Keresés

Részletes keresés

Feffo Creative Commons License 2022.01.21 0 0 97451

Ha nem hozunk Laksa helyett embert baj lesz. Luxinak a térde sem jó, de sajnos más bajok is jelentkeztek nála.

Fakaude 4 hete nem épül fel egy húzódásból. Következő 2 meccsünk Olaj ott, Sopron itt, ezzel a szűkös kerettel ez nagyon nehéz lesz. Redmiller írt valami játékos hasba rúgást, de nem látok kiállítást, pedig ezért állt a játék 10 percig videoztak. A maihoz főleg Szöszi-Voja-Stark triónak extra grat.

elefantbaby Creative Commons License 2022.01.21 0 0 97450

Ja,lehet bravúr,bár én előtte győzelemben reménykedtem.

Csak fc-n tudtam nézni,ez alapján sokáig vesztésre álltunk,meg nem lehetett valami jó a játékunk,de aztán úgy érzem az utolsó negyedre megtalálta a csapatot a Törpe,a csapat meg megtalálta a játékot(talán). Fc alapján.

Tudta valaki nézni? Ahogy az elején láttam,nem nagyon voltak Fehérvárról.

Előzmény: A Sporttárs (97449)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.01.21 0 0 97449

Fakuade és Lukács (meg még egy légiós) nélkül ez tkp bravúr. Szerencsére ma ültek a triplák. 

sailingman Creative Commons License 2022.01.21 0 0 97448

Valakinek müködik a MinDigTV? 

russelalba Creative Commons License 2022.01.21 0 0 97447

Fakuade mégsem játszik? 

Feffo Creative Commons License 2022.01.20 0 0 97444

Istenítettem , bocs

Előzmény: Feffo (97443)
Feffo Creative Commons License 2022.01.20 -1 8 97443

Nem isteni tettem, de egy 20 éves, saját nevelésű játékost ilyen tűrhő módon kipécezni faszsag. Főleg úgy hogy 20 ponton zárt. Norbi egy tehetséges játékos , ha növeszt tököt is hozzá, akkor egy Keller Ákos szintet simán elérhet. 

Előzmény: Cementáli sajt (97442)
pfffffffff Creative Commons License 2022.01.20 0 1 97441

Most azt mondták, h senki. Ez a keret, ezzel kell dolgozni.

Előzmény: Feffo (97440)
Feffo Creative Commons License 2022.01.20 0 0 97440

A könnyebb utat választottuk. Sajnálom, szerintem jó játékos. Kíváncsian várom, ki jön helyette és milyen posztra. 

Előzmény: Feffo (97427)
Kornel61 Creative Commons License 2022.01.19 0 0 97439

Bocs, de mire írtad ezt? 

Előzmény: kosareso_ (97438)
Kornel61 Creative Commons License 2022.01.19 -1 6 97437

Az a baj, hogy már semmi nem éri el az ingerküszöböt! Nincs fórum, nincs B közép,  nincs szurkoló, csak néző, köztük sok olyan, akinek fogalma nincs a játékról, hangulatról. Idáig süllyedtünk sajnos!

Már Cserpát sem tisztelhetjük a közönség között 2-3 éve! Teljes posvány! Ezen csak akkor lehetne változtatni, ha fehérvári kötődésű, tökös és érdekes, szerethető csapatvezetők, edzők és játékosok lennének! Teljes szemléletváltozás kellene, amúgy elsüllyedünk, aztán örülünk, ha nem esünk ki majd évek múlva. Szegény Nagy Gábor forgolódik odafent 

Előzmény: A Sporttárs (97436)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.01.19 0 0 97436

Látom, Laksa távozása nem éri el az ingerküszöböt. :) Engem azért érdekel, pótoljuk-e, és ha igen, lesz-e megint és mégis tiszta amerikai légiónk...

Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2022.01.15 0 0 97435

Egyetértek minden gondolatoddal!

Előzmény: Albacomppeti (97434)
Albacomppeti Creative Commons License 2022.01.15 0 3 97434

Sajnos nem láttam a meccset, így vissza akartam nézni.. A Mindigo tv honlapjának (ami jelen pillanatban a kizárólagos forrás magyar NB1 kosárlabda mérkőzések megtekintésére) lejárt a tanúsítványa. Ez önmagában nem lenne para, de azért ezeket a "nagyfiúk" nem így szokták kezelni, hogy az ELŐFIZETŐk ilyennek szembesülhessenek.. Amatőrizmus felsőfokon! Miért nem nézhetjük a kosárlabdát ugyan úgy a mediaklikken, mint jóformán az összes NB2 focimeccset?

