Hoztam nektek egy címet, és szerintem megéri bekukkantani.
Bár itt nincs annyi anyag mint az előzön, de megteszünk mindent az ügy érdekében, amúgy pedig már ismerős helyen fogtok járni egy kedves ismerősöm jóvoltából.
Én is áldozata lettem ennek a tragikus esetnek.Mindenképp megakarom szerezni az eltörölt anyagokat.Csak azt nem tudom még hogyan.Ha esetleg akadna egy olyasvalaki aki ákosfan embertárs létére rendelkezik már ezekkel a ritkaságokkal és van róla fogalma hogyan tudná őket nekem is elküldeni(ftp vagy ilyesmi...)vagy esetleg tud egy másik megoldást,és képes rá erőt időt és kedvet áldozni,arra kérném(nagyon,nagyon,nagyon,nagyon!!!!) h. mindenkép írjon:foxius@freemail.hu.
Sziasztok, falum -nak üzenem, hogy nekem megvan a szem, mind a koncert és mind az eredeti album version melyen Ákos csak a vokált adja Kentaur-nak.
Igérem beszélek Kevlar-al és megkérem, hogy tegye fel a site-ra.
Ha valakinek van még valami extra kérése vagy kívánsága Ákossal, vagy a BB-vel kapcsolatban, azt kérem üzenjen itt,és én a többiek segítségével megprobálom teljesíteni.
Te ugye csak véletlenül toppantál ide,ajánlom figyelmedbe,mondjuk a Kispálék topikját!Ott aztán kiélhetnéd magad ezzel az elhervadt zene véleményeddel!
Valakinek nincs meg a Szem c. nóta? Nekem ugyan megvan a Beavatás videokazin, de azt is M2-ről vettem föl még anno, így aztán csak monoban van meg. Aki tudjon segítsen!!!
Majd még egy párszor meghallgatom aztán majd csak nekem is egyértelművé válik... Nővéremnek éppen 9-én kellett férjhez mennie ezért az kimaradt az életemből...
Pedig Ákos az!!!!
Aki pedig volt a siófoki koncerten az végleg meggyőződhetett arról, hogy Ákos pontenciális komkurencia lehet majd az Irigy Mirigynek, ha már nem tud saját dalokat írni! :))))))
Nagy ritkán benézek ide, és most észrvettem ezt a linket itt alant. Most csekkolom a dunaújvárosi koncertet, ez non plus ultra, nagy köszönet az illetékeseknek!!
Az lenne a kérdésem, hogy a Macskadal az tulajdonképpen micsoda? Mikor készült, jelent-e meg valamin, kik hallhatók benne stb.? A Szving az egy albumra fel nem került dal? Javítsatok ki, ha tévedek! Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy hallottam már róla, de hallani csak most hallottam először. Az mikori felvétel? Előre is köszi a válaszokat!
Én is szeretném nagyon szépen megköszönni ezeket a felvételeket, nagyon sokat jelentenek ezek az általam még soha nem hallott anyagok, főleg a teljes 91-es koncert!!!!!! Mindig is szerettem volna egyben hallani bármelyik pesti koncertet, most meg csak hazajövök bekapcsolom a gépet, és teljesen váratlanul itt van előttem!!! Szeretem a meglepetéseket!!!!!! Mégegyszer: köszönjük!!!!!!!
Még anyit szólnék, hogy megkeresett engem egy Butcher nevü Dc felhasználó, hogy a tölle származó anyagot vegyük le a site-rol, de az a baj, hogy tölle semmi sincs fenn.
Bocs Butcher, de a BB koncertt és a Dunaújváros nem töllem, és NEM is TÖLLED származik. Így sajnálom, de tévedtél. Azt hogy kitől van, sajnos én nem mondhatom meg, mert engem erre nem hatalmaztak fel. De amúgy szerintem minden Ákos, és Bonanza rajongó jogosult ezekre a ritkaságokra, így légyszives segíts nekünk a gyüjtemény teljessé tételében, azhelyett, hogy kötözködsz.
"Visszafolytott zaj sürűsödik a csendben, egy gyilkos alszik bennem, NE ÉBREZD FEL"
Sziasztok mindenkinek
Azt hiszem tudjátok, hogy ki vagyok és mi a szerepem a site-ban, de én csak anyit szeretnék mondani, hogy az én gyüjteményem nem lett volna teljes ha nincs Edebacsi a dc világábol, hiszen ő az ki velem együtt kutatott az extra anyagokért. Így csak anyit szólnék, hogy köszönjük neked is Edebacsi.
A másik pedig az, hogy ez a site nem lenne ha nem keresett volna meg engem Kevlar a dc-n, ezért Kevlar köszönjük neked is.