hogy esetleg több benne a (természetes?) tesztoszteron az egy dolog, de nemi kromoszómák alapján nem lehet elnézni a dolgot. különben meg épp elég férfias kinézetű nőt látni az utcán is, akikről csak a szakáll hiányzik ... ezek közül némelyik miért ne lehetne klasszis sportoló?
Mi baj van abban hogy alázza a mezőnyt ? Phelps is ilyen meg Bolt is ezért jó hogy vannak ilyenek, ha ezek nem lennének sokkal szarabb lenne a sport ha nem lennének ilyen nagy csillagok !
"Ez lesz a jövő ? Tökmindegy menyire vagy tehetséges és szorgalmas, jön majd egy mutáns, mit Phelps vagy ez a lányfiu alázza a mezőnyt ?" már ez a múlt is, régen is így volt ez, és nem csak atlétikában :)
lehetsz akármilyen szorgalmas, ha nem vagy tehetséges semmi esélyed a csúcsra feljutni. sok sportágban pedig a tehetség és a szorgalom is kevés, megfelelő edzésmódszerek és orvosi háttér is kell (és sok pénz). nincs jobb példa mint Dara Torres, tavaly 40 fölött nyert még érmet az olimpián, a legtöbb csapattársának az anyjával volt egyidős, már 84-ben Los angelesben is nyert érmet :)) a tehetségén és a korához szabott edzésen túl kellett a sikerhez az, hogy igen gazdag család sarja akik támogatták anyaezt a "hobbiját" (amivel nem mellékesen minden sportévkönyvbe bekerült), 1 évben jóval több mint 100 000 dollárt költöttek csak ilyen-olyan személyi edzőre, tanácsadóra.
Elképzelhető, hogy igazad van, azonban sem a Dél Afrikai futónőnél/?/ sem az általad felsorolt többi hölgynél sem klappolt minden abban annyira biztos vagyok, hogy akár a legnemesebb szervem is rá merném tenni. Csak hogy stilszerűek legyünk.
már kb. 40 éve van szexvizsgálat, akkor le is bukott v. váratlan gyorsasággal vissza is vonult pár világsztár, akik addig a hölgyek között nyerték az aranyakat, érték el a világrekordokat. szóval azóta aki átesik a vizsgálaton, az bizony kinézet ide v. oda, az nő :)) ez a kiscsaj pedig kinézetet illetően sehol nincs a férfiasságot tekintve egy Kratochvilovához, Mutolához v. épp egy Jackie Joyner-Kersee-hez viszonyítva, csak h. ilyen csillagokat említsek.
És ilyeneket éltetnek, hogy mekkora sportember. Tudom a sport elsősorban nem a szépségről szól, de sokkal szívesebben nézek egy csinos sportolónőt mint egy olyant akinek az arcberendezése és menése Bud Spencerére hasonlít
mindegy, mert ha a mai módszerekkel nem tudják kimutatni, hogy nem az, akkor nem zárhatják ki. padig a mai módszerek nem csak arról szólnak, hogy ránéznek, és eldöntik. :)
Ő nem lány ..... nekem mindkét lányom ifi válogatott kajakos, tudom milyen egy izmos lány, de ő nem az, hanem fiu. Olyan a csontozata, az izomzata, a hangja, az arca.... valami betegsége lehet, talán van XXY kromoszómája. Nincs ilyen esetben kromoszómavizsgálat? Ott volt a döntőben hét karcsú, izmos csinos atlétanő meg egy fiu. Vagy mindannyian vakok vagyunk.
tavaly az olimpián nem így versenyzett. Jamaikai győzelemet zártam ki eslőként, kanadai, amcsi vagy Mclelan nem lett volna meglepi, Foster szvsz egy picit az.
ez nem olyan mint az érettségi h átengedik az embert ha vmit tud. 'Szeretem' amikor egyesek megkérdőjelezik az orvosi dolgokat, (ezt most nem rád értem) főleg olyanok akiknek közük nincs az egészhez.