Keresés

Részletes keresés

405GRX Creative Commons License 2006.11.22 0 0 851

Szia, sejtettük hogy Ádámnak valami motoszkál az agyában, koncert után rögtön elkezdett telefonálni:-)))

Ha lehet egy kérésem:-), feltétlenül említsétek meg ezt a Guardian-os betétdalt a végén, szerintem más koncerteken eddig nem énekelte...de lehet hogy tévedek.

Előzmény: rtlklubfokusz (840)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.22 0 0 850
Mennyien voltak? Sikerült megtölteni az Arénát?
Agassi Fan Creative Commons License 2006.11.22 0 0 849

Én is szőke vagyok, rajtam fehér póló volt, és rajta egy 9es szám (number nine :-))

és Ronaldo felirat aranyszínű betűvel.

Szerintem pont nem jó, ha az ember ennyire elkapja Bryant, mármint ilyen szorosan.

Két éve én is elkaptam rendesen, de nem szorítottam, csak a hátán simogattam, meg egyéb testrészeit. :-)

Előzmény: 405GRX (844)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 852
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 848
405GRX Creative Commons License 2006.11.22 0 0 847
Aha, néztem is hogy úgy a 10. sor környékéig végig tombolt a nép.
Előzmény: tyler-durden (839)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 846
Nem, az a tesóm mellett levő lány volt.
Előzmény: 405GRX (844)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 845

Igen, az első sorban tombolás volt!! :-))

Előzmény: tyler-durden (839)
405GRX Creative Commons License 2006.11.22 0 0 844

Első sor, középen? Nem te voltál az a szőke leányzó, aki a Best of Me-nél magához ölelgette a pacákot, úgy hogy alig tudott kiszabadulni?:-)

Előzmény: Agassi Fan (841)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 843
Modjuk a tökéletes azért egy kicsit túlzás, a szöveg nagyrészét nem tudta, de a bécsi csajhoz képest remek volt. .-)
Előzmény: letsmakeanight (833)
yeta Creative Commons License 2006.11.22 0 0 842

Sziasztok!

Tudja valaki a tegnapi koncert track listáját?

Esetleg a 2003asét? :-)

Köszi

Agassi Fan Creative Commons License 2006.11.22 0 0 841

Köszi az infót, nézni fogom! :-)

Bryan úriember volt, hogy nem említette a bécsi koncertről a magyar csajt.

Szuper koncert volt ez is, de ismét hiányoltam az új számokat.

Mi elég korán odamentünk, így a legjobb helyet sikerült elkapnunk, első kör, középen. :-)

Ráadásul amikor Bryan kidobta a gitárpengetőjét, azt is megszereztük, igaz, hogy a kamerásnak szóltunk, hogy vegye fel a földről. :-)

Aki megy Debrecenbe, annak jó szórakozást!

Előzmény: rtlklubfokusz (840)
rtlklubfokusz Creative Commons License 2006.11.22 0 0 840

Sziasztok!

A Fókusz ma esti adásába készül egy riport Bryan Adamsről és a tegnapi koncertről. Megkeressük azt a lányt is, akivel duettet énekelt.

Olyan felvételeket keresünk (fotót, videót - minél jobb minőségűt természetesen, de akár a telefonnal készültek is jók lehetnek), amik erről a bizonyos közös éneklésről készültek a koncerten.

Ha van ilyenetek, akkor légy szíves jelentkezzetek, vagy küldjetek a kapin.zsolt@rtlklub.hu címre.

Előre is köszönöm: Kapin Zsolt szerkesztő/riporter

tyler-durden Creative Commons License 2006.11.22 0 0 839

lehet rossz helyen álltál. elöl tombolás volt. hátul meg gondolom a 30-as párocskák álldogáltak, pedig egy koncerten nem feltétlenül kell viselkedni. ez egy rock koncert azúristenit.

egy szigeten azért más lenne a hangulat...vagy nyáron.

Előzmény: 405GRX (838)
405GRX Creative Commons License 2006.11.22 0 0 838

Hát, akkor kicsit hosszabban...

Mi csak 7.15 körül értünk oda, és kicsit aggódtam, hogy valami sz*r helyről kell majd néznünk a bulit a küzdőtéren. Ehhez képest kábé 20-25 sorra voltunk a színpadtól, nemcsak én, de a 165 centis nejem is szinte végig tökéletesen látta az eseményeket. Szerencsére kevés volt az "utolsó pillanatban előrenyomulok" típusú emberke, ez sokat segített a lelki egyensúlyom megtartásában. Kábé fél kilenckor lépett színpadra a banda, előzenekar hálistennek nem volt.

