2005-ös A4 kombi nem kap izzítást, nincs semmi a pipákban. Ecu mögött egy 60A-s biztit már kicseréltem, az ki volt sülve, de még mindig nem jó. Ecu alatti relékről tud valaki valami használhatót mondani?, hogy melyik melyik? Esetleg Bp-en van valaki aki ilyeneket bont és ért is hozzá? Előre is köszi!
Szia! A hűtők előtt (lökárító felöl) van egy tartó konzolon az oljahűtő csövön. Kiszeded a lökhárító alján lévő középső légterelőt és úgy oda férsz hozzá!
Én is ott kerestem de legalább most megerősítetted a gyanúmat, hogy nincs meg rajt csak egy szabadon lévő csatlakozót találtam a lökháritó és a hűtő között gondolom az lehet az holnap megyek bontóba majd keresek rá egyet.
Viszont lenne még egy kérdésem az enyém 98-as évjáratú 1.6 benzin és fém szívósoros. A szívósor alján a hengeres részben van egy jeladó ez nagy valószínűséggel a beszívott levegő hőmérsékleti jeladó. Ennek mekkora szerepe van a motor helyes működésében ugyanis a 97 és az előttiekben nincs is ilyen jeladó (én igy tudom) vagy ha van is akkor nem itt van bent. Amikor hozzámkerült a kocsi erről a jeladóról le volt húzva a csatlakozó és most is igy van de ha rádugom akkor sem változik semmi.
A következő lenne a kérdésem valaki meg tudja mondani, hogy a4 b5- be hol van a a műszerfalba található külső hőmérséklet mutatónak az érzékelője? Mert az enyém szerint már fél éve 38.5 fok van kint.
Most vettem egy A4 B5öst, 1,9 TDI 110 lovas. A bal első ajtó lóg, az alsó zsanért ki kéne cserélni. Meg tudja valaki mondani hogy hol lehet kapni, bontottan, esetleg újban milyen ára lehet?
Kis segítséget kérnék Audi A4 2000 évjárathoz keresek szerviz könyvet igazából a főbb intervallumok érdekelnek pl vezérlés csere idő/km. Esetleg link és kezelési útmutató se lenne rossz.
A4-es kombit akarok 1.9 TDI, vagy talán 2.5 TDI-t. A Borám hozzászoktatott a jóhoz, ugyhogy ha lehet esőszenzor, tempomat, klíma, elektromos ablakok, ABS... Tényleg a 2.5 TDI-re kell luxusadót fizetni, mert hallottam, hogy 140 LE-től kell, az meg 150 lovas.
Ujdonsült Audi tulajdonos vagyok, és egy olyan hülyén hangzó kérdésem lenne, hogy hol találom a fényszóró magasságállítót? Már mindenhol kerestem, de sajnos sikertelenül. :( (A4 2.5 V6 TDI Quattro '99)
Adott egy A4 1.9 tdi 90LE(1Z) automata! Olyan gondom lenne hogy gondol egyet és nem ismeri fel a kulcsot , villog a sárga lámpa a kocsi+kulcs jellel, letilt az immo! Leveszem a gyujtást többször várok vele és indul is a kocsi! Többi kulcsál is kiprobáltam már ugyan ez!
Hol elsőrefelismerő , valamikor pedig egész sokat kell várni! van benne utolagos riasztó de az már nagyon régóta ki van kötve!
sziasztok valaki megtudná mondani hogy mia pontos neve annak amire a gázolaj szűrőt tekerem rá mert sajnos elvan repedve. venni szeretnék bele másikat de nem tudom hogy mit is keresek