Egy kicsit irigyellek. Nálunk egy hónapja nem volt ilyen szép, tiszta napsütéses idő.
Hó kétszer is jött (november 25-én 17 cm, január 5-én 6 cm). Fagy és köd van bőséggel. Karácsony óta egyszer sem ment 0 fok fölé a hőmérő. A nappali hőségrekord -2 fok. :(
Szia! Tök jó időd volt, gondolom csikorgott a bakancsod. :))) Sajna itt nem volt ilyen napsütés, ma végig köd volt, meg aztán időm sem lett volna rá. Talán holnap...
Már lassan egy hónapja nem tudtam fotózni, csak a múlt vasárnap mentem ki a Tv toronyhoz sétálni, meg egy kicsit kiszellőztetni a fejemet. Azért csináltam pár képet a havas tájról:
Pedig hirdetem egy ideje. Az AF-S 80-200 helyett szeretnék 70-200 2.8 VR-t. Most éppen szűkösen beleférne a költségvetésbe. Az árát igyekeztem a német ebayhez belőni, mégis megszólják egyesek....
Egy baj van csak azzal a statisztikával, hogy nálunk csak egy _bizonyos összeghatár alatti_ lopás számít bűncselekménynek, 100 milliótól már legális... ;-)
A létszámarányt nem vitatom, annak is megvan a maga oka. Csak ha preventíven mindegyiküket be akarják zárni, lassan kijelölhnének egy börtönmegyét is. 40 év múlva, ha minden marad a mostani szerint, kb. 7 millióan élünk majd ebben az országban, ebből kb. 1-1,5 millió lesz a roma...
amint ez megváltozik, nem ők fognak tüzelni, hanem U.hu - és nem fával hanem a sörétessel ....
:-)
Igen, alapvetően igazad van, nincsenek előítéleteink, nincs cigánykérdés csak jó ember és rossz ember - ellenben a statisztikák szerint a "sötétkékek" között több az utóbbi...