A setlistet meghagyom másnak, most fejből nem tudnám lenyomni, de azt hiszem nem volt változás a bécsihez képest, egy kivétellel. Sajnos a Room Service-ről csak két számot játszott, így nagyon sok dal megegyezett a múltkori BS koncerttel. Hangilag szenzációs állapotban volt Bryan. Csúcs jó volt a Summer of 69, végig elektromosan, Run to You, It's only Love voltak még a favoritjaim. Mégis a ráadás fogott meg a legjobban, valami hihetetlen energiát éreztem akkor sugározni a bandából, a plusz ráadás (Bryan egy szál gitárral és harmónikával) pedig külön élmény volt. Semmi sztárság, csak egy srác a szomszédból, aki elénekel nekünk egy pár dalt. A végén döbbenetes katarzis az este folyamán meggyilkolt libanoni miniszternek ajánlott új szám, a Guardian betétdala, amit én soha nem hallottam korábban. Fantasztikus befejezés volt. Zeneileg feltűnt, hogy Keith mennyivel jobban jelen volt, mint két éve, sokkal több szerepet kapott, jogosan, mert még mindig szenzációs gitáros.

Ügyes volt a kis szinészpalánta is, Bryan láthatóan élvezte hogy a csaj tud és akar énekelni. Bár, Orsi from Strawberry Street szvsz jobban nyomta két éve.

Ami jobban tetszett a múltkori koncerten, hogy Bryan akkor sokkal beszédesebb volt, mint tegnap, igaz, lehet hogy akkor a hosszú magyarországi kihagyás indokolta a szövegeket.

Érdekes módon a hangulata is jobb volt szerintem a múltkori koncertnek, gyakran éreztem olyat a környékemen, hogy kicsit leült a közönség, számok közben. Egyedül a ráadásnál volt igazi tombolás. Nem értem hogy miért volt ilyen tunya a nép, pedig sokan ismerték és énekelték körülöttem a nótákat...

Összességében klassz volt, kár hogy Debrecenbe nem tudok elmenni.

Előzmény: letsmakeanight (833)
Robbie25 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 837

Én nem voltam három éve,így eddig csak annyit tudtam hallomásból az élő fellépéseivel kapcsolatban,hogy állítólag úgy az igazi....

Hát ez totálisan így van ! ! Nem gondoltam volna,de így élőben sokkal jobban szól,pedig ugye amúgy is jó. Előzetesen volt némi agályom,tartottam tőle,hogy kicsit lagymatag lesz a koncert, mivel a kezdeti (80-as évek eleje) rock zenéjétől kicsit csendesebb vizekre evezett az eltelt évek alatt. Na hát erről szó sem volt! Ütős kezdés után természetesen a Summer of '69 -nál (legalábbis nekem:) )érte el a csúcsát a hangulat. Szerintem jó ötlet volt,hogy szétválasztotta a kifejezetten lassú,akusztikusan előadott dalokat és külön blokkba tette a végére (amik szintén szuperek voltak). Ja és a közönség fenomenális volt,nagyon élt a zenével :)! Bryan pedig jót poénkodott a csajszival (aki teljesen jól lenyomta a When you're gone duettet). Mondjuk amikor megkérdezte,hogy "és hol van a barátod" ,akkor benyöghetett volna a "hát, otthon" helyett valami olyasmit, hogy " itt áll velem szemben"  :).

Aki nem volt tegnap,a debrecenit ki ne hagyja!

tyler-durden Creative Commons License 2006.11.22 0 0 836

nekem feltűnt, hogy szinte végig hibátlanul énekelt, és kurva jó volt a hangja. a zene is jól szólt, jobban, mint 2 éve.

Előzmény: ChiefBrody (835)
ChiefBrody Creative Commons License 2006.11.22 0 0 835
WOW, ez igen ütős volt, csak úgy dübörgött a rockandrollt! A Police-t sokkal jobban szeretem, viszont ehhez a koncerthez képest botrány volt, amit Sting tötymörgött ugyanitt nyáron. Ez főleg az All for love-nál jutott eszembe...:)
Szóval nagyon a szímve zártam ezt a "srácot", profi zenész, édes pofa és látszott az egész zenekaron hogy élvezik, és nem kezelnek minket úgy h á, ez csak Közép-Európa...
Igazi örömzenélés volt, szerencsések akik ott voltak.
Ja, és a lány, aki felment, megmentette a magyarok becsületét, köszönjük neki, nagyon jó arc volt!!
tyler-durden Creative Commons License 2006.11.22 0 0 834

