Mi hétvégén megyünk Siófokra, majd körbenézek, hogy mi a helyzet. Ezen a héten egyébként szabin vagyok, itthonról figyelem, hogy mi történik a fórumon.
Egyébként én gond nélkül parkoltam a hét végén Siófokon, a 150/órás parkolókban volt hely, pedig a part mellettiben voltunk, és hát a strand enyhén szólva tele volt.
Cicó, vigyed má' el somSomot sörözni, addig nem hagyja abba a hidro.... izét, na! :)
pigmy
baja ennek se volt, csak olyan traktoros hangja volt, mert hogy ki volt egve teljesen.
ui.> legalabbis ezt mondtak a kipufogosnal... lehet hogy jol megszivattak:)
Na szóval... Azt a tippet kaptam, hogy van egy óriási parkoló a Villa Medici nevű hotel és a Veszprémi Állatkert közelében. Hogy kié a parkoló, az rejtély, utána lehet járni. Mindenesetre állítólag jó nagy, "biztos, hogy nem lesz tele".
Ismerek egyetemistákat Veszprémben, megkérdezem jól, tudnak-e valami helyet...
McFart: értem én, hogy gyári, csak azt nem értem, hogy tudta az visszafogni a motort? Amúgy elvileg az enyémben is eredeti van, és ~500ezer km.. :) Legalábbis az utóbbi 300-ban nem volt cserélve, és most sincs semmi tünet, hogy baja lenne.
Hat igen, eztet mar en is felvetettem eccer, anno! A hely meg oke lenne - szulovarosom! :-) -, de felek, hogy megint ugy jarunk, mint a 4. talin! Nem lesz hely, ahol egyutt lehetne a csapat! :-( Tenyleg korul kell nezni, hogy van-e hely es szabad lesz-e akkor (lefoglalhato?)... Aztan akkor mehet a hajra! Nekem nem gond a 30km/h-s tempo, mert en mar penteken Siofokon leszek - rokonoknal..! :-))
Ha már Balaton közeli, miért nem lehet Veszprém? Oda hátul a 811(?)-esen könnyen le lehet jutni Felcsút-Alcsút-Vértesacsa stb útvonalon és jó nagy placcok is vannak.
Utána még mindig le lehet nézni a tóra annak függvényében, hogy milyen idő van.
Vélemény?
pigmy
milyen lottyel?
penteken uj katalizatort kapott a kocsi, azota szarnyal, nem tankoltam meg de szerintem 7 korul ehetett klimaval (400km, keszthely-budapest retur)
Na pont Siófokon voltam a hétvégén ellenvetéseim a helyszínhez:
- M7 (konvojban tuti nem tudunk lemenni a lezárások miatt + a sok szívás végig lefele, szerintem egy jó 30-as átlagot el lehet érni ami nem vicces nekem péntek este sikerült nem is kaptam vacsorát :-(( )
- Siófok, jó nagy parkolók vannak klf üres telkeken 150HUF/óra vagy X EURO/nap és eléggé tele volt mind, egyik sem túl alkalmas találkozóra .szvsz.
- eeeeeeee én annyira nem szeretem Siófokot (magánnyomor)
McFart, pont a Mester műhelyéből álltam ki, mikor csattogott egy picit, annyit mondott rá, hogy túl sokat állt a motor, át kell mosni valami löttyel, stb-stb..
szaboze
mond a mesternek, hogyha csinaltat napvedot a szelvedohoz, azt a papir osszehajtogatos bizbaszt, akkor en vevovagyok ra:)
olyan szar erzes miraissal szaladgalni, mikor sosem voltam meg naluk:)
de ha megjavitjak a hidrotokemet, akkor egy matricat is kiteszek a kocsira:)
pigmy
en mar mindent kitalaltam, de amikor beestem a mesterhez az istennek nem szolt semmise a motorbol. egyebkent neha csorog zorog csattog meg minden. bemegyek a mesterhez es semmi. csavo (az a kopcos, asszem o ert hozza a legjobban) meg nez ram a boci szemevel, hogy mit hisztizek az eg vilagon semmi baja sincs ennek az autonak.