szép pár vagytok, de a következő idegenbeli túránkra már ti hozzatok filmet (mondjuk a nászéjszakátokat) ne nekem kelljen már megint filemeket vennem a benzinkútnál :-)
Aznap edzenem kell a játékosomat goallineblitzen... Lehet hogy késve érek oda mert kicsit lemaradt a vision meg a jumping,és muszály vagyok 0.03at illetve 0.02őt rányomni mert Christos megint nem teszi be a kezdőbe. Bocsi de nekem ez nagyon fontos.
A súlyemelés közben ha gondolod egy tarthatsz egy kis kézműves foglalkozást.
Reggie Bushosat nem találtam, nyilván azért mert egy csíra. Ha még valaki idétlen bábukat akar hajtogatni, akkor látogasson el erre az oldalra: http://www.cubeecraft.com/ Külön ajánlanám Árpádnak a Master Chiefet.
6-ikán lessz!Sajna nem tok menni akkor, a kicsi Sophykát viszem oltásra majd kutya kozmetikába!Meg utánna nézném élőbe a női súlyemelés Tadzsiztáni elődöntőjét!
Ímhol egy emlékeztető üzenet azoknak, akiket pont most kér meg a főnökük, hogy maradjanak bent túlórázni, akik éppen a balesetire indulnának ragtapaszért, akik elkezdtek letölteni egy filmet, de az edzés végéig már nem jön le, akik most kérik meg a hugukat, hogy szaladjon el hasfogóért:
2008.07.06 MAC 14:00 BUDAPEST COWBOYS - GYŐR SHARKS
A holnapi gyülekező 6 óra, szokásos hely - ÖMV-McDonalds parkoló - Üllői út. Kék mezben játszunk, én viszem. Akinek tagdíj elmaradás van, edzésre hozza kötelezően!
Ez ugyan egy fórum, ahová szabad bejárása van bárkinek, de kérlek tartsd tiszteletben, hogy itt a csapatra és a magyar focsis szcénára vonatkozó információk kerülnek közlésre. Azt gondolom, hogy Te nem vagy tagja egyetlen ilyen magyar csapatnak sem, legalábbis nem találtalak meg a bejegyzett rostereken. Ráadásul plusz információként adom tuttodra, hogy a Budapest Cowboys ugyanezen néven képviselteti magát az álltalad promótált játékban, így aki akart, az már rég regisztrált. Summa summárom, teljesen fölösleges és valóban némileg bosszantó hozzászólásaidat jelen topicban kérlek függeszd fel!