Hülye kérdés (vagy éppenséggel nem is annyira triviális a válasz?):
Az elősátor lapjainak alsó leffentyűjét kifelé kell fordítani, hogy elvezesék a vizet a sátortól, vagy éppenhogy befelé, a belső takarás, szőnyeg, akármi alá hajtva, hogy körben "szigeteljen" levegő, bogarak, növények stb. ellen?
Izzókészlet nem kell már, nem kötelező felszerelés, de jó ha van olyan izzókból tartalék, amilyenek a lámpákban vannak.
Háromszög az kötelező, egy ezresért beszerezhető. /én már használtam az idén, mikor egy éjféli defekt miatt ott kellett hagynom a házunktól két kilométerre az úton/
Pótkerék nem tudom, hogy kell-e, de javaslom beszerezni. /lásd az előző sort/
Vettem németországban lakókocsit és szeretném megkérdezni, hogy miután a fékeket, futóművet, világítást rendbetettem, gáztömörségi és érintésvédelmi vizsga megvan, új gumikat tettem fel, min kell még izgulni a vizsgáztatáshoz?
Van-e kötelező kellék ami kell hogy legyen pl izzókészlet, elakadásjelző háromszög stb?
Pótkerék kell? Ha igen, elegendő a defektjavító szett?
Elég a két szék meg az asztal. Na meg most például mentūnk 3000 kilométert, volt közte utcán alvás neg 4 kemping. Bele is halnék 2 hét alatt hatszor állítani, bontani. :-)
Bár ha néha a szél bont az már kész nyereség....vagy segítség. :-)
Helyi önkormányzati rendeletben le van írva. Veszprémben még parkolni sem parkolhatsz közterületen lakókocsival nemhogy életvitelszerűen élni ,mert ha jól gondolom ezt szeretnéd. Keress valakit aki megengedi hogy a telkén udvarában letáborozhass.