pollenszűrőt Cseréltetek Már Benne? Engem Is Az Szívatott Annak Idején. Vettem Egy Szenes szűrőt Bele, és Volt Levegő Kintről. Ha Ez Nem Segít Akkor Tényleg Bontás.
Persze, mindenképpen az lesz, csak jó lenne tudni, hogy ez a motortípus is képes-e arra, mint például az Opelek többsége, hogy dugattyútörés nélkül, vagy teljesen megússza a dolgot. Mert azért még mindig barátibb hengerfejet cserélni.
Hogy bizonyosságot szerez a probléma nagyságáról , találgatás helyett meg kell bontani a motort , és mindjárt látszódik mi a baj .Gondolom csak megcsináltatod . és nem bontásra akarod leadni .
Köszönöm a segítséget, de tegnap megoldodott a gondom, Dörgicsén van egy jó francia bontó.Bazsi alkatrész kft ! 6000 Ft egy komplet ház ( Majdnem teljesen új)
Szia! A Vaterán szoktak ilyet árulni, de az aliexpress, a dealextreme és a chinabuye weboldalakon biztosan találsz! Igaz, hogy sok idő mire ideér, de jó cuccokat küldenek, én is onnan szoktam rendelni.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogyha a 607-es 3.0 V6-ban elszakad a vezérműszíj, akkor mi szokott általában tönkremenni? Egyik szerelő azt mondja, hogy szétmegy az egész hengerfej, a dugattyúk és rosszabb esetben még a hajtókarok is. A másik azt mondta, hogy "csak" a szelephimbák törnek el. Kinek mi a véleménye erről, esetleg tapasztalata.
Ennek az alkatrésznek a hibáját hogyan veszed észre a zajon kívül? Nekem 120e van benne, hidegindítás után csattog kb 1 másodpercig, aztán fasza minden. Jól megy, korrektül fogyaszt, csak kisség szivárog az olaj a csatlakozójánál... (Nívópálcán nem észrevehető mértékben, csak pár csepp a padlón 1 éjszaka állás után) Ez az állító is "be tud ragadni" a kíméletes használattól, vagy ez folyamatosan állít a fordulatszám függvényében?
Segítséget vagy tanácsot kérek, 2003-as 2,2 HDi három gombos kulcsházat keresek,az enyémnek a gumi része szakadt ezért bepárásodik és nem igazám működik ,vagy nem nyit ki vagy nem csuk be de van úgy hogy egyiket sem csinálja, a csomagtér nyításról nem is beszélek.Lehet kapni az új fajtát alvázszám alapján
betanítva ,de az árát félve írom ide, ha hiszitek ha nem 46000 azaz negyvenhatezer ft .nekem csak a ház kellene akár használt de jó állatotú a belsejét átrakom !!A keresett típusról itt van pár kép,remélem felismerhető!! minden segítséget köszönök!
Szia egyáltalán nem biztos ,hogy hidrotöke , szerintem a hidraulikus vezérmütengely állító van szétkopva , ebből 2db van ,ha jól emlékszem kb 60eft/db ebből csak újakat érdemes .
Szivok a 3.0 v6 -ommal :( Féltengelyes lett , mind két belső csuklót szátrágta ... Elvittem felújittatni (60 e ft) , visszaszerelte a szerelőm 3 hét múlva újból elkezdett kovájogni a féltengely .....:( most kiszedem újból és visszaküldöm (még garanciás) azt mondják biztos nem sikerült jól a hőkezelés. Van még egy próblám vele amit nem tudok hogy mi . Képzeljétek el hogy amikor beinditom valami fura csattogó hang jőn a motorból ..... ami úgy szól mintha diesel lenne a szekér . Felpörgetem a motort olyan 3000 -ig és akkor elhalgat . Ha nem pörgetem meg hirtelen , akkor addig csattog amig csak járok vele a városban . Nincs valami ötletetek ? Hidrotőke , vagy vizpumpa vagy mi a fene lehet... Most akarom vezérműszijjazni is... az is szép kis piiizz...
Amikor jó és megy akkor szeretem , amikor szar és áll a szervizbe akkor utálom ... :) Mondjuk a szerelőmnek BMW - je van 5 ös ...és azon is lepukan mindig valami...
Nah ha van valami ötlet azt várom , köszi előre is . Sziasztok.