A csapatnak látatlanban is grat, -2 fővel szép eredmény. Külön öröm Norbi eredményessége, neki kijárt már egy kis önbizalomfröccs. Innentől kell kiegyensúlyozottabbá válni! Hajrá Norbi, nagyon bízunk benned!

Feffo Creative Commons License 2022.01.15 0 3 97433

Igaza van Siminek most. Egy játékos elküldése nem 2 fillér. Elküldtünk már kettőt , cseréltünk edzőt . Láttuk, hogy Laksa egy jó kezű légiós, tanulja meg használni  . Az általa hozott Smith sem igazolt még semmit.

Előzmény: Hacky_Tomi (97429)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.01.15 0 0 97432

Nem láttam a tegnapit, de a kezdő ötös és Laksa nem játszatása tényleg érdekes. Mindenesetre a hozzáállás ezek szerint rendben volt. Remélem, marad is.  

russelalba Creative Commons License 2022.01.15 0 0 97431

Érdekes. Gondolom a nem túl acélos védekezése miatt.

Előzmény: Hacky_Tomi (97429)
kosareso_ Creative Commons License 2022.01.15 -2 1 97430

Aki kint olt tegnap a meccsen, az látta, hogy messze voltunka tökéletes játéktól. Mindenkivel a fedélzeten, elég jó játékkal kb. 60-nal nyerünk volna.

Az első negyedet az eddig "megszokott" langyos védekezés és sok eladott labdával tarkított támadások jellemezték. A másodikban kezdett egyre feszesebb lenni a védekezés, de a támadások továbbra sem tetszettek.

A második félidőtől kapott egy olyan védekezést a Pécs, hogy teljesen összezavarodtak, volt hogy alapvonalról nem tudták bedobni a labdát 5 mp alatt.

Persze a jó védekezés meghozta az egyre gördülékenyebb, helyenként már látványos támadásokat.

Zollner munkája kezd látszani a csapaton.

Hacky_Tomi Creative Commons License 2022.01.15 -8 1 97429

Tudomásom szerint Laksát Mátyás elakarta küldeni, de Simon nem engedte! Talán azért van köztük kölcsönös szimpátia.

Előzmény: russelalba (97428)
russelalba Creative Commons License 2022.01.14 0 1 97428

Laksával nem tudom mi történt. A mai brutál volt, nem is tudom hány éve vertünk meg bárkit legutóbb ilyen simán. A Lukácsot "éltető" okos lehet u.az volt, aki múltkor facen azt irkálta, hogy Pongó nem való ide. :D

Előzmény: Feffo (97427)
Feffo Creative Commons License 2022.01.14 0 3 97427

Davis is büntibe került . A 3. negyedben volt 3 rossz védekezése , Zollner leüvöltötte a fejét, lecserélte és az utolsó 16 percben vissza sem hozta. 

Azért az luxus, ha lemondunk Laksaról. Láttuk , hogy jó játékos , az első 10 meccsen 45 %kal triplázott. Kinek jó ha egy duzzogó embert fizetünk a semmiért ? Felépíteni kell nem le (persze ha sérült volt bocs )

Annak az idiótának pedig azt üzenem, aki az első félidőben azt ordibálta, hogy Lukács tanulj meg kosárlabdázni , ajánlom a statot tanulmànyozásra. Nagy a baj annál, aki a legügyesebb fiatalunkat érzi bénának.

Előzmény: elefantbaby (97425)
Kornel61 Creative Commons License 2022.01.14 0 1 97426

Az akaráson kívül megfelelő ellenfél is kell!

Előzmény: elefantbaby (97425)
elefantbaby Creative Commons License 2022.01.14 0 2 97425

Nagyon meglátszott a mai játékon a megváltozott,normális hozzáállás. Volt pár meccs,ahol szinte kizárólag a hozzáállás miatt veszítettünk.A jó hozzáállás miatt is jönnek a könnyű pontok,hibák az ellenféltől.Ez nem újdonság,ezt mindenki tudja. Ezt kellene elérni minden meccsen,ami nem tudom miért okoz néha nehézséget. Persze most is voltak hibák,mindig vannak,de azt látja a csapattárs,hogy a játék hevében van a hiba,vagy a beleszarás miatt. Azt nem tudom,hogy egy erősebb ellenfél ellen ez mire lett volna elég,valószínűleg sok csapat ellen elég lett volna. Laksa gondolom büntiben van,ha nem akar beállni a sorba akkor cserélni kell,mert beleszarok sztárok nem kellenek.

