillásat, mind ezt is! Örök hála érte! Te ebben tényleg mester vagy!:)
Belekeveredett a doppingbotrányba, szerepelt a spanyol sportminiszter jelentésében, amit átadott a tdf és a vuelta rendezőinek. Jelenleg fel van függesztve, az Astana nem indíthatja versenyen.
Azt írja a RNS, hogy Godefroot, aki egyelőre csak tanácsadóként segíti a csapatot, meglátogatta a hupikék törpikéket a német körversenyen, és Mario Kümmert ajánlotta sportvezetőnek.
Kiderült az is, hogy Astana az ország fővárosa. (én Alma-Atára emlékeztem még szovjet tagköztársaság korából, de a függetlenség kikiáltása után úgy látszik Astana lett a főváros, Almati pedig a legnagyobb város.)
Mindenestre lassan a babakék-arany színű zászló alá gyűlik az egész régi telekom, még leszerződtetik Etét és Eule bácsit, és teljes lesz a létszám:-)
Oscarral már sokat agyaltunk rajta, hogy Belokinak vissza kellene térnie a gyökereihez, az Euskatelbe, vagy végszükség esetén a Kaiku-ba, ott nem baj, hogy olyan nagyon baszk:-)
Contador pedig kíválóan beleillene Joxean Fernandez Matxin szupervékony spanyol kletter gyűjetményébe, úgy is hol az egyik val eltörve, hol a másik. Legalább volna tartalék. Most milyen jó volna David Canada helyett a vueltára:-) És ha Matxin Gibot el tudja viselni, Alberto már nem jelenthet neki gondot:-)
A discovery ezt cáfolta, ők csak az olimpiai ezüstérmes Paulino után érdeklődtek, őt le is szerződtették.
Leon Sanchezhez szerintem Vinokurov is ragaszkodni fog. Sanchez Herashoz hasonló természetű versenyző, nagyon fegyelmezett, szorgalmas, csendes, alkalmazkodó ember. Heras, amíg Armstrong hegyi domestiqué-je volt, mindig azt tette, amit a gazdája elvárt tőle. Minedemellett óriási tehetség, csak a Vinonak meg kell tanítania tt-t menni.
Contador sajnos egy az egyben olyan, mint Beloki. Nagy művészet bánni vele. Sancho Panza szamara is csak tanulni járhatna hozzájuk.
Jogilag az a helyzet, hogy akik rajta vannak a Lissavetsky listán azok nem versenyezhetnek, amíg az ügyük le nem zárul.
Részemről színtiszta spekuláció, hogy Belokinak és Contadornak, akkor is menni kell, ha nem indul ellenük eljárás. Arra alapozom ezt a vélkedésemet, hogy mindketten Saiz kedvenc káderei voltak, kölcsönösen nem fognak megbízni egymásban Vinokurovval. Természetesen, akik ellen eljárás indul, azt azokat azonnal el fogják bocsátani.