A CLAK-t és a RTY-t semmi pénzért nem cserélném le, hát még az IOL-t, mit művelt már Keith...:))

isten koncert volt, jó volt a kiscsaj is. Azt mindig tudtuk, hgy Bryan jó előadó, és interaktív a közönséggel, nem csak ledarál. ez sokat dobott. jobb volt, mint 2 éve, látszott, hogy ő is élvezte.

letsmakeanight Creative Commons License 2006.11.22 0 0 833

Írjatok meg mindent, nagyon kíváncsi vagyok!

Most hallottam a Sláger Rádióban, hogy tökéletes lányt választott a duetthez, hála Isten!!!!!!!

405GRX Creative Commons License 2006.11.22 0 0 832

Pazar koncert volt, köszönjük Bryan!

Agassi Fan Creative Commons License 2006.11.21 0 0 831

East Side Storyt én is imádom, reménykedem, hátha megis berakja este.

Nekem a Here I am is hiányzott, nálam az is nagy kedvenc.

A Best of me -nél sikerült megint egy kicsit elkapni Bryant, először csak a kezét sikerült elérnem, adott egy pacsit, utána meg kicsit megigazítottam a séróját, majd az arcát is meg tudtam simogatni. :-))

Előzmény: 405GRX (828)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.21 0 0 830
A Hearts of fire-t imádtam, és nagyon jól szólt!!!!!
Előzmény: Unit21 (827)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.21 0 0 829

Igen, lecseréltem volna a Run to yout,mert már ezerszer hallottam. Az új dalokat is szeretném élőben meghallgatni.-)

Csak a Room Service és az Open Road volt az új lemezről, és nekem kevés volt.-)

405GRX Creative Commons License 2006.11.21 0 0 828

Kötelező érvényű darab mindkettő:-)

Kár hogy a Room Service-ről csak két számot játszik, egy East Side Story-t nagyon meghallgattam volna...

Unit21 Creative Commons License 2006.11.21 0 0 827

Te LECSERÉLNÉD a Run to you-t???? Cuts like a knife-ot én se értettem soha, h miért kell minden egyes koncerten eljátszani, de legyen meg az ő akarata...

Please forgive me-ért viszont hatalmas pirospont, már alig várom :) És a Hearts on fire-t is. Have you ever really loved a woman... Ezek legyenek!

Előzmény: Steffi21 (826)
Steffi21 Creative Commons License 2006.11.21 0 0 826

Istenem! Mekkora égés volt a tegnapi csaj! :-((( Így lejáratni minket.

A mellettem állók mind döbbenten nézték a kivetítőn (ami közeliben adta a lány produkcióját) a műsort. Nevettek, de nem azért mert vicces volt. Magamban süllyedtem a szégyentől.-((

A koncert tetszett. De én a Cuts like a knife/Run to You/ Duett szám Tina Turnerre-el, (csak a címe most nem ugrik be) kicseréltem volna az új lemez dalaira, hiszen ezeket az összes koncerten énekelte már, én meg az új dalokat is imádom. Nekem ezek hiányoztak!

A közönség tényleg fantasztikus, próbálunk meg mi is ilyen jók lenni!

Agassi Fan Creative Commons License 2006.11.21 0 0 824
Mi olyan 6ra megyünk oda, sajnos nem tudom mikor van kapunyitás. Aztán lehet, hogy előbb elindulunk.
Előzmény: Enelen (814)
Agassi Fan Creative Commons License 2006.11.21 0 0 823

Apu is kijött a koncertre, és ő is pont ez mondta, hogy minek jelentkezett?

Hát miért, mert így kapott két puszit Bryantől, meg biztos élvezte, hogy kb. 12 ezer ember előtt rophatja a táncot, közben leégetve minket.

Volt már ilyen ugyanebben a Stadthalléban, egy csaj felment a két pusziért, közölte, hogy nem tudja a számot. Ekkor Bryan hívott egy másik lányt, és kész. Most is ezt kellett volna.

Nagyon várom este, hogy megemlíti-e a lányt. Szerintem biztos.

Előzmény: letsmakeanight (807)
Agassi Fan Creative Commons License 2006.11.21 0 0 822
Sajnos volt, egy szőke hajú csaj, nekem nem jött be, alig vártam, hogy végre jöjjön BA és rendes zenét halljak. :-)
Előzmény: hurricanes (806)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!