Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
Nos? Nos minket két szóért az egész fórumról töröltek vagy kitiltottak, nem csak egy helyről, ennenben veled, aki sokkal durvábbakat írkált be, úgyhogy te csak ne hazugozz meg vádaskodj.
Hát erre most erősen rácsesztél, mert egy gombnyomással meg lehet keresni a hozzászólásaid, és érdekes mód minden napra jut jópár az utóbbi egy hónapban...
Látod, ennek két kereke van! Abban a korzsakban, mikor a rend éber őrei is DRZ-t kapnak, a természetvédelem bekussol. Még akkor is, ha kiemelkedő termézetvédelmi területenn nyomják. A pénz nagy úr. ha van egy crossmotrod, a természetőrt is megveheted, mígy ha egí quadod van, akkor (elvileg nem a szegény kétkezi munkásokhoz tartozol....) akkor lesúlyt e természetvédelem.
Ugye eke?
Még jó, hogy a búvárkodásért még nem szóltak, hogy a kilégzett széndioxiddal szennyezem a tavat.... (pedig ez a soprt is technikai!)
Egyetértek a topiknyitóval, a jog minden eszközével kordában kell tartani a quadosokat (is!!!), hogy büntetlenül ne követhessenek el jogsértés, különösen ne a természetvédelmi érdek rovására!
Örülök, hogy újból alkalmam volt ennek a közös nevezőnek a közlésére!
Ha ebben nem értenél egyet akkor a probléma a te (Ti) készülékedben (készüléketekben) van.
több izben is kertek a quadosok, hogy ne altalanositsanak a fotosok! ezuton visszafele megkernelek en is teged! :o) a kondicio temat meg szerintem abszolute hanyagoljuk! :o) peace!
Hát igen. Mint tudjuk az ATV-k munkaeszközök. Így mint ahogy a földműves nem hagyja el a szerszámát, úgy a quadnak se illik elhagyni az ekét! Bár ez ügyben lassan meg kéne kérdezni a VEKE-t is! Hátha más az álláspontjuk.
Én meg úgy hallottam hogy fotósok voltak.. Mert a sok objektív, na meg a kondi hiánya miatt nem bírták elvinni a szemétgyüjtő helyig. Mondom én így hallottam ;)