Várjad meg legalább a védemelést, hogy a "bíróság bizonyítottnak találhassa a bűnösségét"! Jelenleg nyomozási szakaszban vagyunk, ilyenkor nem szoktak lerakni az asztalra semmit, hogy a sajtó fotózhasson, a Blikk csámcsoghasson stb. Érdekes, hogy a TEK-et azért piszkáljátok, mert nagy csinnadrattával ment elfogni, most meg azért piszkáljátok az ügyészséget, mert nincs csinnadratta, kétnaponta sajttáj, meg nem rakják ki a police.hu-ra az összes bizonyítékot.
Sajnos nem lehet csapongani, elő van írva a büntetőeljárás menete. Csak azt tudom tanácsolni, legyél türelmes.
Ha nincs DNS akkor hazudtak,...így tényleg kellenek a labilis tanuk, de ha ebben hazudnak a hatóságok a sajtónak, akkor így miben nem?
Ha viszont van DNS, akkor te hazudtál, akarom mondani nulla információ birtokában megint ítéletet hoztál a hatóságokkal szemben? Így van? Mondom, várjál, mielőtt te magad is ítélkezel. ;) Arról nem is beszélve, a feltételes mód használata ildomos lenne.
Ha sok időd van, olvasgathatod a hatályos jogszabályokat a büntető eljárásról, tulajdonképpen minden kérdésedet megválaszolják benne:
Valamelyik nagytudású azt pengette erre, hogy nem szabad megmutatni mit találtak, mert "befolyásolja a tanukat".
Ami eléggé vicc, ha teli van a pince cuccal, bármely bíróság bizonyítottnak találja a bűnösséget, az egyéb dolgok már csak megerősítik, nomeg ott a megingathattalan dns.
Ha nincs DNS akkor hazudtak,...így tényleg kellenek a labilis tanuk, de ha ebben hazudnak a hatóságok a sajtónak, akkor így miben nem?
"A rendőrség megtiltotta, hogy az üggyel kapcsolatban nyilatkozzunk, de pár napja olyan információk kerültek napvilágra, amelyek miatt hamarosan kiengedik az unokámat. Meggyőződésem, hogy Lacika ártatlan, nincs bizonyíték ellene, a rendőrség túlreagálta a dolgot. Nekünk is van szögünk, csavarunk, meg műtrágyánk is, de ennyi erővel minden kertes házban élő embert bevihettek volna"
Az ügyben először a rendőrség kezdett nyomozni, majd két nappal az esetet követően, 2016. szeptember 26-án késő délután a nyomozás irányítását a Központi Nyomozó Főügyészség vette át, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt..............
"én erősen drukkolok, hogy a szörnyetegnek megengedjék - legalább a bírósági tárgyaláson - megnézni azokat, akiket ő egy életre tönkre akart tenni (beleértve az ő saját hozzátartozóit is).
Nem te méltatlankodtál itt a politikai fórumon, hogy a csúnya ssy politikai felhangokkal "ugat bele" a jogi eszmecserébe? Mondom újra: ha nem tetszik, át lehet menni a jogi fórumra.
Ennek ellentmond a főügyész nyilatkozata, mely szerint a fickó hasonló bűncselekményeket tervezett és előkészületeket is tett, a házban fellelt bizonyítékok alapján.
Ja, itt lemaradt, h elmentek a beugró előtt a rendőrök és körbe nézegettek, lehet látni a felvételen. P. László ott állt . Nem olyan nagy az a beugró, hogy ne lehetne látni ott egy embert ,akár az arcát is .
"én erősen drukkolok, hogy a szörnyetegnek megengedjék - legalább a bírósági tárgyaláson - megnézni azokat, akiket ő egy életre tönkre akart tenni (beleértve az ő saját hozzátartozóit is).
Én sem magánlátogatásra gondoltam . Az egyik rendőr a lábán sérült meg . Sehol nem láttam arra vonatkozó nyilatkozatot, hogy el is vesztette az eszméletét . Mikor odament hozzájuk a P. László , akár láthatta is az arcát . Elmentek