Mert ez olyan, mint fociban az időhúzás. Csinálják, mégis szerintem szemétség... És nem szapultam Ebdont, csak megjegyeztem, h nem tetszik amit csinál....nyilván Ronnie bassza el, ha nem nyer.
Miért lenne szemétség? Akkor az is az, hogy Ronnie meg gyorsan játszik és Ebdonnak nincs ideje felvenni a ritmusát :) Érdekes, hogy tegnap ugyanez nem zavarta, Ebdon kijátszotta a lapjait, de a döntés nem az ő kezében volt. Szóval ha Ronnie kiesik, őt tessék szapulni, ne - jó magyar szokás szerint - az ellenfelet.
Olyankor is tervezett, amikor 1-1 Ronnie rontás után csak akkor állt fel a székből, amikor a Ronnie már ledobta magát mellé? :) A napnál világosabb, hogy minél tovább a székben kellett neki ma tartania, a játékával és a lassúságával együtt ezzel tökéletesen kihozta Ronniet a ritmusából. De mondom, ez mit sem ért volna, ha Ronnie nem ennyire nulla már a legelső frame óta. Egyetlen épkézláb breaket nem csinált - ő! Ezt nem lehet külső tényezőkkel magyarázni.
Na, talán most felpörög! Btw ha innen nyer, akkor azért nagy geci :)
(ááá, faszom, mire leírom, máris nem ő van az asztalnál)
Egyébként meg a tököm kivan, h egy vb negyeddöntőt nem lehet leadni....adják komment nélkül, ők mehetnek, az nem zavar, csak lássam. Bár a komment is inkább nézné, szóval az se menne haza:)