Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Pedig sajnos valamennyire igaza van. Én januárban vettem egy kissé kopott, de hibátlan 12-40-et 140-ért. Mostanában láttam már 150-ért is szép darabot, de volt aki 190-ért hirdette és eladta (mondjuk azt nem tudjuk, hogy mennyiért). Korábban jellemző volt, hogy a 12-40 10-15%-al drágábban megy el, mint a 12-35, de a mostani helyzetben már nem mernék ilyet állítani.
Melléolvastál, ezt az objektívet (12-35mk1) 2018 előtt már kivezették, újonnan nem lehet kapni, az árgépben se ez jelenik meg 334e-ért hanem az újabb mk2 verzió. A 220v-ban árulnak egy ilyen régebbi verziót használtan 1 év szavatossággal 180e-ért. A 2-es verziót szokták ennyiért használtan adni-venni.
Az új ár nem túl mérvadó, főképp az ilyen kitben is árult objektíveknél. Például a kis P12-32, 120e újonnan, míg tovább adni 30e-t lehet. P12-60, 155e újonnan 60e a piacon. Oly12-40, 350e újonnan 190e használtan. Leica12-60 340e újonnan 170e használtan...
Hirdetés előtt pár perc alatt érdemes átnézni a különféle adok-veszek fórumokat, hogy ne kergessünk hetekig hiú ábrándokat.
Nem vagyok érdekelt. Azt én nem tudom, hogy használtan mennyit ér. De, hacsak mellé nem olvastam valamit, mind az Árgépnél, mind az Árukeresőnél 334 ezer az új ára.
Nekem sajnos nem volt ásóm, így eladtam, kicsit mondjuk ár alatt. Állapottól és tartozékoktól függően most 150-190k között mennek jellemzően a 12-35 és oly 12-40 lencsék a használt piacon.
Nem akarok üzletet rontani, tényleg a jószándék vezérel, de egy jó 80-100k-val túláraztad az obit. Persze minden annyit ér, amennyiért megveszik - mikor én adtam el az enyémet, akkor 140k-t adtak érte. Egyébként jó cucc, csak ajánlani tudom!
Eladó PANASONIC GH5 (V-Log telepítve). Hibátlan technikai állapot. Minden tartozékával (plusz 1db akku) eredeti dobozában. Budapest III. kerületben és Biatorbágyon kipróbálható, átvehető. T: 70/2980414