banyek azé nem igen láttam ilyen szigorú, fegyelmezett, terv betartást a társaságon belül, azt hiszem müan felnőtt, érett ember lett, aki nagy dolgokra hivatott...
én meg menek 20-án MR-CT-re vagy mi a KAP-ra.... állítólag csak egyszer megy az ember egy életben.....
persze, csakhogy a 8 sört ügyesen elkülönítettem egymástól pálesszal... no meg 5-kor keltem aznap, úgyhogy gondoltam kicsit korábban fexem....... sikerült!
Nyilván csak egyszer akartam berakni a képet, de minekután először próbálkoztam ezzel a művelettel (természetesen nem az üvegért nyúlásra gondolok), szerintem egészen jól sikerült.
A csúnya nő kifogja az aranyhalat.... A hal közli, hogy hajlandó három kívánságát teljesíteni, ha visszadobja. Úgy lett. - Szeretnék egy luxus lakást! - megkapja. - Szeretném, ha 10.000.000. euró lenne a bankszámlámon! - megkapja. - Tudod halacska, mivel csúnya vagyok és soha nem volt sikerem a férfiaknál utoljára azt szeretném, ha soha egyetlen férfi sem tudna nekem ellenállni!!!! ÍGY LETT A CSÚNYA NŐBŐL CSAPOLT SÖR!