A Sporttárs Creative Commons License 2022.01.14 0 0 97424

Végre valaki ellen jobbak vagyunk egymás elleniben. :)

Kornel61 Creative Commons License 2022.01.14 0 0 97423

Megy ez kérem szépen!

A Sporttárs Creative Commons License 2022.01.12 0 0 97422

Na, hát úgy tűnik, a kupában nem fogjuk szépre hozni a szezont. Bár ha öt vereség után most épp elkapnánk a Debrecent (Debrecenben...), akkor már jöhetne is az első meccsen mindig nagyon szerencsésen sorsoló bajnok. :)))

moldi56 Creative Commons License 2022.01.10 -2 0 97421

Szolnokon ez nem volt jellemző Vojvodára.

Előzmény: Kornel61 (97418)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.01.10 -2 1 97420

Én nem gondolom, hogy Vojvoda hisztizne vagy beleszarna, bár persze az edző kritikája neki is szólt. Az van, amit itt is írt valaki: amíg nincsenek igazán veszélyes, jó légiósaink, az ő semlegesítésére könnyebben fordítanak nagy figyelmet az ellenfelek. Nincs is igazi pontszórónk, aki átvenné a helyét. Tavaly más problémája volt, akkor jobban éreztem, hogy zavarja a társak önzősége.

A jelenlegi légiónkból Fakuade az egyetlen, aki fel tud idézni mondjuk egy tavalyi Davist, bár nincs annyira jó keze. Bontani képes, klasszi(ku)s kisemberünk nincs, Stark egyenetlen, sokszor inkább passzol akkor is, ha dobhatna, máskor meg megy fejjel előre eszetlenül. Laksa jelenlegi formájában használhatatlan, pedig ha hozná a korábbit, az pl Vojának is nagy segítség lenne. Az új Davist még korai megítélni, de korábbi számai alapján ő sem egy húzóember. Smith már bizonyított Magyarországon, de nekem úgy tűnik, nagyon messze van a körmendi önmagától.

A képességek persze egy dolog, a beleszarás pedig, ahogy ugye az edző és egy játékos is fogalmazott most, egy másik. Nem tudom ezt hova tenni, remélem, lesz foganatja az irgum-burgumnak. Persze Magyarországon ha egy edző nekiáll kritizálni a csapatát, általában ő húzza a rövidebbet, ráadásul Zollner nem egy finomkodó típus, ahogy hallani. Ilyenkor nem mindegy, van-e eredmény, mert ha nincs, a mester smirglissége előbb-utóbb tényleg játékoshisztihez vezet. Pedig most mindenképpen nyerni kellene a meccseket, ahhoz meg hinni benne és mindenkinek odatenni magát.

russelalba Creative Commons License 2022.01.09 0 4 97419

Minden szavaddal egyet értek. Annyi a baj, hogy ha a vezetőségre várunk ebből semmi nem lesz. Megint lesz viszont ellenségkép. Pont mint nagyban...

Kornel61 Creative Commons License 2022.01.09 0 6 97418

Vojvoda minden meccsen pár perc jó játékot összehoz, akkor eléri, hogy dobott pontban a legjobb 1-3-ban legyen, aztán a meccsek nagy részében csak idegbetegen mozog, rohangál, csapkod! Egy csapatkapitány nem ilyen, az összefogja a csapatot, higgadt és példamutatóan küzd! Ez visszahat az egész csapatra, nincs vezéregyéniség, nincs összefogás, nincs lelkesedés csak szar játék és vereség! Ha valaki nem beszéli meg ezt Vojával, akkor Zollner vért izzadhat, akkor sem lesz változás! Itt vagy Simonnak, vagy az elnöknek kellene keménynek lenni, ha egyáltalán érdekli őket! Lehet, hogy így jobban nekik, lehet igazolgatni, cserélgetni, pénz szórni! Észre kéne venni, hogy szétesett a csapat, nincs néző, nincs szurkolás és NINCS CSAPAT! 

Előzmény: russelalba (97416)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!